perjantai 31. maaliskuuta 2017

Now Solutions

Seerumeita minulla on mielin määrin, mutta kaikki eivät niin ideaalisti toimi meikin alla, joten eikö tässä ole jo tarpeeksi syytä hankkia lisää!? :D iHerb:stä oli muutama ravintolisä tilauslistalla muutoinkin niin nappasin sitten samaan tilauksen juurikin tuolla ajatuksella mukaan seerumin..


Tilaukseen siis lähti:


Tämä parabeeniton ja vegaaninen seerumi kirkastaa, silottaa ja tasoittaa ihonsävyä.


Keltaisesta väristään huolimatta ei onneksi ihoa värjää. Iho jää tämän jälkeen hieman nahkeaksi, enkä tätä valitettavasti aivan ideaalisti ole saanut meikin alla käyttäytymään.

Hintaa tuotteella on normaalisti n.19€, mutta itse maksoin tästä reilun 10€ (+postikulut). Vaikkei ihan täydellinen päiväkäyttöön olekaan niin ei tämä itselläni jää käyttämättä. En ole varma onko kyseistä merkkiä Suomesta tai Euroopan alueelta ylipäätään saatavilla - vinkatkaa mikäli olette jossain bonganneet!

(Ensitilaajat saavat $5 alennukset ensitilauksestaan käyttämällä koodiani: GVH772, tästä pienen edun myös itselleni saan. :))


Onko Now Solutions sinulle tuttu merkki?


8 kommenttia:

  1. Hyvinvoinnin tavarataloon näyttää tulleen NOW-merkin tuotteita myyntiin. On siellä jotain seerumeitakin.

    VastaaPoista
  2. Mulla on Now Solutionsin seerumi tämän kuun loppuneissa. Hyväntuntuinen tuote, voisin kokeilla sarjaa enemmänkin :)

    VastaaPoista
  3. Mulla oli joskus vuosia sitten tältä brändiltä hyaluronihapposeerumi. Tilasin sen kun oli niin kehuttu, mutta ei se mun mielestä ollut kovinkaan kummonen. Kaiken lisäksi pumppupullo oli raivostuttavan vaikea käyttää, jouduin aina ruuvaamaan koko suuosan irti siitä pullosta. Mikä lie maanantaikappale :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpas :/ Tässä pumppu on toiminut erinomaisesti - reilu puolet pullosta tainnutkin jo hävitä :D

      Poista
  4. Hei sun blogi vaikuttaa kivalta :) eksyin tänne ekaa kertaa tänään.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat