keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Intenssiivisesti kosteuttava naamio

Sain muutaman Dermosilin uutuustuotteen itselleni testiin ja näistä heti samana iltana käyttööni korkkasinkin ensimmäisen, jonka nyt teillekin hetimmiten haluan esitellä:


Intense Hydrating Mask (8,50€/40ml)


Tämä geelimäinen tehokosteuttaja rauhoittaa, kiinteyttää, pehmentää ja antaa elinvoimaa ihollesi. Vaikuttavina aineina mm. taikapähkinävesi, glyseriini ja xylitoli. 


Vaikutusaika n. 10 minuuttia, jonka jälkeen ihoon imeytymättömän osan naamiosta voi puhdistaa kasvoilta joko vedellä tai vanulapuilla pyyhkimällä.


Naamio tuntuu hieman viilentävältä kasvoilla ja olisikin sen vuoksi aivan super kesäkäyttöön. Rakastan kaikenlaisia tehokosteuttajia ja tämä on kyllä sitä - iho tuntuu ja näyttää naamion käytön jälkeen virkistyneeltä ja kosteutetulta. Paljon kertonee myös se, että olen juurikin tähän tarttunut viime aikoina aina kun kosteuttavaa naamiota olen kaipaillut eikä mene varmaankaan kauaa kun olen tämän jo loppuun käyttänyt :D


Kuinka sinä tehokosteutat ihoasi?


*)pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Tätä voisikin tilata, kun Dermosilin lehti ilmestyy kahvikämpän pöydälle. Nämä esittelypostaukset on sitten kivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän piakkoin saada esiteltyä muutaman muunkin uutuustuotteen :)

   Poista
 2. Kiva kuulla Dermosilin uusista tuotteista, muutaman kerran tilaillut ja kesää vasten taas jotain uutta olis kiva saada:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dermosilille tulee kivasti myös noita uutuuksia meille ketkä aina jotain uutta ja ihmeellistä olemme vailla :D

   Poista
 3. Kangasnaamioilla ja erilaisilla yönaamioilla, entsyymikuorintojen jälkeen laitan usein kosteuttavan naamion rauhoittamaan ihoa.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

The Skin House

Kertoilin jo teille toukokuussa uudesta verkkokauppakonseptista nimeltä Stoorla , jos postaus on jäänyt lukematta niin kannattaa ehdottomas...

Luetuimmat