perjantai 3. maaliskuuta 2017

EOS

Nämä pyöreät palleroiset ovat kauan olleet monien huulilla (hehee :D), mutta vasta nyt sain näitä itselleni useamman kappaleen samantien testiin. Kyseessähän on toki:




Jos ei ole jo entuudestaan tuttu juttu niin nämä tosiaan ovat 95% luonnonmukaisia huulivoiteita. Sisältävät runsaasti antioksidanttista E-vitamiinia, rauhoittavaa sheavoita sekä kosteuttavaa jojobaöljyä. Ei sisällä vaseliinia, parabeeneja, gluteenia tai ftalaatteja. Lupaavat kosteuttaa huulia tehokkaasti.


Makuvaihtoehtoja löytyy useita. Itselleni tuli Summer Fruit, Blackberry sekä shimmerinen Sheer Pink. Tuosta jälkimmäisestä en ole varma, mutta muita makuja löytyy esim. Sokokselta 7,50€ hintaan.


Itse korkkasin näistä ensimmäisenä käyttööni tuon shimmerisen kaverin, kaksi muuta jäävät odottelemaan vielä hetkeksi käyttöönottoa; mieleeni on jotenkin jumittunut kuvaus erään bloggaajan (nyt en muista kuka oli kyseessä, linkatkaa mikäli muistatte!) homeisesta EOS:sta, joten yritän käyttää nämä pois yksitellen etteivät liian pitkäksi aikaa jäisi muhimaan :D

Minkälaiset sitten olivat käyttökokemukset? Tuoksuvat ihanille ja koen tämän shimmerisen kaverin ainakin ihan kivasti huulia kosteuttavan. Koostumus tuntuu miellyttävältä huulilla; kosteuttaa muttei jätä raskasta tuotetuntua. Tämä shimmerinen antaa myös kivasti pientä hohdetta huulille :D Kokonaisuudessaan erittäin positiivinen kokemus ja ihmettelen nyt miksi olin nämä itse jättänyt kaupanhyllyyn - tämä kolmikko tuskin siis jää viimeiksiksi EOS-huulipalleroiksi itselläni. 


Oletko sinä tutustunut EOS:n pariin? Löytyykö lempimakua?


*)pr-näyte

13 kommenttia:

  1. Näissä on ihanat tuoksut ja kivoja palleroita, mutta mun huulille hoitotehot on lähes 0. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tää on yllättävän hyvin toiminut, yöksi toki kuorrutan huuleni jollain täyteläisemmällä - tällä hetkellä testikierros sun suosittamalla Ardenilla menossa ;D

      Poista
  2. Sain joululahjaksi pari ja oon kyllä tykännyt :) näppäriä ja muutenkin kivoja käyttää. Tykkään myös tuoksusta! :)

    VastaaPoista
  3. Olikohan kyseessä tämä postaus? http://www.juilles.net/2014/10/allotysvaroitus/
    Hyh, pitääkin pikimmiten käyttää oma palleroinen pois, onneksi niitä ei ole kuin yksi kappale.

    VastaaPoista
  4. Mulla on näitä vissiin yksi minttuinen, mutta jäänyt lähes kokonaan käyttämättä jostain syystä. Kivan näköisiä nämä on ja tuoksuu aivan ihanalta! :)

    VastaaPoista
  5. Kosteusttehot ei päätä huimaa, mutta tuoksut on ihania ja pallo on kätevä!

    VastaaPoista
  6. Haha, mullakin on jääny mieleen se homeinen rasva:D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat