lauantai 11. maaliskuuta 2017

Hydra Végétal (+ alennuskoodi)

Sain testiin Yves Rocherin Hydra Végétal -linjan tuotteita, joista osaan olin jo aiemminkin ehtinyt tuttavuutta tehdä. Saamani paketti sisälsi:


Puhdistusgeelin, miselliveden, puhdistusliinat, seerumin ja kosteusvoiteen. Näistä entuudestaan tuttuja oli puhdistusgeeli sekä misellivesi. 

Refreshing Cleansing Gel (11,90€/125ml)
Kosteuttava puhdistusgeeli poistaa meikin ja epäpuhtaudet iholta. Kosteuttavina ainesosina vaahteranmahla ja taikapähkinäuute.

Tuoksu kaikissa linjan tuotteissa on omaan nenääni todella miellyttävä. Puhdistusgeelit usein mielletään rasvaisemmalle iholle sopiviksi, mutta tätä ehkä kuivempikin iho uskaltaisi ainakin kesällä testata. 

Sopii erityisesti normaali ja sekaiholle. Poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet tehden ihosta samalla raikkaan ja kimmoisan. Ainesosina mm. ihoa kosteuttavat ja heleyttävät vaahteranmahla ja sininen agave.

Itse en misellivettä käytä meikinpoistoon vaan tämä on käytössä joko kaksoispuhdistuksen jälkeen (jos ei kasvovettä satu olemaan kaapeissa) ja/tai aamulla ihonpuhdistukseen. Kevyen meikin tällä varmastikin saa poistettua, mutta itse vannon vesipesun nimeen.

Täydellinen kiireisiin hetkiin; poistaa iholta niin meikin kuin epäpuhtaudetkin.

Testasin tätä meikinpoistoon ennen kaksoispuhdistusta ja toimi siinä ihan ok, useammalla pyyhkeellä olisi varmastikin ihon saanut puhtaaksi, mutta kuten jo miselliveden kohdalla mainitsin niin itse kaipaan vesipesua enkä puhdistusliinoja tai misellivettä voisi kuvitella ainoana puhdistajana käyttävänä. Itselläni puhdistusliinat tulevat todennäköisesti toimimaan enemmänkin swathcauksien käsistä pyyhkimiseen.

Jo ensimmäisellä käyttökerralla tämä tehokosteuttaja aktivoi ihon luonnollista kosteuden saantia. 

Tästä olin eniten riemuissani, koska olin jo tämän hankintalistalleni laittanut. Rakastan kaikenlaisia tehohoitoja ja seerumeita - ja varsinkin näin talvella iho janoaa kosteutusta.

 
24h Intense Hydrating Gel Cream (20,90€/50ml)
 Kevät geelivoide, joka sopii parhaiten normaalista sekaiholle. Myös tässä tehoaineina tehokkaasti kosteutta sitovia vaahteranmahlaa ja sinistä agavea.

Itse enemmän suosin näin kevyitä koostumuksia päiväkäytössä. Miellyttävän tuntuinen, tehokkaasti kosteuttava geelivoide imeytyy hyvin ja toimii mainiosti itselläni meikin alla.


Kokonaisuutena Hydra Végétal on linjana itselleni erittäin mieluinen. Itse kaikista eniten tästä viisikosta tykästyin seerumiin (mikä ei liene kenellekään yllätys) sekä miselliveteen, jota olen aikaisemminkin käyttänyt.

Jos nyt nämä tai muut tuotteet Yves Rocherin valikoimista alkoivat kiehtoa niin minulla olisi teille tarjolla mukava alennuskoodi; MIRA20YR-koodilla saat tilauksesta -20% sekä kaupanpäälle ilmaisen toimituksen - koodin pitäisi toimia myös tarjoustuotteiden kohdalla, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää mikäli olet jotain pohtinut tilaukseen laittaa - itse en koodin käytöstä (tai käyttämättä jättämisestä..) hyödy mitään. (Taidan itsekin vilkaista laitanko jotain tilaukseen vaikka yritänkin nyt kevään reissujen vuoksi hieman ostolakkoilla o.O)

Oletko sinä tutustunut Hydra Végétal -linjaan? Löytyykö YR:n valikoimista jotain ehdottomia suosikkejasi?


*)pr-näyte


Briefly in English:
I loved the serum and the scent of all the products. <3

13 kommenttia:

  1. Vitsit tämä on hyvä sarja! Mun lemppari YR:ltä. Eniten tykkään puhdistusgeelistä sekä seerumista. Myös misellivesi on kokeiltu mutta tuota geelivoidetta ei, sen voisi hankkia. Meikinpoistoliinoja käytän hyvin harvoin mutta ehkä juuri swatchauksien pyyhkimiseen ne olisi parhaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin tuossa, että olitko se sinä joka tuota seerumia joskus hehkutti vai kuka.. Aivan ihana on <3

      Poista
  2. Hydra Végétal-sarja on oma suosikkini YR:ltä ja olen tästä usein muistanut mainita blogini puolella :). Tuotteet sopivat hyvin mielestäni herkälle iholle :).

    VastaaPoista
  3. Kuinka kauan koodi on voimassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisään päättymispäivämäärän postaukseen kunhan tiedusteluuni saan vastauksen - eilen ainakin vaikutti toimivan kun kävin testaamassa :)

      Poista
  4. Mä tykkään näistä tuotteista myös ja tuo seerumi ollut käytössä jo pitkään. Levittyy ihasti ja antaa ylellisen tunteen ja tuoksun ♥

    VastaaPoista
  5. Misellivesi on tuttu, seerumikin mulla on joskus ollut. Peruskivoja tuotteita! Puhdistusgeeliä olisi kiva kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos geelimäisistä putsareista yleensä tykkäät niin kannattaa ehdottomasti :)

      Poista
  6. En ole sarjaan tutustunut, muutenkin YR tuotteet jääneet aika vähälle, mutta ehkäpä nyt olisi hyvä aika kokeilla, kun edullisesti saa :D Nää vaikutti ainakin tosi lupaavilta!

    VastaaPoista
  7. YR:ltä oon viimeks omistanut tuotteita moniamonia vuosia sitten, pakko ehkä pistää nää ostoslistalle ja tilailla sieltä pitkästä aikaa! <3

    www.elinaeveliinaa.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekinhän tein tuossa viime vuonna uudelleen tuttavuutta YR:n kanssa varmaankin 10 vuoden tauon jälkeen - ja olin erittäin positiivisesti tuotteisiin yllättynyt, sen vuoksi niihin onkin nyt aika ajoin tullut palattua. Ja yksi tuoteryhmä mikä on ylitse muiden on ehdottomasti silmämeikkikynät - niitä pari lisää laitoinkin juuri eilen tilaukseen :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat