keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Bette Box Toukokuu 2017

"Keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu.."
Ei kovinkaan toukokuiset säät Suomessa tällä hetkellä, mutta onneksi on olemassa kauneusboxit piristämässä ankeintakin päivää. 


Paketti oli tällä kertaa kohtuullisen painoinen - ja minun pakettini oli aavistuksen osumaakin saanut, mutta onneksi sisältö oli vahingoittumaton.


Ensikurkkaus paljasti, että paketissa on tuotteita huomattavasti enemmän kuin aiemmissa.. Aloitetaan perkaaminen jälleen pakettikortin mukaisessa järjestyksessä:

Ultrasun Face SPF30 (25,50€/50ml, boxissa 7ml näyte)
"Tehokkaasti UVA- UVB- sekä infrapuna-A -säteiltä suojaava aurinkosuojavoide kasvoille, SPF30. Antioksidantteja sisältävä voide palauttaa ihon kosteustasapainon sekä vähentää auringon säteilyn aiheuttamia ikääntymisen merkkejä (juonteita, ryppyjä, suurentuneita huokosia). Erittäin nopeasti imeytyvä kevyt koostumus ei jätä ihoa rasvaiseksi. Ihanteellinen erittäin herkälle iholle. Tuotteessa yhdistyvät aurinkosuoja sekä kosteusvoide kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hajusteeton, säilöntäaineeton ja vedenkestävä."
Itse käytän harvemmin kasvoilla erillistä aurinkosuojaa vaan haen suojan meikin ja päivävoiteen kautta - itsehän en siis tosiaan auringonpalvontaa harrasta.. Jätän tämän kuitenkin jemmaan josko vaikka niin kauniita kesäpäiviä vielä tulisi että tälle tulisi käyttöä - kokeillaan josko saisin miehen tästä kiinnostumaan..

Alterna Caviar CC Cream (ovh 31,90€/74ml, boxissa 25ml koko)
"Hiuksia hoitava viimeistelyvoide, joka hoitaa hiusta 10:llä tavalla. Caviar CC voide (CC=Complete Correction): 1. Kosteuttaa 2. Antaa kiiltoa 3. Siloittaa 4. Pehmentää 5. Sisältää UV suojan 6. Antaa paremman käsiteltävyyden 7. Vahvistaa 8. Estää katkeilua 9. Antaa lämpösuojan 10. Kevyt pito"
Olen tätä samanmoisen minikoon käyttänyt aikaisemminkin - muistaakseni tuli joskus LF-boxista. Oli muistaakseni ihan passeli käytössä.

"Väritön geeli kulmien muotoiluun ja kiinnittämiseen. Kulmien muotoilugeelillä ja -vahalla voit muotoilla kulmasi tarkasti ja vaivattomasti. Kierreharja mahdollistaa näppärän työskentelyn. Täysin väritön Lumene Blueberry Kulmien Muotoilugeeli sopii kaikille, myös vaaleista vaaleimmille kulmakarvoille. Sopii erityisen hyvin kaikille naisille, jotka haluavat siistit ja huolellisesti muotoillut kulmat, mutta ei väriä. Tuote ei sisällä parabeeneja eikä hajusteita."
Itse olen suosinut tähän asti värillisiä kulmageelejä ja -vahoja, mutta tämä pitää ehdottomasti testata - ehkäpä olisikin aika heittää sieltä eräs kulmamascara jo pois...


Avene Physiolift Day Smoothing Emulsion (ovh 35€/30ml, boxissa 3ml näyte)
"Avène PhysioLift DAY Smoothing emulsion on kevyt, miedosti hajustettu emulsiopäivävoide normaalille ja sekaiholle silottamaan syviä juonteita sekä kosteuttamaan ja kiinteyttämään ihoa. Tekee ihosta kimmoisan, pehmeän ja mattapintaisen."
Avenen tuotteet ehdottomasti kiinnostavat, mutta valitettavasti näin pieni näyte ei kovin paljoa vielä tuotteesta käytössä kerro..

"Freesaa hiuksesi kuivashampoolla nopeasti tyylikkäiksi! Välittömästi puhdas vaikutus. Poistaa rasvaisuuden ja antaa trooppisen tuoksun, joka kestää koko päivän."
Itse käytän useamman kerran viikossa kuivashampoota, jota näitä kuluu käytössä ja toisaalta yleensä itse tulee siihen tuttuun ja turvalliseen Batisteen tartuttua - mielenkiinnolla siis lähden tätä testaamaan.

RFSU Intim Easy Shave Gel (ovh 5,29€/150ml, boxissa 40ml koko) & Intim Cooling Balm (ovh 5,79€/40ml, boxissa 10ml koko)
"Monet sheivaavat intiimialuettaan, mutta käyttävät liian voimakkaita tuotteita. Intiimisheivauksessa on tärkeää käyttää erityisen hellävaraisia tuotteita. Näin voi välttyä kutinalta, ihoärsytykseltä ja punaisilta pilkuilta. Hellävarainen Easy Shave Gel on ihoa pehmentävä ja läpinäkyvä geeli, joka ei vaahtoa - näet helposti mistä ajat. Geelillä on juuri oikea pH-arvo, ja sen luisto-ominaisuudet tekevät sheivauksesta helppoa ja hellävaraista. Tuotetta voi käyttää koko vartalolla. Soveltuu parhaiten suihkussa sheivaushöylällä tapahtuvaan sheivaukseen."
"Tavallisimpia intiimisheivauksen aiheuttamia ongelmia ovat punaiset pilkut ja kutina. Cooling Balm on mieto after shave -tuote, joka vähentää ihoärsytystä ja punaisten pilkkujen muodostumista. Viilentävää geeliä levitetään aina sheivauksen jälkeen. Voit käyttää tuotetta jokaisella sheivauskerralla."
Jos tuotteet eivät ole välillä muuttuneet niin olen näitä varmaan joskus testannutkin.. Itse harvemmin nykyään bikinirajaakaan sheivaan, koska valitettavasti joka kerran jälkeen tulee inhottava kutina ja punoitus - tähän en mistään kokeilemistani tuotteista ole apua saanut, mutta ehkä pitää vielä kertaalleen kokeilla josko nämä auttaisivat..


"Mitä jos hiuksesi olisivat joka päivä vähemmän pörröiset ja paremmin muotoiltavat. Nyt tuomme markkinoille TRESemmé 7 Day Keratin Smooth -tuotesarjan, jonka mullistava, keratiinia sisältävä hellävarainen koostumus kestää hiuspesut. Saat kampaamotasoisen sileät hiukset 7 päivän ajaksi. Vaikutus säilyy myös pesujen jälkeen. "
Onkohan tämä kaksikko ollut boxissa joskus aikaisemminkin? Shampoota ja hoitoainetta kuluu aine, joten nämä jäävät odottelemaan korkkausvuoroaan..

Extrana kaikkiin boxeihin oli pakattu vielä mukaan:
O.b.:n miedosti hajustetut pikkuhousunsuojat sekä Salus Detox Bio Täysmehu-yrttiuutevalmiste (10ml).

Pitkäaikaistilaajat saivat myös pientä extraa:


Lumene Glow Reveal Kirkastava & Silottava Kosteusvoide (ovh 24,90€/50ml, boxissa 15ml koko)
"Pohjoisen valo on tämän hellävaraisen kosteusvoiteen ytimessä. Käsinpoimituista, runsaasti antioksidantteja sisältävistä pohjoisista lakoista valmistettu lakkauute sekä C-vitamiini virkistävät ihoasi palauttaen ihollesi sen luonnollisen hehkun. Puhdas pohjoinen lähdevesi kosteuttaa tehokkaasti ja yhdessä vallankumouksellisen, kirkastavan teknologian kanssa antaa täyteläisen, sileämmältä näyttävän ihon. Lopputulos on kaunis – ihosi näyttää virkistyneeltä ja kauniin hehkuvalta."
Tämä jää ehdottomasti käyttööni.


LOPPUYHTEENVETO
Boxin tuotteista neljä oli myyntikokoja (yhteisarvo 20,80€ eli boxin myyntihinta näillä kuitenkin ylittyi) ja pieniä näytekokoja oli useampi - tämän voisin kuvitella hieman polemiikkia aiheuttavan, itsekään en pieniä näytekokoja miellä boxin arvoon mukaan laskettavaksi (esim. Avenen näyte), mutta reilummat matkakoot kyllä (esim. Caviar CC Cream). Ehdottomasti mielenkiintoisin tuote boxissa on Lumenen kulmageeli, jota melkeinpä seuraa perässä toinen täysikokoinen yksilö - kuivashampoo. Kaikista tylsimmän sijan saa Avene ihan vain tuon pikkuruisen kokonsa vuoksi. Sisältönsä puolesta tämä taitaa itselläni tämän kevään boxeista jäädä jumbosijalle vaikken miksikään flopiksi siltikään tituleeraisi.

Nyt sitten innolla kesäkuun boxia vartomaan - P.s. jos boxi kiehtoo niin hintahan tulee nousemaan toukokuun lopussa, joten tilaus kannattaa ehdottomasti laittaa menemään ennen 22.5.!


Joko sinä olet saanut toukokuun boxin itsellesi ja/tai mitä mieltä sisällöstä olet?


*)pr-näyte / sis.mainoslinkin

20 kommenttia:

  1. Taas kirottua kuivashampoota.
    Tähän paikkaan voisin saada vaikka itkupotkuraivarit :D
    Tylsähkö boxi kaikkinensa muutenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ei kuivashampoota satu käyttämään niin ymmärrän kyllä, että harmittaa :/

      Poista
  2. Jos ei olisi blogia, tuumisin että kaikki käyttöön tulee. Eli ihan sellainen keskitason boxi. Kivaa iltaa Mira<3

    VastaaPoista
  3. No onpa taas hyvä, etten ole enää tilaaja :(

    VastaaPoista
  4. Minulla oli täysin sama sisältö boksissa, jos niissä nyt on jotain eroja ollut. Tykkäsin lähes kaikista tuotteista, eikä minua haittaa näytekoot. Kiva kokeilla eri tuotteita. Kuivashampoo oli pienoinen pettymys, koska niitä on kertynyt kaappiin pullotolkulla ja töissäkin on omansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näytteissä on omat puolensa, itselleni niitäkin aimo läjä jo kertynyt ja harvemmin tulee käytettyä..

      Poista
  5. Taas kuivashampoota ja hiuskiinnettä. Kun itse en kyseisiä tuotteita käytä ja niitä on joka hiton laatikossa, niin eipä tälläkään kertaa oikein innostuttu. Olisi edes ollut se alterna caviar cc cream, niin olisi ollut jotain erilaista.
    Ja nämä näytekoot. Ei hyvää päivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kesäkuun boxista löytyisi jotain mielenkiintoisempaa :)

      Poista
  6. Mulla toi kuivashampoo oli vaan 100ml,mutta kaipa se sitten mielletään täysikokoiseksi tuotteeksi, kun muistaakseni tota clean & crispiä on kaupassakin tuona 100ml. Tuntuu silti vähän hassulta että osa sai puolet isomman pullon :D muuten oli kyl kiva boxi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella erikoista jos ei sitten jotain extraa ollut vielä mukana? Tuo minun pullo on kyllä 200ml..

      Poista
  7. Tuosta kuivashampoosta kuulisin lisää esim. vrt Batiste :)
    Huomasin nuo Cittarin hyllyllä ja ne kiinnitti huomion :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä aamuna jo heti tuota testasin; vaikuttaisi nimenomaan olevan kuivashampoo eli ei anna kohotusta samaan tapaan kuin Batiste (ainakaan minun painavaan hiuslaatuuni), tuoksultaan on ihan ok eli ei ainakaan tämän käyttökerran jälkeen kiilaa Batisten ohi minulla :)

      Poista
  8. Odotan yhä omaa boxia.Eilen sitä ei voitu jakaa smartpostiin...Nyt odotan kauhulla,että saan pienemmän kuivashampoon ja olin jo iloinen tuosta Alternasta ,mutta sekös sittten on vaihtoehtoinen tuote.Olen jo valmiiksi pettynyt!Ja tuo Salus Detox Bio Täysmehu-valmiste Ohjeissa lukee :Sekoita 12,5 ml 250 ml:aan vettä ja juo aamulla ennen ateriaa. No mutta sitä on vaan 10 ml;)
    Ja ikäväkseni en ihan vielä ole pitkäaikaistilaaja,joten huonosti menee.Lumenen kulmageelikin on väritön,että morjens vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vasta tuon sun kommentin myötä huomasin kollegan blogista, että tosiaan osalla oli Alternan ja 200ml kuivashampoon tilalla hiuskiinne ja 100ml kuivashampoo.. Mä pidän peukkuja et sulle sattus sama sisältö ku mulle! :)

      Poista
  9. Ai sisällössä on ollut vaihtelua...tässä mun ajatukseni. Ei nyt hirveästi innosta mutta ei nyt huonokaan...Lumenen voide ja kulmageeli oli minusta parhaat tuotteet.

    http://charmingnails.blogspot.fi/2017/05/toukokuun-bette-box.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekään en tuosta vaihtelusta tiennyt kun omaa postausta raapustin..

      Poista
  10. Minullekkin tuli mini versio kuivahsampoosta. Itseltäni sitä ei löytynyt vielä kaapista niin tuli käyttöön. Oli ainakin söpö pullo jos ei muuta voi sanoa! Toukokuun boksin sain ilmaiseksi, kun kuvani julkaistiin tuote lehtisessä.

    Detox ja mini näytteet oli vähän turhia. Shampoo ja hoitoaine tuli käyttöön, ja ainakin omiin hiuksiini toimi! Olin jo lähdössä kampaajalle leikkaan 10cm pois hiuksista, kun oli yhtä itkua selvitellä takkuja. Helpotti. Vaikka eihän ne kaksihaaraiset silti mihinkään itsekseen katoa. Että kampaajalle meno kuitenkin edessä, mutta tuotteet antoi vähän lisä-aikaa. :)

    Törmäsin blogiini, kun etsin muiden bloggareiden kokemuksia tästä paketista. En itse huomannut blogata koko boksista, vaikka oman naaman pakettiin sainki xD

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat