tiistai 13. kesäkuuta 2017

Bette Box Kesäkuu 2017

Nykyään taitaakin olla enemmän sääntö kuin poikkeus, että ehdin boxin sisällöstä spoilaantua ennen sen itselleni saamista - ainakin tällä kertaa oli kyse vain omasta kärsimättömyydestä kun en yhtä päivää jaksanut omaa boxia venailla :D Mutta jo tuon spoilaantumisenkin perusteella ensifiilikset boxista olivat myönteiset. Katsotaanpa siis mitä sieltä tuli..


"Talikan bio-entsyyminaamiot sisältävät runsaasti aktiivisia tehoaineita, jotka naamion kolmiulotteinen rakenne imeyttää tehokkaasti ja tasaisesti ihoon. Bioselluloosasta valmistettu naamiokuitu on luonnollinen, ultraohut ja yhteensopiva ihon kanssa. Ohuuden ansiosta naamio levittyy tasaisesti kasvoille peittäen jokaisen uurteen ja juonteen. Vaikutusaika on 15-30 minuuttia. Kosteuttava Hydrating Mask sopii kuivalle, kireälle, punoittavalle ja herkälle iholle. Se kosteuttaa, pehmittää ja silottaa ihoa. Hydrofiiliset sokerit palauttavat ihon kosteuden, ovat vaikutukseltaan lisäksi anti-oksidanttiset. Alppikukat parantavat ja suojaavat ihoa. Hyaluronihappo palauttaa ihon täyteläisyyden sekä pehmentää ihoa..."
Itselleni tästä tuli kosteuttava versio, jonka lisäksi löytyy ainakin anti-age, purifying ja kaulanaamiot - onkohan naamio vaihdellut boxeittain? Tämän testaan erittäin mielelläni. Kieltämättä en ainakaan kokeilematta olisi tullut 13€ kertanaamioon tarttuneeksi vaikka kuinka mielenkiintoinen tuote onkin...

"Dermosil Kosteuttava Kasvovoide Light on kevyesti kosteuttava voide kasvoille. Se tuo iholle välitöntä, pitkäkestoista kosteutta ja auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon. Iho tuntuu ja näyttää hyvinvoivalta, sileältä ja pehmeältä. Hyvä kosteustasapaino näkyy ihon kauniina hehkuna. Korkealaatuisen voiteen ainesosat vahvistavat ihon omaa hyaluronihappo- ja keramidituotantoa ja ehkäisevät kosteuden haihtumista iholta. Voide sisältää muun muassa F- ja E-vitamiineja.
Kosteuttava Kasvovoide Lightissa on miedon miellyttävä hypo parfum -tuoksu, joka haihtuu iholta nopeasti..."
Olen samasta linjasta testannut aikaisemmin medium-koostumusta ja se oli ihan ok vaikkei jalkoja vienytkään altani. Pitää katsoa minkälainen tilanne päivävoiteiden saralla itselläni on ja tehdä sen mukaan päätös jääkö tämä itselleni käyttöön vai annanko eteenpäin.


Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual Suihkusaippua (ovh 1,89€/250ml)
"..elvyttää ihosi ja virkistää mielesi."
Tätä en nyt nopeasti googlettelemalla löytänyt. En ole pitkään aikaan Doven suihkusaippuoita käyttänytkään ja ensimmäinen ajatus oli, että onko nämä näin halpoja :D Tykkään tuoksusta, joten eiköhän tämä tule itse jossain vaiheessa käyttöön korkattua.

"NIVEA Oil In Lotion Cherry Blossom & Jojoba Oil -vartaloemulsio sisältää hoitavaa jojobaöljyä yhdistettynä hellävaraiseen, nopeasti imeytyvään koostumukseen. Hoitaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti 24 tunnin ajan, ilman rasvaista tunnetta iholla. Tekee ihosta pehmeän ja säteilevän. Suloinen kirsikankukan tuoksu. Dermatologisesti testattu."
Minulle tuli tästä siis kirsikankukkainen versio - liekkö myös muita tuoksuja ollut boxeissa mukana? Olen näistä blogeista lueskellut ja sitä kautta mielinyt itsellenikin testiin - ja nyt sitten sain :D Myös tämän tuoksu miellyttää omaa nenääni, joten jää varmastikin käyttööni.


