tiistai 2. toukokuuta 2017

Lushin tuoksuista äitienpäivää

Tuonne ah-niin-ihastuttavan tuoksuiseen Lushin myymälään ja verkkokauppaan (jälkimmäisessä vieraillessa tuoksu täytyy valitettavasti vain kuvitella jos ei ole lähettyvillä kotona Lushin tuotteita, joita samalla nuuhkia..) on tullut jälleen äitienpäivää varten ihastuttavia tuotteita, joilla hemmotella äitejä - tai vaikka itseään jos ei äiti näistä innostu ;) Itselleni sain myymälässä vieraillessani pari tuotetta valita testiin ja päädyin..


Yummy Mummy -suihkugeeliin, josta olin paljon hehkutuksia aikaisemmin kuullut mutten ollut itse ehtinyt testata, sekä Scrubee -vartalokuorintaan, koska se vaan oli niin suloinen ja herkullisen tuoksuinen! Lisäksi mukaan sain pienen testipalan palahoitoaineesta sekä jalkakylvystä. Tällä kertaa kuitenkin keskitytään näihin kahteen äitienpäivätuotteeseen - koska 9.5.17 klo10 mennessä tilatessa ehdit tuotteet vielä äitienpäiväksi saada itsellesi.


löytyy kolmessa koossa: 9,95€/100g, 19,95€/250g ja 29,95€/500g.


Tuoksun taustalla on sama tyyppi kuin Snow Fairynkin, mutta vaikket olisi Snow Fairystä välittänyt, kannattaa tämä ehdottomasti käydä testaamassa! Tuoksua kuvataan hedelmäisen mansikkaiseksi ja uskomattoman herkullinenhan tämä on.


Koostumukseltaan tämä on ihanan kermaista - juuri tällaista ylellisyyttä jokainen äiti ansaitsee itselleen <3


Scrubee (ovh 13,50€) on kuorinta ja vartalovoi samassa. 


Tämä herkullisen hunajainen söpöläinen kuorii ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Et myöskään välttämättä tämän käytön jälkeen tarvitse erillistä kosteusvoidetta - itse en ilman erillistä kosteusvoidetta ainakaan vielä tähän aikaan vuodesta osaa olla, joten kevyen voiteen käytin suihkun jälkeen. Iho tuntuu aivan ihanan pehmoiselta tätä käytettyään.

Tämän kaksikon lisäksi äitienpäivävalikoima sisältää mm. viime vuodeltakin tutun Sunrise -palasaippua sekä erilaisia kylpypommeja - tutustu ehdottomasti jälkimmäisiin mikäli kylpyammeen omistata! Itse kävin Helsingin reissulla yhden pallon vakivalikoimasta hakemassa jälleen testiin kun hotellihuoneessa amme sattui olemaan, tämän pommin tulen myös myöhemmin teille esittelemään ;)


Kuinka sinä vietät äitienpäivää? 


*)pr-näyte

8 kommenttia:

  1. Lushilla on kyllä niin paljon ihania tuotteita ja se tuoksu, kun liikkeeseen astuu sisään. :)

    VastaaPoista
  2. Mennään anopin luona käymään. Siinäpä se. :) Tossa yummy mummyssa on aivan ihana väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin rakastan violetteja sävyjä, joten tuo on ehdottomasti juuri minun väriseni :D

      Poista
  3. Yummy Mummyn paras puoli on väri, tuoksu oli omaan nenään kamala :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkään kovasti tuoksusta vaikkei se ihan ehkä Snow Fairyä peittoa :)

      Poista
  4. Lushilla on ihania tuotteita. Pitäisi saada kylpyamme ja päästä hemmottelevaan kylpyyn kera Lushin ihanien kylpytuotteiden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin haaveilen kylpyammeesta, mutta ei taida ihan heti olla tulossa :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat