keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Catastrophe Cosmetic

Sain jo jokunen aika sitten viisi Lushin purkkia tyhjennettyä ja ne olivat kaapissa odotelleet hetkeä kun suuntaisin Helsinkiin - nämähän tosiaan saa kaupassa vaihdettua yhteen kasvonaamioon, melkoisen hyvä diili. :) 

Olin jo ennakkoon hieman katsonut mikä naamio voisi kuullostaa mielenkiintoiselta ja tartuinkin melkein sitten samantien kyseiseen naamioon (oli hieman kiirekin niin ei kovin kauaa ehtinyt valikoimaa katsella), valinnakseni osui tällä kertaa:


Catastrophe Cosmetic (13,50€/75g)
Naamio kuullosti mielenkiintoiselta, koska tämä ravitsee, rauhoittaa, kosteuttaa ja puhdistaa hellävaraisesti. Naamio sopii erityisesti herkälle iholle, joka kaipaa ravitsevaa hoitoa sekä hellävaraista puhdistusta.

Huomasin ensimmäisen käyttöönoton jälkeen, että naamio oli pinnaltaan hieman tummunut:


..mutta ei vaikuttanut kuitenkaan menneen pahaksi. Naamioitahan suositellaan säilytettäväksi viileässä, mutta omalla kohdallani pitkän välimatkan vuoksi naamio joutui olemaan kohtuullisen pitkän aikaa huoneenlämmössä. 

Jääkaapista otettuna naamio tuntuu ihanan viileältä ja raikastavalta iholla. Naamio itsessään ei missään nimessä ärsyttänyt ihoa, aavistuksen punoitusta oli heti poistamisen jälkeen havaittavissa mutta se johtui mielestäni ainoastaan hankauksesta mitä jonkin verran joutui poistaessaan tekemään. Ihana hemmotteluhoito, kuten kaikki tähän mennessä testaamani Lushin naamiot <3

Alla vielä kopioituna INCI-lista:
Ainesosat:
kalamiinijauhe, talkki (talc), irlanninsammalgeeli (Chondrus crispus), tuoreet mustikat (Vaccinium myrtillus), glyseroli (glycerine), manteliöljy (Prunus dulcis), ruusu absolute (Rosa damascena), kamomillasaunioöljy (Matricaria chamomilla), makea villiappelsiiniöljy (Citrus sinensis), *limonene, methyl ionone, hajuste (parfum).
esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.
= luonnolliset raaka-aineet
= turvalliset synteettiset raaka-aineet

Tässä vielä listaus aiemmin testaamistani Lushin naamioista:

Tällä hetkellä valikoimissa olevat naamiot näkyvät täältä, noista testaamistani Sacred Truth ei enää näyttäisi valikoimissa olevan..



Oletko sinä testannut Lushin naamioita? Minkä sieltä vinkkaisit seuraavaksi testiin otettavaksi?

6 kommenttia:

  1. Lushin tuorenaamiot ovat kyllä niin huippuja! Itsellä on ollut käytössä toistaiseksi vain Oatfix, mutta muitakin olisi ihana kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla myös muita, tuolta löytyy vaikka mitä ihanuuksia :)

      Poista
  2. Cup O`coffee on toistaiseksi mun ehdoton lemppari, vaikka se on melkein musta enemmän kuorinta kuin naamio. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä aivan ihana ja ilman tätä "pakko saada testiin jotain uutta" hankkisin sen uudemmankin kerran :D Ehkä vielä joskus.. :)

      Poista
  3. Lushin Tuorekasvonaamiot oli niitä, jotka sai mut aikoinaan innostumaan brändistä joskus viitisen vuotta sitten :) Käytin silloin tosi innokkaasti noita erilaisia tuorenaamiota. Nyt on vähän jäänyt, mutta voisihan sitä joku päivä poiketa ja napata jonkun mukaan. The Sacred Truth taisi olla mun suosikki, jos oikein muistelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelen itsekin siitä kovasti tykänneeni, tosin eipä näissä ole vielä tullut vastaan sellaista josta en olisi pitänyt :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat