keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Anti-Stress

Niin ulkoisesti kuin sisäisestikin koettu stressi näkyy iholla, antioksidantit ovat yksi keino taistella näitä vastaan. Dermosilin viime vuonna uudistunut ihonhoitolinja toi mukanaan paljon erilaisia tuotteita, yhtenä näistä juurikin stressaantuneelle ja väsyneelle iholle tarkoitetun seerumin:


Anti-Stress Serum (13€/30ml)

Tuote on pakattuna pipettipulloon (joita muutoinkin on alkanut melkoisesti markkinoilla näkymään), jonka itse koen sekä käytännölliseksi että silmää miellyttäväksi.


Seerumin tarkoituksena on pehmeyttää, kosteuttaa, rauhoittaa ja raikastaa. Seerumi tuntuu iholla viileältä, saattaa aiheuttaa pientä nipistelyn tunnetta. Itse en nipistelyn tunnetta ole huomannut eikä viilentävä vaikutuskaan ole mielestäni ainakaan epämiellyttävällä tavalla huomattavissa olevaa.

INCI-lista kannattaa vilkaista sivustolta, sieltä suoraan nimeä klikkaamalla pääsee selitykseen mitä mikäkin ainesosa on minkä lisäksi siellä näkyy listausta missä tuotteissa ainesosaa löytyy. 

Tämä pullo on huventunut melko nopeaan tahtiin mikä kertoo siitä, että tuotteeseen todella mielellään tulee tartuttua.Kuinka sinä helpotat stressiä?


6 kommenttia:

 1. Mullakin on tää seerumi ja on ollut kyllä mieluinen :) Tykkään erityisesti ihotuntumasta ja nopeasta imeytyvyydestä.

  Stressiä pyrin helpottamaan ns. "hidastamalla tahtia" eli olen vaikka päivän tekemättä yhtään mitään erityistä. Luen, ulkoilen tai kokoan vaikka isoja palapelejä, jotka ovat aivan oivallista "mind-fulnessia" eli silloin ei tule juuri ajateltua/huolehdittua muita asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tärkeää, että välillä saa ilman minkäänlaisia aikatauluja vain olla ja hengähtää :)

   Poista
 2. Mullakin on tää, ihana! ❤ tosin oon nyt hetkeksi jättänyt sivuun kun koitan selvittää, että mikä käytössä olleista tuotteista on aiheuttanut ihmeellisen näppyongelman. Näpyistä alan olla pääsemässä eroon, mutta ärsyttää kun en vieläkään tiedä että mikä ne aiheutti. No, pikkuhiljaa otan taas tuotteita takaisin käyttöön ja selvittelen. Vaikka no, saattoi ne siitä kuuluisasta stressistäkin johtua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti selviää syy tai jää pikkunäpyt muutoin kokonaan historiaan :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat