tiistai 27. kesäkuuta 2017

Just Me

Sain maahantuojalta testiin Stagecolorin kevät/kesä lookista muutamia mielenkiintoisia tuotteita. Heti alkuun vinkkaan, että mikäli tuotteista kiinnostuit niin jälleenmyyjät löytyvät täältä. Tuotteiden perään sulkuihin olen laittanut suositushinnat.

(Aiemmat Stagecolor-postaukseni löytyvät täältä.)


Itseäni eniten kiinnostivat eyelinerit ja luomiväri minkä lisäksi pakettiin oli lisätty myös mukaan ihanan raikkaan värinen huulipuna.


Cushy Lipstick Pink Love (ovh 28,50€)
Tällä mattaisella huulipunalla saat intenssiivisen sävyiset kesähuulet. Saamani aniliininpunaisen sävyn lisäksi valikoimista löytyy sävyt Peach Love ja Berry Love.


Metallic Eyeshadow Silver Rose (ovh 32€)
Voiteesta-jauheeksi koostumus antaa vettähylkivän ja kimaltavan lopputuloksen. Voit levittää luomivärin siveltimellä tai sormella. Saamani sävyn lisäksi luomiväri löytyy myös Golden Copper -sävyssä.


Precise Eye Designer Orchid & Ocean (ovh 17,80€/kpl)
Viime vuodelta tutut eyelinerit ovat tehneet paluun. Sivellinmäisellä päällä saat todella ohuenkin rajauksen aikaiseksi ja vettähylkivä koostumus takaa rajauksen pysyvän kovemmassakin menossa mukana.


Ensinnäkin luomiväri on IHANA! Koostumus on hieman samantyylinen kuin ColourPop:n legendaarisissa luomiväreissä. Itse olen levitykseen käyttänyt synteettistä sivellintä ja toimii hyvin. Käytän myös voidemaisempien luomivärien alle silmämeikinpohjustajan varmuuden vuoksi ja sen kanssa pysyy luomillani loistavasti. Tähän olen tarttunut useammankin kerran kun en ole jaksanut luomivärien kanssa kikkailla, mutta olen jotain pientä extraa meikkiini halunnut.

Eyelinerit tuntuivat ensikokeillu vähän meh (eli swatchatessa kädelle), mutta käytössä huomasin, että nämähän toimivat aivan loistavasti! Sävyä tulee tasaisesti ja näillä on todella helppo tehdä siistit rajaukset. Sävyt lisäksi ovat kumpainenkin ihan minua <3

Huulipuna on kestävä ja mattainen - mutta ei kuitenkaan tunnu kuivakalta. Sävyltään on vähän siinä ja rajalla uskallanko noin räväkkää käyttää - vaatii vielä hieman harjoittelua..



Mitä sinun kesämeikkisi sisältää?


*)pr-näyte

13 kommenttia:

  1. Omassa kesämeikissä on ehdottomasti aurinkopuuterin avulla luotu lämmin ha heleä pohja, ripsiväriä, hiven poskipunaa jotain korallista huulipunaa. :) Luomiväri näyttää tosi kivalta ja sellaiselta, mitä voisin itsekin käyttää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on edelleenkin se aurinkopuuterin käyttö harjoituksen alla :D

      Poista
    2. Ihana luomari ja tuo huulipuna olisi ihan Maijun <3 Kivaa päivää Mira <3

      Poista
    3. Tuo on kyllä ihan totta :D Kiitos samoin sinne <3

      Poista
  2. Ooh toi luomiväri on upea! Noitten linereitten päät näyttää mun silmään jotenkin superpitkillä et niillä sais tehtyä tarkkaa rajausta, kun se pää taipuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suoraa viivaa näillä saa helposti (ja myös ohutta sellaista), mutta jos esim. sydämiä haluaisi taiteilla niin ne saattaisivat olla hieman haastavampi juttu.. :)

      Poista
  3. En oo koskaan käyttänyt Stagecolorin tuotteita, mutta toi luomiväri ja linerit vaikuttaa tosi lupaavilta!

    VastaaPoista
  4. Ompa kaunis luomiväri <3 Mun kesämeikkiin kuuluu ihanan kuultavat aurinkopuuterit ja highlighterit sekä kuultavan lopputuloksen antava primer.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat