lauantai 25. helmikuuta 2017

Tehokosteutusta

Aasialainen kosmetiikka kiehtoo itseäni ja sieltä saralta onkin monia supertuotteita löytynyt. Tänään yksi näistä pääsee vihdoinkin esittelyyn..


Missha Super Aqua Deep Hydro Cream tarttui itselläni jo joskus kuukausia kuukausia sitten tilaukseen BeautynetKoreasta oikeastaan ihan vain sen vuoksi, koska olin tuosta Misshan Super Aqua -linjasta paljon hehkutuksia lukenut. 


Voiteessa tehoaineena on käytetty jääkasvia, Damaskon ruusuvettä, sinisen laguunin vettä sekä Smooth loofah -kasvin mahlaa. Kaikkien näiden tehoaineiden päätarkoituksena on kosteutus ja ihon oman kosteustasapainon ylläpito. Tämän lisäksi näillä on rauhoittavaa ja ihoa kirkastavaa vaikutusta. Suositellaan normaalille ja kuivalle iholle.


Koostumukseltaan voide on melko täyteläistä, mutta talvella toimii omalla ihollani hyvin myös meikin alla. Tuoksu tuotteessa on mieto ja omaa nenääni miellyttävä (kuten usein aasialaisissa tuotteissa).

Kovinkaan kovia pakkasia tässä ei vielä ole ehtinyt olla, mutta ilmastointi jo itsessään vaikuttaa ihoa kuivattavasti. Itselläni ei tämän käytön aikana ole minkäänlaista ihon kiristelyä tai kuivuudesta johtuvaa kutinaa ollut eli tämä ehdottomasti hoitaa hyvin ihon kosteutuksen. Tämän käytön myötä myös mielenkiinto muita Super Aqua -linjan tuotteita kohtaan nousi eksponentiaalisesti eli pakko katsoa mistä tuotteita saisi tilailtua (postausta kirjoittaessani ovat loppuunmyytyjä BeautynetKorean sivuilta).


Kuinka sinä tehokosteutat ihoasi talvella?

20 kommenttia:

  1. Kiinnostava! Josko näihin hurahtaisi seuraavaksi ;) missä hintaluokassa pyörivät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse taisin tästä maksaa jonkin verran yli 10€ eli eivät ole hinnallakaan pilattu :)

      Poista
  2. Misshalla on kyllä mielettömiä tuotteita ja vieläpä edullisesti! Mulla kosteutuksesta talvella huolehtii Phytomerin Accept naamio ^_^

    VastaaPoista
  3. Oon kattellut sillä silmällä jo pitkään tän saman Super Aqua -sarjan silmänympärysvoidetta, kun sitä joskus kehuttiin kovasti :D Tääkin vaikuttaa tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Super Aqua -linjassa muutoinkin on paljon mielenkiintoisia tuotteita, joihin pitää ehdottomasti jossain vaiheessa tehdä lähempää tuttavuutta :)

      Poista
  4. Ihanan kevyen näköinen koostumus kosteuttavaksi voiteeksi!

    VastaaPoista
  5. Ite en olekkaa vielä testaillu aasialaista kosmetiikkaa ollenkaan. Onko tilaaminen helppoa tuolta beautynetkoreasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella helppoa eikä postikulujakaan tilauksiin tule, kannattaa tosin muistaa, että tullista saattaa tulla lisämaksuja mikäli yli 22€ tilaa minkä vuoksi itse olenkin sen alle tilaukset pyrkinyt pitämään :)

      Poista
  6. Nää Misshan super aqua tuotteet on tosi kiinnostavia! Oon sitä silmänympärysiholle tarkoitettua kuolannut Bearelilta :) Tää on kanssa tosi lupaavan oloinen, tykkään juuri tälläisistä kevyemmistä voiteista, jotka imeytyy nopeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä on kyllä niin paljon kehuttu, että pitää joskus hankkia kokeiluun itsekin :)

      Poista
  7. En löytänyt heidän sivuiltaan äkkiseltään mitä perivät postimaksua, meneekö paketin painon mukaan vai onko kiinteä maksu?Sivuilta aukeaa kyllä tuhat ja yksi ihanaa purkkia ja purnukkaa joita olisi kiva kokeilla.

    VastaaPoista
  8. Kirjoittelin juuri vastaavasta, hiukan yli 8 euroa maksavasta tuotteesta täällä:

    https://dzinninajatuksia.blogspot.ch/2017/02/vesivoidegeeli.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuullostaa todella mielenkiintoiselta, pitää katsoa jos seuraavan kerran iHerb-tilaukseen vaikka nappaisi mukaan kokeiluun :)

      Poista
    2. Tällaiset geelivoiteet - ihan kuten blogipostauksessani kerroin - eivät ole koskaan riittäneet iholleni, mutta mainitsemani ylitti kaikki odotukset!

      Poista
  9. Olen tykännyt siitä Misshan Super Aqua -sarjan sy-voiteesta todella paljon :D Muutenkin se SA-sarja vaikuttaa lupaavalta! ^_^

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat