maanantai 27. maaliskuuta 2017

Look Incredible March 2017

Satuin törmäämään tässä vähän aikaa sitten itselleni tuntemattomaan brittiläiseen kauneusboxiin, joka vaikutti mielenkiintoiselta - itseasiassa boxeja on kaksi ja itsehän nappasin molemmat tilaukseen ihan vain ajatuksella, että saisin teille ne kimpassa esiteltyä :D (Ennakkoon kylläkin stalkkasin molempien sisällön tietääkseni, että saisin varmuudella tuotteita, jotka jäisivät itselleni käyttöön..)

Kyseessä on siis tosiaan brittiläinen Look Incredible -verkkokauppa, jonka valikoimista löytyy kaksinkappalein kauneusboxeja, joita pystyy myös Suomeen tilaamaan £9,99 (tämän hetken kurssin mukaan n.11,54€) postimaksuja vastaan. Boxeja löytyy tosiaan kaksi erilaista;
Beauty Box £18,99 (n. 21,93€)
Deluxe Beauty Box £35 (n. 40,42€)

Lisäys 28.3.17:
Tilaus on toistaiseksi voimassa eli jos jatkoa et halua niin pitää muistaa peruuttaa tilaus - tämä on kylläkin hyvin helppoa ja yksinkertaista kuten tilauksen jatkaminenkin muussa vaiheessa niin halutessaan. :)


Molemmat boxeista sisältävät täysikokoisia tuotteita viisi kappaletta eli mukaan ei ole mini- tai matkakokoja laitettu. Merkit ovat laadukkaita ja mukana voi olla mm. Urban Decay, Smashbox, bareMinerals tms. tuotteita. Ero näiden kahden boxin välillä on hinnan lisäksi toki sitten myös sisällön arvossa ja myös boxit eroavat toisistaan ulkoisesti; Deluxe on valkoinen ja Beauty Box on mustassa laatikossa.

Katsotaanpa siis nyt kuinka maaliskuun boxit käytännössä toisistaan erosivat ja kumpi antoi rahalle enemmän vastinetta: (tässä postauksessa en sen tarkemmin lähde tuotteita esittelemään ettei postaus veny aivan mielettömän pitkäksi, myöhemmin sitten mahdollisesti käyttökokemuksia tuotteista tullaan näkemään - tämänkin suhteen saa toiveita esittää :))


Ensinnäkin edullisempi versio näistä..


Ilia Tinted Lip Conditioner Arabian Knights (ovh £22 eli n. 25,40€)
Kevyt sävy voimistuu mitä enemmän sitä kerrostaa. Tässä kyseisessä sävyssä yhdistyvät syvät violetin ja burgundyn sävyt. Näyttää puikossa suorastaan pelottavan tummalta, mutta levitettäessä sävyä tulee huulille todella kevyesti - saatan siis hyvinkin jättää tämän omaan käyttööni.

Fusion Beauty Primer (ovh £14,99 eli n. 17,30€)
Tätä en nyt valitettavasti Look Incredible -sivustolta tai oikein muualtakaan itselleni tutuista paikoista löydä. Kyseessä on joka tapauksessa punoitusta tasoittava meikinpohjustustuote, jota mielenkiinnolla lähden testaamaan.

bareMinerals Eyeshadow Palette The Dream Sequence (ovh £25 eli n. 28,90€)
Tämä luomiväri oli syy miksi laitoin oikeastaan tämän boxin tilaukseen, ihanat violetit sävyt ja aiemmin hankkimani bareMinerals-paletti on vakuuttanut siinä määrin, että näitä mieluusti itselleni lisääkin hamstraan :D

Spa Retreats Signture Softening Hand & Body Lotion (ovh £9,99 eli n. 11,55€)
Tätä en yksinään myynnistä löytänyt, linkki vie settiin missä tämä on osana. Tämä hienostuneesti hajustettu vartalovoide sisältää E-vitamiinia ja manteliöljyä. Tuoksu on ihan ok, ei ehkä välttämättä olisi aivan ykkösvalintani, mutta tulen tämän varmasti käyttämään.

Nanshy MARVEL 4in1 Makeup Blending Sponge (ovh 5,95 eli n. 6,85€)
Tämän tilalla brittiversiossa on ollut Ciate Velvet Manicure Set (ovh £9,99 eli n. 11,55€), mutta toimitustavan vuoksi kynsilakkoja ei brittien ulkopuolelle lähetettyihin boxeihin voi lisätä. Harmillista toki ettei vaihtoehtoinen tuote ole samanarvoinen. Varsinaisesti Ciaten puuttuminen ei harmita, mutta..

Lisäksi extrana boxissa oli nimetön testeri CC Colour Corrector -puikko, jonka itse arvelen olevan Max Factorin. Suomessa näillä täysikokoisilla on arvoa n. 15,50€ verran - mutta en tätä nyt tuohon arvoon laske mukaan..

Boxin arvoksi mukana tulleeseen korttiin on painettu £81,97 eli n. 94,65€, mutta minun saamani boxin arvo jää hieman tuosta, mutta toisaalta itse maksoin boxista n. 30€ postikuluineen, joten eiköhän tuota vastinetta rahoille ihan mainiosti tullut.


Entä sitten se luksusversio?


Valitettavasti tämän mukana ei minulle tullut samanlaista esittelykorttia kuin toisen - olisivatkohan varastolta loppuneet tms? Aloitetaan suurimmasta tuotteesta ja siitä mikä oli suurimpana syynä tilaukseeni:

Cargo Around The World Eye Shadow Palette (ovh £16,99 eli n. 19,60€)
Tämän arvo kylläkin yllätti ja eräässä brittiblogissa tämän arvoksi on laitettu £35, no mutta luotetaan tuohon millä hinnalla tuolta löytyy.. Paletti sisältää siis yhteensä 12 luomiväriä, näistä puolet on mattoja ja puolet shimmerisiä sävyjä. Sävymaailma on maanläheinen ja sopii varmista jokaiselle. Odotan innolla kun pääsen tätä ensimmäisen kerran testailemaan.

Urban Decay Ink For Eyes Waterproof Precision Eye Pen (ovh £14,99 eli n. 17,30€)
Musta, vedenkestävä eyeliner on aina tervetullut ja ehdottoman uteliaana kokeilen onko UD:n versio niiin paljon parempi, että haluan siihen jatkossa satsata. (Verrattuna esim. oikein mainiosti toimiviin ja edullisiin Essencen eyelinereihin..)

Laura Geller Baked Split Highlighter Duo - French Vanilla/Portofino (ovh £25 eli n. 28,90€)
Tällä duolla ei-niin-hehkuvasta meikistä pitävänkin on helppo opetella highlighterin käyttöä. Duo vaikuttaa oikein käyttökelpoiselta ja itsehän rakastan kaikkia hehkua tuovia tuotteita!

Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Lip Lacquer 312 Sugar Sugar (ovh £19,99 eli n. 23,10€)
Marc Jacobs on enemmänkin tuoksupuolelta tuttu, mutta mielenkiinnolla lähden testaamaan minkälaisia meikkejä häneltä luontuu.

Smashbox Reflection High Shine Lip Gloss Buff (ovh n.21,95€)
Tätä en ko.sivuilta löytänyt, paria muuta sävyä löytyy Nordicfeel-verkkokaupasta, mutta ei tätä kyseistä. Tämä tuli siis taas kynsilakan tilalle, brittiversiossa mukana on ollut Nails Inc South Molton Street -kynsilakka (ovh £14,99 eli n. 17,30€) - ihme kyllä tilalla tullut on hieman arvokkaampi, mutta aika tylsä, että boxi sisältää peräti kaksi huulikiiltoa. (Vaikkakin Smashboxin tuotteita on mukava päästä testaamaan..)

Kokonaisuudessaan tällä boxilla oli arvoa siis n. 110€ ja itse maksoin tästä postikuluineen alle 50€ eli ihan kivasti sai rahoilleen vastinetta.

Kumpi sitten boxeista on parempi ja antaa paremmin rahoille vastinetta? Vastaisin tähän oikeastaan, että molemmat. Itse varmaan jatkossakin tulen tsekkaamaan onko boxeissa tulossa jotain mielenkiintoista ja mikäli on niin saattanen uudelleenkin tilaukseen laittaa. :)


Onko nämä boxit sinulle jo entuudestaan tuttuja? Mitä mieltä olet sisällöstä?



//Briefly in English:
Look Incredible Beauty Boxes are new to me - and probably only few here in Finland have heard from these. And there is the reason why I had to have them both; the get reviews for you to read. I liked both of the boxes and probably will some day order these again. :)

13 kommenttia:

  1. Siis voi apua mitä sisältöjä! :D Mäkin voisin ottaa boxin, jossa on marc Jacobsia, wau!

    VastaaPoista
  2. Ihan pätevät boxit, kumpainenkin :)

    Tuo on kyllä jännää, että kaikki brittiläiset kauneusboxit ei kynsilakkoja lähetä (+ muutama yritys).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kai riippuu siitä kuljetusmuodosta millä tavara lähtee, olisiko tämä lentokoneen matkassa tullut ja tällöin ei kynsilakat tms. ole sallittu..?

      Poista
  3. Yritan istua kasieni paalla etten naputtelisi tilausta menemaan heti paikalla. :o Taytyy tutustua naihin viela vahan paremmin, just in case. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdin postauksessa mainita, että tilaus on toistaiseksi voimassa oleva eli pitää muistaa peruuttaa jos ei halua jatkoa (pitääkin käydä tämä postauksen lisäämässä), mutta peruutus on hyvin helppoa ja yksinkertaista - kuten tilaus ja maksukin. :)

      Poista
  4. Mulle on tullut tämä nyt pari kk - sanoisin kyllä että yllätysboksien parhaimmistoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikohan se kenties juuri sinun blogisi mistä ko.boxin alunperin bongasinkin :)

      Poista
  5. Vau!! Ihan mahtavia bokseja molemmat, mutta kyllä tuo luksus vie voiton. Täytyy alkaa tutkailla tätä enemmän ja pistää tilaukseen. Kiva, että tuotteet saa tietää etukäteen kun on kuitenkin aika hintavasta boksista kyse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä tietysti ottaa riskin, että jääkö ilman jos jää odottelemaan, että alkaa blogeissa näkymään boxien sisältöä mutta ainakin tämän kaksikon ehdin vielä hyvin tilaamaan stalkkailun jälkeen :)

      Poista
  6. Mulle on tammikuusta asti tullu toi deluxe boxi, mutta sorruin tilaamaan tästä kuusta alkaen myöskin mustaa boxia :D Aivan parhaita boxeja ovat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ainakin olivat ihan supermieluisat, pitää katsoa sitten aikanaan mitä huhtikuun boxit ovat tuomassa tullessaan.. :)

      Poista
  7. Aika kivat boksit! Itte tilaisin kyllä suoraan tuon kalliimman jos bokseja tilailisin, näytti niin paljon paremmalta omaan silmään!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat