tiistai 7. maaliskuuta 2017

Helmikuun kosmetiikkaostokset

Viime kuussa aloitin uuden postaussarjan, jossa on tarkoituksena avata teille hieman kuinka paljon sitä rahaa kosmetiikkaan kuluu. Tammikuun ostokset löytyvät täältä ja jatkossa kaikki kuukausittaiset ostokset löytyvät kirjanpito-tunnisteen alta. Mutta mennään niihin ostoksiin ja katsotaan lähtikö mopo niin pahasti käsistä kuin jossain vaiheessa kuukautta jo pahasti näytti käyvän.. :D



BeautynetKoreaan innostuin jälleen naputtelemaan tilauksen, koska meikinpuhdistusöljy alkaa näyttää loppumisen merkkejä ja täältä bongasin jotain muutakin mielenkiintoista:

Secret Key Lemon Oil Cleansing Oil 8,84€
Etude House Wonder Fun Park Candy Highlighter 11,86€
Yhteensä 21,63€



iHerbistä piti tilata L-Lysinea (olen itse kokenut tästä olevan apua ajoittain ilmenevään huuliherpekseen ja tämä sattuu Suomesta ostettaessa olemaan jopa 4x kalliimpi kuin jenkkilästä tilatessa..), joten pitihän siihen tilaukseen kosmetiikkaakin ympätä mukaan:

Now Foods, Solutions, CoQ10 Antioxidant Serum 10,58€ (ovh 18,77€)
E.L.F. Cosmetics, Small Angled Brush 2,82€
Yhteensä 13,40€

(ravintolisiä en tähän kirjanpitoon ota mukaan, mutta tuo maksoi reilusti alle 10€, lisäksi postikuluja iHerb:stä tilatesta tulee jonkin verran tilaukseen, mutta jätän nyt nekin laskennasta pois koska tilauksessa oli muutakin kuin kosmetiikkaa.)



eleveniinhän se tilaus lähti, jonka arvelin katkaisevan kamelin selän :D Innoittajana oli tokikin se, että sai -20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista kun tilausta tuli yli 60€ arvosta - ja ei tokikaan ollut vaikeaa saada tilausta kasaan kun olin jo hieman kahdesta tuoksusta haaveillutkin.. :D

Boss The Scent For Her EdP 30ml 49,52€ (ovh 58€+kaiverrus 3,90€)
Escada Fiesta Carioca Edt 30ml 30,08€ (ovh 37,60€)
Creightons Squeeky Clean Body Better Body Lotion 200ml 3,92€ (ovh 4,90€)
Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer 10ml 6,24€ (ovh 7,80€)
Yhteensä 89,80


Dermoshopille tein myöskin tilauksen, mutta omalta osaltani saldo jäi tällä kertaa mukavan pieneksi:

Kynsilakankorjauskynä 2,70€ (ovh 4,50€)
Yhteensä 2,70€


Picture Polish -lakat ovat tämän hetkinen heikkouteni ja kun huomasin bloggaajakollegalla pari olevan kaupan niin pakkohan ne oli itselleen laittaa tulemaan:

Picture Polish (A)live 10€ (ovh 15,50€)
Picture Polish Desire 10€ (ovh 17,20€)
Yhteensä 20€

(hintoihin laskettu postikulut mukaan)


Viime aikoina The Ordinary on ollut melkoisen iso sana kosmebloggaajien keskuudessa ja enhän sitä sitten itsekään malttanut olla settiä tilaamatta :D



The Ordinary: High-Spreadability Fluid Primer 7,20€
The Ordinary: Hyaluronic Acid 2% + B5 6,80€
The Ordinary: 100% Plant-Derived Squalane 7,20€
The Ordinary: Advanced Retinoid 2% 9,80€

Yhteensä: 31€

Hinnalla näitä ei tosiaankaan ole pilattu. Yritän piakkoin saada jonkinmoista postausta näistä teillekin aikaiseksi mikäli tuotteet alkoivat kiinnostaa. :)



Muutama helmikuussa tekemäni tilaus ei saman kuukauden aikana itselleni ehtinyt vaan ne tulevat sitten maaliskuun saldoissa näkymään. Kokonaissaldoksi helmikuusta tuli 178,53€, joka on kieltämättä enemmän kuin alkukuusta ajattelin, mutta toisaalta en mitään turhia hankintoja tehnyt vaikka hieman hetken mielihalusta muutaman tilauksen naputtelinkin menemään :D Maaliskuun puolella jää siis tosiaan helmikuun tilauksia parinkympin edestä.

Alkuvuoden perusteella kuukausittain menee siis vajaa 200€ kosmetiikkaan mikä varmasti osan mielestä on aivan mieletön summa, mutta tässä taloudellisessa tilanteessa ollessani pystyn melko huoletta tuon verran laittamaan menemään - muita rahaa vieviä harrastuksia minulla ei tällä hetkellä olekaan ja vaihdoin vuodenalusta työmatkoillekin kulkupeliksi pyörän auton sijasta, joten siinä tulee jo pelkästään parkkipaikkamaksuista 40€ säästöä kuukausittain.

(Tähän en nyt itseasiassa mukaan laskenut sitä, että käväisin myös kampaajalla, jonne rahaa hupeni 127€ edestä - itse olen tähän asti käynyt noin 2-3x vuodessa kampaajalla, katsotaan mikä on tahti tänä vuonna..)


Minkälaiselta sinun helmikuun ostoksesi näyttivät?


18 kommenttia:

  1. The Ordinary aiheuttaa mulle ennenaikaista hiustenlähtöä! Haluaisin ihan tosi paljon tilata jotain, mutta aina kun menen sivuille, mulle tulee toivoton olo, enkä osaa PÄÄTTÄÄ. Tuohon pitää kyllä perehtyä ihan ajan kanssa ja hartaudella.
    Muitakin kivoja juttuja näkyi tässä, mua himottaa myös tuo Escadan tuoksu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseäni valinnassa "helpotti" se kun osa haluamistani tuotteista oli juuri silloin loppuunmyyty :D Tuo Escada on aivan ihana, suosittelen lämpimästi <3

      Poista
  2. Ihanat tuoksuostokset, mua jäi heti vaivaamaan, mitä kaiverrutit Bossiin. Vai onko se jotain henkilökohtaista? ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tulossa myöhemmin blogissa esille kunhan tuoksunkin esittelen ;)

      Poista
  3. Tosi mielenkiintoisia ostoksia! :) The Ordinaryyn pitäisi itsekin perehtyä vähän paremmin, ne kyllä kovasti kutkuttelisi.

    VastaaPoista
  4. Mielenkiintoisia tuttavuuksia :)Ilmeisen paljon kosmetiikkaa tilataan netistä, mitä paikkoja suosittelen amatöörille? Mulla menee kuukaudessa varmaan keskimäärin 150€ ja siinä mukana vakkarimenot eli ripsihuolto ja Bette box, mut nyt alkuvuonna mennyt enempi kun kävin laivalla shoppailemassa ja viikonloppuna viel Sokoksella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omat vakiopaikkani ovat eleven, FeelUnique, Kosmetik4Less, BeautynetKorea (jos kaipaa aasialaista kosmetiikkaa).. Voisikin joskus tehdä päivitetyn listauksen tämän hetken suosikkiostopaikoista :)

      Poista
  5. Minulla meni kanssa varmaan about saman verran kosmetiikkaan viime kuussa - joinain kuukausina se huitelee jopa 500-1000€ kieppeillä per kuukausi mutta tässä kuussa tuli vaan muutama kuukausiboksi ja sitten kävin oikeastaan vain kaksi kertaa ihan ostoksilla asti oikeassa kaupassa :P toki myinkin varastoista aika paljon pois tässä maaliskuun ekoina päivinä sitten.

    VastaaPoista
  6. Mä niin haluan tuoksupullon, jossa on oma nimi kaiverrettuna. Escada on ihana, kuten aina, Boss on mieletön, mutta tuoksun kesto aika lyhyt, joten saa olla suihkimassa pitkin päivää. Tuoksuvaa päivää Mira <3

    Tässä tuli mieleen, kun omaan blogiin sain kommentin miten järjetöntä on aikuisen naisen tilata huulipunia pitkin Eurooppaa eli Kaunotar ja Hirviö punat, niin ne ovat kustantaneet alle satasen, eli ei nyt mikään huima kosmesatsaus, koska muutoin olen ostosten suhteen varsin maltillinen. :)

    VastaaPoista
  7. Minua taas kiinnostaa Wettiksen silmämeikinpohjustaja, siitä kuulisin kokemuksia mielelläni...Ordinaryt kiinnostaa, kunhan kulutan entisiä pois niin voi olla että tulee tilattua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ehdottomasti tulevat omat postauksensa ansaitsemaankin :)

      Poista
  8. Mielenkiintosia ostoksia oot tehny, ite tänää juuri tuoksuttelin Sokoksella tota Escadan uutta hajuvettä. Jäi vielä toistaseksi sinne, mut saapi nähä tarttuuko verkkokaupasta mukaan jos teen sinne tilauksen nyt kun saa -20% normihintasista tuotteista :D
    Helmikuun menoja en oo ees uskaltanu itseltäni laskea. Kyllähän sitä meni ehkä liikaakin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä vartenhan sitä töitä tehdään, että saa aina välillä hieman itseään hemmotella ;D

      Poista
  9. Mielenkiintoisia ostoksia! The Ordinaryn tuotteet kiinnostaa myös mua kovasti, niitä on pakko päästä kokeilemaan. Ja vitsit miten ihanan sävyisiä nuo kynsilakat <3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat