torstai 9. maaliskuuta 2017

Bette Box Maaliskuu 2017

Finally! Tässä kuussa boxit olivat lähteneet parissa erässä ja omani oli sattunut valitettavasti tuohon jälkimmäiseen, aloin jo huolestua kun boxi ei alkuviikostakaan vielä liikahtanut mihinkään vaikka osa oli jo omansa esitellyt, mutta onneksi eilen alkoi näkyä merkkejä, että sieltä se on tulossa kun vaan malttaa odottaa :D Itsehän spoilasin itseni jo viikonloppuna, oikeastaan ihan onneksi koska en tänne asti olisi kuitenkaan jaksanut kärvistellä xD toivoin sormet ja varpaat ristissä, että parin tuotteen kohdalla sävy natsaisi - katsokaan kuinka sitten kävikään..


Tässä kuussahan tuotteet ovat tosiaan bloggaajien valitsemia - nämä taitavatkin aikalailla odotetuimpia boxeja vuodessa olla.



Stay Fresh -blogin Marianne:
"Sävyttävä tyvispray häivyttää tyvikasvun ja harmaat tummanruskeista hiuksista hetkessä. Antaa rakennetta ja ryhtiä sekä raikastaa hiukset. Käyttö: Suojaa vaatteet ennen käyttöä. Ravista pulloa voimakkaasti ja suihkuta jakauksittain kuivien hiusten tyveen 10–15 cm etäisyydeltä. Anna kuivua ja harjaa tai pöyhi hiukset kevyesti sormin. Muotoile hiukset haluamallasi tavalla. Voit tehdä tummien hiusten tyvispraylla väliaikaisen liukuvärjäyksen vaaleiden hiusten tyveen. Sävy pysyy hiuksissa seuraavaan pesuun saakka."
Itselläni tämä tuli siis sävyssä Dark Brown, joka varmaankin sävyistä onkin minulle sopivin - latvat tosin ovat tällä hetkellä melko vaaleat balayage-värjäyksen ansiosta. Pitää kokeilla leviääkö tumma värin kuinka pitkälle hiuksiin.

Miten niin liikaa? -blogin Elisa:
"Innovatiivista teknologiaa hyödyntävä CC Meikkivoide näyttää ja tuntuu luonnolliselta iholla – antaen silti hyvän peittävyyden ja puolimatan lopputuloksen. CC-voide levittyy tasaisesti iholle tasoittaen ihon sävyä ja häivyttäen punoitusta. CC-meikkivoide sisältää raikasta, puhdasta pohjoista lähdevettä sekä antioksidanttirikasta lakansiemenuutetta ja puolukansiemenöljyä. Keskitason peittävyys (3/5). Sopii kaikille ihotyypeille."
Tätä odotin eniten boxista, koska on ehdottomasti yksi lemppareista meikkivoiteiden saralla; valitettavasti arpaonni ei tämän kohdalla ollut myöten ja minulle sattui tulemaan sävy Fair, joka on hieman liian tumma ja ehkä enemmän lämpimään taittava.


Yllä olevassa kuvassa vasemmalla vanhempi CC sävyssä Light ja oikealla tämä uusi sävyssä Fair. Koostumuksesta en osaa mennä sanomaan - jonkin verran olen kuullut kommentteja, että tämä olisi juoksevampaa eikä ehkä aivan niin hyvä kuin aiempi versio. Pitää testata onnistuuko tämän käyttö itselläni vai annanko kiertoon.

Essie's -blogin Essi:
"Kaikkien aikojen volyymiboosti - Woah! Tunnet tuotteen tehon jo ensimmäisestä suihkauksesta! XXL Volume takaa perinteisen Batiste-kuivashampoon kaikki hyödyt, sekä erityisen tuuhentavan lopputuloksen! Tylsät veltot hiukset muuttuvat kuohkeiksi & kohotetuiksi samassa hetkessä. XXL–kuivashampoo toimii myös puhtaissa hiuksissa muotoilutuotteena, joka antaa kampaukselle ja tupeeraukselle erinomaisen pohjan ja kestävän tuen."
Batiste on aina IN ja näitä matkakokoisia kappaleita on myös hyvä saada jemmaan - varsinkin kun tässä keväällä on parikin reissua tiedossa. :)

Idajemina -blogin Ida Jemina:
"Kamomillauutetta, E-vitamiinia ja provitamiini B5:tä sisältävä Sensitive After Shave Balm -partabalsami rauhoittaa ihoa välittömästi. Se vähentää ihon punoitusta, estää ihoärsytystä ja kosteuttaa kuivaa ihoa parranajon jälkeen."
Tämä oli boxin sisällöstä se tuote mistä olin vähiten innoissani. Olen kyllä sen hypetyksen kuullut kuinka tämä olisi loistava primeri meikin alle, mutta itselläni ei ainakaan Davvin vastaava toiminut joten tuskinpa tämäkään. Ihan jees testata ihan vain uteliaisuuttaan, mutta kieltämättä kyllä tämä olisi tuotteista ehdottomasti saanut olla se mikä olisi ollut minikoossa. Veikkaanpa, että miehenikin kommentoi mikäli alan näin maskuliiniselle tuoksumaan :D (Davviin verrattuna tämä jää ainakin kädellä selkeästi maskuliiniselta tuoksumaan, iho tuntuu kyllä ihanan sileältä - katsotaan miltä tuntuu kasvojen iholla..)

Glitz&Glam -blogin Minna:
Madara Exfoliating Scrub (ovh 24,90€/60ml, boxissa 12,5ml matkakoko)
"Unohda ihoa raastavat kuorintavoiteet – tämä ylellinen ja täyteläinen öljypohjainen kuorintavoide muuntuu pehmeäksi vaahdoksi, joka puhdistaa, pehmittää ja uudistaa ihon hellävaraisesti poistamatta sen luonnollista kosteutta. Aprikoosin ja kauran öljymolekyylit sitovat lian ja epäpuhtaudetja luonnollisen, hellävaraisen vahan mikrohelmet auttavat avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia, poistamaan kuolleita soluja ja silottamaan ihoa. Stimuloi solujen luontaista uusiutumista. Tekee ihostasi pehmeämmän, sileämmän, silminnähden kirkkaamman, puhtaamman ja hehkuvamman. "
Tätä olen aikaisemminkin testannut ja muistelen tuotteesta tykänneeni. Tätä matkakokoakin löytyy muuten myytävänä esim. Biodellystä 5,60€ hintaan.


Kokonaisuutena maaliskuunkin boxi oli mielestäni oikein onnistunut vaikkakin tuntuu aika paljon kuohuntaa aiheuttaneen. Kaikkia tuotteita lähden itse testaamaan vaikkakin tiedän jo melkoisen varmaksi ainakin Nivean yhden testikierroksen jälkeen lähtevän kiertoon ja hieman harmittaa kun Lumenen CC ei oikeassa sävyssä sattunut kohdallani - toisaalta tätä ei aivan siinä vaaleimmassa olekaan ollut jaossa, jota kaikista eniten itselleni olisin mielinyt. Boxilla arvoa on nopeasti päässä laskemalla reilut 40€ mikä on mielestäni ihan kivasti kun tällä on 16,90€ hintaa. Itse olen boxin saanut, mutta kuten ei koskaan muulloinkaan niin ei se myöskään tällä kertaa omiin arviointeihini millään tapaa vaikuta.

Innolla odottelemaan mitä huhtikuun boxi sitten tuokaan tullessaan.. :D


Minkälaisen "tuomion" te boxille antaisitte? :D 


*)pr-näyte / sis.mainoslinkin

10 kommenttia:

  1. No siis boxi oli jees ja Nivea ihan huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joko olet ehtinyt kasvoille asti testata? :D Mä vähän pelkään tuota tuoksua kun tuntuu kädellekin niin voimakkaana jäävän, että liekkö aiheuttaa päänsärkyä kun kasvoille laittaa.. :/

      Poista
  2. Mulla jää Nivea käyttämättä koska tuoksuu mun nenäään liikaa ja kärsin migreeneistä. Lumenen CC oli mulle liian tumma, mutta Madaran kuorinta oli ihan jees, tistaiseksi en oo muita ehtinyt käyttämään.

    VastaaPoista
  3. Minusta boxi oli nimenomaan "ihan kiva", ei säväyttänyt muttei vihastuttanutkaan. Sävyt onneksi natsasi minulla kohdilleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään ehdinkin tuon CC:n jo testata (Niveaa en tietenkään aamulla muistanut..), yksistään ei toimi, mutta toisen meikkivoiteen kanssa sekoitettuna on ihan kiva :D

      Poista
  4. Minullekin boxi saapui vasta eilen, mutta olin hyvin pysytellyt pimennossa, joten boxin sisältö tuli ihan yllätyksenä :). Minuun ei kolahtanut maaliskuun boxi... Jotenkin kokonaisuus jäi tylsäksi ja vaisuksi, eikä mikään aiheuttanut vau-fiilistä. Nivean annan poikaystävälleni käyttöön, koska omaan nenään tuoksu oli liian voimakas :).

    VastaaPoista
  5. Minulla Nivea tuoksui hiukan mutta meikkivoiteen, puuterin jne. alta ei enää lainkaan. Eli kannattaa kokeilla koko meikkipaketti eikä pelkästään yksi n :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvoille ehdinkin testata ja levitysvaiheessa tuoksu oli turhan voimakkaan miehinen, mutta tosiaan ei häiritsevästi jäänyt tuntumaan kun pohjameikin teki loppuun. Valitettavasti vain ei muutoinkaan omalla ihollani ollut primerina niin super että tuon miehisen hajun voisin antaa anteeksi - testikerta jää siis tällä kertaa tuohon yhteen ja laitan pullon eteenpäin :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat