torstai 20. huhtikuuta 2017

KC Professional

Olen jo pidemmän aikaa katsonut mielenkiinnolla kuinka ihmiset esittelevät ihania poniahiuksiaan ja väkisinhän siinä itsellekin tulee tunne, että haluaa samanlaiset :D Kaikista helpoin reitti ponihiuksiin on ehkä suoravärit mikäli omaa hiusta on vaalennettu - tummassa hiuksessa ei värit tokikaan oikein näy, mutta suoravärit eivät myöskään tartu värjäämättömään liukkaaseen hiukseen. Viime aikoina omia hiuksiani on hieman vaalennettu, joten nyt oli loistava aika väritestailuille ja sainkin KC Professionalilta mielettömän ihanan setin suoravärejä testiin:


Color Mask Paint -suoravärejä minulle lähetettiin kuudessa sävyssä; Deep Purple, Lavender, Pinkadelic, Hot Pink, Purple Rain, Turquoise. Sävyvalikoimaahan täällä on peräti 11 sävyn verran, joten varmasti löytyy jokaiselle jotakin! Suoraväreissä on kokeilunhaluisille on parasta myös se, että ne eivät jää hiuksiin ikuisesti vaan hiuksen kunnosta ja sävystä riippuen kestävät hiuksissa 5-30 pesukertaa.


Koska en ollut aikaisemmin suoravärien kanssa leikkinyt niin päätin aloittaa hempeimmistä eli pastellisesta Lavenderista ja Pinkdelicista. Ensimmäisellä kokeilukerralla levitin Lavenderin shampoolla pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin (pesun jälkeen en hoitoainetta käyttänyt). Vaikutusajaksi suositellaan 15-30 minuuttia riippuen siitä kuinka intenssiivisen sävyn haluat, itse pidin tuon maksimiajan, mutta lopputulos jäi valitettavan haaleaksi enkä itse huomannut oikeastaan mitään sävyä hiuksiini tulleen. Toisella kokeilukerralla päätin testata kuinka Pinkdelic toimisi jos levitäkin sen kuiviin hiuksiin. Annoin jälleen vaikuttaa maksimiajan ja tällä kertaa pientä värisävyä hiuksissa olikin havaittavissa - kolmannen pesukerran jälkeen pieni vaaleanpunainen vivahde hiuksista oli kadonnut.

(Kahta ensimmäistä kertaa en tullut kuvanneeksi lainkaan, koska sävyä oli sen verran miedosti eikä sitä todennäköisesti olisi kummoisesti kuvista tunnistanut..)

Kolmannella kerralla otin testiin ihastuttavan sähäkän värisen; Hot Pink.


Levitin väriä kuiviin hiuksiin latvoihin ja tällä kertaa sävyä alkoi jo hieman paremmin tarttumaan hiuksiin.


Sainkin melkein yhteen kertaan rutisteltua koko tuubin tyhjäksi, hieman sinne taisi vielä jäädä tuotetta.. Jo ensimmäisessä pesussa itselläni latvoista väri haalistui melko huomattavasti; omat hiukseni ovat kohtuullisen hyvässä kunnossa ja sen vuoksi tämä ei itselleni yllätyksenä tullutkaan. Toisen pesukerran jälkeen pieni häivähdys vaaleanpunaista latvoissa vielä näkyy, kolmannella pesukerralla varmaankin melkolailla kokonaan häviää hiuksistani. (Tämä on ehdottomasti sävy, johon voisin uudemmankin kerran tarttua, ihana <3)

Testaan ehdottomasti loputkin suoravärit vielä aikanaan - kannattaa seurata minua Instagramissa, koska sinne tulen taatusti tilannetta päivittämään. :)

Ihan mielettömän hauska tapa leikkiä väreillä ja suosittelen lämpimästi testaamaan - nämä kuitenkin kohtuullisen nopeasti kuluvat hiuksista pois, joten jos sävy ei nappaa, ei sen poistamiseksi joudu tekemään mitään suuria operaatioita. Tokikaan käsittelemättömiin hiuksiin näitä on aika turha testailla, koska eivät tartu..Oletko sinä ehtinyt tutustua suoravärien ihmeelliseen maailmaan?


*)pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Just latvoissa noi sävyt näyttää tosi kivoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule värin yliannostustakaan kun on hieman pienemmällä alueella :)

   Poista
 2. Miulla nämä tuskin näkyisi ollenkaan. Edes väriä ylläpitävät color maskit eivät miulla toimineet, vaikka olivat tummia värejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman vaalennusta ei olisi varmasti itselläkään toimineet ja senpä vuoksi ei ole aikaisemmin tullut testattua.. Ja nytkin huomaa, että kohtiin, joita on useampaan kertaan vaalennettu (raidat..) väri tarttuu huomattavasti paremmin kuin toisaalle..

   Poista
 3. Mulla on juts tuota suoraväriä ja kyllä se tarttuu aika hyvin vaaleaan. Tosi kiva setti kyllä kokeiluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohdin, että pitäisi suostutella kampaaja vielä aavistuksen latvaa vaalentamaan jos kesällä saisi värin vieläkin paremmin tarttumaan :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Viimeksi minä...

Näitä erilaisia blogeissa kiertäviä kysymyspostauksia on hauska lueskella, joten nappasin omaankin blogiini Taina lta "Viimeksi minä.....

Luetuimmat