Lumene Gel Effect Kynsilakka (ovh 6,90€/15ml)
 "..tunnetaan kestävyydestään. Väri levittyy kynnelle tasaisesti ja antaa kiiltoa..."
Saapui minulle kauniin kesäisessä sävyssä 11 Sunny Fields - Auringonkehrä. Katsotaan löytääkö tämä peräti heti tänään tiensä kynsilleni.

"Rusketusta tehostava tahmaamaton aurinkovoide. Kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa ehkäisemään ihon kuoriutumista. Pidentää rusketuksen kestoa. Melitane nopeuttaa luonnollista ruskettumisprosessia lisäämällä ihon oman rusketuspigmentin melaniinin tuotantoa. Matala suojakerroin 15.  Suojaa UVA- UVB-säteiltä. Hien- ja vedenkestävä. Uniikki tuoksu bergamotin, jasmiinin, laventelin, patsulin ja rosmariinin sekoitusta. Parabeeniton "
(YA:n sivuilla hintaa muuten vain 17,60€/150ml)
Piz Buin on itselleni entuudestaankin tuttu ja itseasiassa aurinkovoiteista minulla onkin postausta jossain vaiheessa tuloillaan. Tämä menee jonon jatkoksi, mies mieluummin tarttuukin pienempään suojakertoimeen koska "suuremmalla suojakertoimella ei rusketu"..

Extrana boxiin oli pakattu mukaan Kenzon tuoksunäyte (Flower By Kenzo Eau de Lumière - joka tuoksuu aikasta mukavalta), Pandan Natural -lakritsipatukka (jonka tuhosin tässä postausta kirjoittaessani - annoin pienen palan kyllä miehellekin :D) sekä Rela Tabs maitohappobakteereita (ovh 6,40€).


LOPPUYHTEENVETO
Boxin tuotteista viisi oli täysikokoisia ja yksi reiluhko näytekoko minkä lisäksi mukana oli vielä pari kivaa extraa - arvoa nopeasti laskettuna n.40€ luokkaa eli rahoilleen sai ehdottomasti vastinetta. Itse tykkäsin tämän boxin sisällöstä huomattavasti enemmän kuin viime boxista ja tuotteista taitaakin aikalailla kaikki omaan käyttööni jäädä. Nyt sitten innolla odottelemaan ensi kuun boxia - yksi tuotehan sieltä onkin jo paljastettu ja täytyy sanoa, että jo ihan sen vuoksi kannattaa boxi itselleen hankkia ;)


Minkälaisia ajatuksia kesäkuun boxi sinussa sai aikaan?


*)pr-näyte / sis.mainoslinkin

8 kommenttia:

  1. Oliko tuossa Dermosil-lappusessa joku alennuskoodi ja jos oli, niin mikä se on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä, unohdan nuo aina mainita :D Koodilla saa tilauksen yhteydessä puhdistusvaahdon, taisi olla voimassa kesäkuun loppuun saakka.

      Poista
  2. Minäkin pidin todella paljon tämän kuun boxin sisällöstä ja sisältö ei todellakaan ollut niukka :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että sama rata jatkuu ensi kuussakin - ainakin se yksi jo paljastettu tuote on ihan super :)

      Poista
  3. Itsekin tykkäsin tästä boxista, ja oli tosiaan parempi kuin toukokuun boxi :) Mulla oli eri kasvonaamio ja kynsilakasta eri sävy kuin sulla.

    Oma postaukseni löytyy täältä, jos haluat kurkata :)
    http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/bette-box-kesakuu-alekoodi

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat