lauantai 15. huhtikuuta 2017

Magisso

Bongasin Henna V -blogissa teemukin, joka vaikutti mielenkiintoiselta ja lähti samantien "pakko saada" -listalleni.. Melkein hetimmiten satuinkin sitten bongaamaan kyseisen mukin Sokokselta 3+1 -päivien tarjoushinnalla myynnissä -> tilaus nopeasti tulille etten jäisi ilman.


Kyseessä on suomalainen innovaatio Magisso Teacup (ovh 22,95€), jonka ideana on mukissa sisällä oleva teesiivilä.


Siivilän saa helposti pois paikoiltaan puhdistusta varten ja käyttö on yksinkertaista; siivilä paikoilleen, teelehtiä siiviläosaan, kuuma vesi teelehtien päälle ja mukin kallistus sinne suuntaan. Kun tee on tarpeeksi hautunut, kallista muki toiselle kyljelle ja nauti.


Sokoksella värivaihtoehtoja oli kolme; keltainen, lila ja minttu. Näistä päädyin jälkimmäiseen, koska ensimmäisenä ihastelemani lila oli loppunut. 


Materiaaliltaan tämä on muovinen ja kestää konepesun (mutta ei mikroa). Muovisesta olomuodostaan huolimatta tämä ei tunnu lainkaan halpistuotteelta vaan itseasiassa koin hyväksikin muovisen olomuodon, joka ei käsissä tunnu niin kuumalta kuin esim. posliininen.

Kerta kaikkiaan ihastuttava tapaus, jos olisin tajunnut tähän näin ihastuvani niin olisin samantien hankkinut useammankin kappaleen, mutta ehkä sitä nyt tällä yhdellä pärjää :D


Onko Magisso Teacup sinulle tuttu?

16 kommenttia:

 1. Todella mielenkiintoinen! Vastaavalla idealla toimivaan teemukiin olen joskus pari vuotta sitten törmännyt myös jossain kahvilassa, mutta siinä siivilä ei tainnut olla irrotettavaa mallia.

  VastaaPoista
 2. Carlsonilla olen näitä ihmetellyt ja miettinyt, miten toimii :D Lilan voisin ostaa kyllä itsekin, vaikka kippoja ja kuppeja löytyy ennestäänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilan mielelläni itsellenikin ottaisin tämän kaveriksi <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jos irtoteestä tykkäät niin suosittelen lämpimästi :)

   Poista
 4. No onpa kiva keksintö. En ole törmännyt aiemmin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on todella toimiva ja suosittelen lämpimästi jos irtoteestä pitää <3

   Poista
 5. Voi ei, tää näyttää siltä et on pakko hankkia kokeiluun. t. astiafriikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi jos tykkäät irtoteestä! :)

   Poista
 6. Mielenkiintoinen idea. Pitääpä infota tuota kauniimpaa puoliskoa, joka käy ikuista taistelua teesiivilöiden kanssa.

  VastaaPoista
 7. Hauska keksintö, en ole aiemmin nähnyt tuollaista. Tykkään teestä, mutta pääasiassa käytän pussiteetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama itselläkin vaikka irtoteen sanotaankin olevan laadukkaampaa - itseasiassa ennen tätä en käyttänyt irtoteetä juurilainkaan.

   Poista
 8. Mielenkiintoinen juttu. Itse olen niin vanhanaikainen, että tykkään laittaa teen erilliseen teehärpättimeen, jonka laitan pannuun :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Pihkakuorinta

Alkuvuodesta kirjoittelin teille mielenkiintoisesta uudesta tuttavuudesta Abies Organics :sta ja lupailin esitellä teille toisenkin testiin...

Luetuimmat