lauantai 4. helmikuuta 2017

Tammikuun kosmetiikkaostokset

Muutamissa blogeissa on ollut listattuna kuukauden tai jonkin muun ajanjakson aikana tehtyjä kosmetiikkaostoksia ja olen näitä mielenkiinnolla seurannut mistä myös lähti ajatus, että voisin itsekin samanlaista seurantaa alkaa tehdä :D

Alkupuheena voisin vielä mainita, että jostain kumman syystä tuntuu, että kosmetiikkaostoksiin laitettu raha on niin hirveä ja kauhea asia - ja ehkä sitäkin itse haluan nostaa esille ettei tämä sen pahempi ole kuin muutkaan harrastukset. Mielestäni jos laskunsa hoitaa asiallisesti niin on ihan yksi ja sama mihin aikuinen ihminen loput rahansa työntää - kunhan se ei ole muille haitallista. On niitä paljon huonompiakin valintoja kuin kosmetiikka ja muistuttelisin myös siitä, että kosmetiikasta bloggaavalle kosmetiikka on myös työväline - ilman blogia en ihan tälläisiä summia varmastikaan kosmetiikkaan itse käyttäisi.

Mutta sitten sinne tammikuun ostoksiin. Otan kunkin kuukauden kohdalle mukaan ne ostokset mitkä olen ko.kuukauden aikaan saanut käsiini eli jos tammikuussa verkkokaupasta tilattu paketti tulee vasta helmikuussa, tulee se olemaan helmikuun kirjanpidossa. Jatkossa nämä kuukausittaiset postaukset löytyvät "kirjanpito"-tunnisteen alta.


Heti ensimmäinen ostokseni onkin edellisen kuukauden (ja vuoden xD) aikana ostettu, mutta saapunut minulle tammikuun alussa; tämän ColourPopin trion olenkin jo teille esitellyt. Nämä ostin kosmetiikkabloggaajakollegaltani 10€ hintaan.


Seuraavaksi shoppailin pitkästä aikaa Prismassa, kun muutamat tuotteet alkoivat hupenemisen merkkejä osoittaa:

X-tra kynsilakanpoistoaine 1,99€ x2 = 3,98€
Lumene vedenkestävän silmämeikinpoistoaine (200ml) 8,65€
Herbina syväpuhd.shampoo 2,95€
Elvital shampoo 2,89€
Elvital hoitoaine 2,89€
Rainbow hiusnaamio 1,89€
Yhteensä 23,35€


FeelUniquelle tilaus lähti, koska bongasin tuon bareMinerals-luomiväripaletin siellä tarjouksessa, tokihan tilaus piti saada ylittämään sen 40€ rahan ettei postikuluja tarvitsisi maksella, näinpä tilaus oli kokonaisuudessaan tälläinen.

BareMinerals Black Friday -edition luomiväripaletti 19,20€  (arvo 111,36€)
Urban Decay Vice Sheer Snitch -huulipuna 13,44€ (ovh 19,20€)
Tigi BedHead Pick-Me-Up -set 8,64€ (ovh 34,43€)
 Osmo-hiusnaamio 3,07€ (ovh 3,84€)
 Colab kuivashampoo Paris 1,28€ (ovh 2,56€)
2x hajuvesinäyte
Yhteensä 45,63€


Eräänä päivänä sattumalta huomasin, että tilaus iHerb:stä onnistui kokonaan ilman postikuluja, joten nappasin tilaukseen tarjouksessa ollaan sivellinsetin - näitä olen halunnut jo jonkin aikaa testata:

Real Techniques by Samantha Chapman, Bold Metals Collection, Spotlight Essentials 19,15€ (ovh 38,05€)



Olen jo pidemmän aikaa etsiskellyt valkoista meikkivoidetta, jolla saisin vaalennettua liian tummia meikkivoiteita itselleni sopivammiksi. Illamasquan valkoista meikkivoidetta parikin bloggaajaa on hehkuttanut hyväksi, joten sorruin nyt sitten lopulta siihen vaikka se melko kallis onkin - ajattelin, että tämä kuitenkin on riittoisaa tavaraa.. Niin ja tuttuun tapaani sitten nappailin tilaukseen vähän muutakin ettei posteista joutuisi makselemaan :D (Illamasquata on rajoitetusti myynnissä myös BeautyBay:ssä, mutta hintaeroa oli muistaakseni muutaman euron verran minkä lisäksi bongasin Illamasquan alen puolelta jotain mitä halusin testiin..)
Lopputuloksena oli siis tälläinen setti:

Radiance Veil 18,95€ (ovh 37,95€) 
Demise -palette 11,95€ (ovh 39,95€) 
Sketch Stick Trip 4,95€ (ovh 17,95€) 
Skin base mixer in white 30,95€ 
+ mini hydra veil 6ml näyte
Yhteensä 66,80€


Olisin pärjännyt vielä hetken ilmankin, mutta eräänä kauniina päivänä innostuin laittamaan tilaukseen pitkään mietinnässä olleet TonyMolyn kasvosuihkeet ja siihen sivuun lähti sitten tilaukseen myös irtopuuteri, koska se alkaa ihan oikeasti olla vähissä. Tilauksen tein siis tutustu BeautynetKorean verkkokaupasta tällä kertaa tosin Ebayn kautta:

TonyMoly Bunny Pocket Mist Moist 6,71€ 
TonyMoly Bunny Pocket Mist Sleek 6,71€ 
The Saem irtopuuteri 5,51€
Yhteensä 18,63€

 Tammikuussa tuli alennusten vuoksi jonkin verran heräteostoksia tehtyä ja toki tuotteista isoa osaa ilman olisin pystynyt elämään. Loppusummaksi tuli 183,76€ mikä kuitenkin on mielestäni ihan kohtuullinen - huomattavasti isompiakin summia olen joskus kosmetiikkaan saanut kulumaan, niin ja mikä vielä tärkeämpää; kaikkeen muuhun huomattavasti turhempaankin ;) Tammikuun puolen nettishoppailuista vain hieman reilun kympin arvosta tuotteita jää saapuvaksi helmikuun puolelle, sekin mukaan laskettuna saldo olisi alle 200€ jäänyt.

/Edit. Pitää muuten mainita, että tammikuun aikana myin jonkin verran kosmetiikkaa ja näistä rahaa tuli takaisin päin reilu 60€ - jos tämän ottaa huomioon niin lopulta kosmetiikan osalta jään "miinukselle" vain n.120€ verran :D

Miltä sinusta minun tammikuun saldoni näyttää? Seuraatko itse omia kulutustottumuksiasi? 
Mitä hankinnoistani haluaisitte saada esittelyyn ehdottomasti?





















26 kommenttia:

  1. Ei ole paha, olet kyllä varsinainen tarjoushaukka ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin onneksi vähän hillitsee ostoksia, koska harvoin sallin itselleni ei-niin-pakollisia hankintoja jos en niistä edes pientä alennus saa ;D

      Poista
  2. Mä seuraan omia kulutustottumuksia, silloin on helppo pysyä kartalla rahankäytön suhteen kun oikeasti tietää, mihin rahat menee 😀 Tarvittaessa voi tehdä ryhtiliikkeitä ja miettiä, voiko jonkun kategorian hankintoja järkeistää. Nyt varsinkin, kun on kohta naimisissa pankin kanssa on erittäin tärkeää ymmärtää oma rahankäyttö 😀

    Sun summa on mun silmiin normaali, itse selvisin tässä kuussa n. 140 eurolla kun arvontapalkinto mukana. Mäkin muuten pyrin aina hyödyntämään tarjoukset, toinen tarjoishaukka siis täällä 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen tähän mennessä pitkälti vain mennyt sillä, että tiedän minkä verran tilillä on rahaa "mällättäväksi" eli jos siellä reilummin sattuu olemaan eikä isoja laskuja ole tuloillaan niin laitan melko huoletta palamaan, mutta jos alkaa vajua uhkaavasti niin silloin vedetään kukkaron nyörit kiinni :D Mutta tällainen seuranta on kyllä hyvin kertovaa, liekkö pitäisi sama muihinkin ostoihin ylettää :D

      Poista
  3. Tosi paljon kaikkea kivaa! Mua polttelee myös noi samaiset siveltimet, mutta toistaiseksi oon onnistunut pidättäytymää. Tammikuu oli osaltani tosi vähäkulutuksinen, koska makselin vielä joulukuun törsäilyjä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritän helmikuussa vielä tarkemmin ostoksia miettiä, koska katselin tuossa noita kosmetiikkakaappejani ja siellä tavaraa kyllä ihan tarpeeksi (=liikaa) yhden naisen käytettäväksi jo löytyy :D (mutta jos tulee jotain must-hankintoja niin tokikaan en niitä itseltäni kiellä xD)

      Poista
  4. Hei mainioita tarjouksia sä olet löytänyt! :D Mä olen myös vähän tällainen, että alet vie herkästi mukanaan... Tuota FeelUniqueta pitää kyllä tutkia, melkoisia löytöjä teit sieltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä onneksi missasin ne Sokoksen verkkokaupan tarjoukset tammikuulta, olisi ostolakko Sokkarin suhteen saattanut siihen päättyä :D

      Poista
  5. Toivoisin esittelyä noista siveltimistä ja BareMineralsin luomiväripaletista :) Pidän excelillä seurantaa kosmetiikkaostoksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. BareMineralsin luomiväripaletista onkin ihan piakkoin tulossa esittelyä :)

      Poista
  6. Tää oli tosi mielenkiintoinen postaus ja vitsit mitä löytöjä! Tässähän oli mukana vaikka mitä mitä mä haluun kanssa :D Etenkin nuo RT siveltimet oot löytänyt tosi hyvässä tarjouksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä muilta lueskellessa on tosiaan se vaara, että bongaa itselleen jotain pakko-saada -juttuja xD

      Poista
  7. Jaan samat mietteet aikuisen ihmisen rahankäytöstä. Joillakin on harrastuksena/kiinnostuksen kohteena kosmetiikka, joillakin konsoli/PC pelaaminen sekä pelit ja jotkut saavat iloa vaikkapa ratsastustunneista jne. Rahaa menee kuitenkin aina tietyissä määrin harrastuksiin ja monesti tuntuu, että juuri se kosmetiikka ei ole niin hyväksyttävä tai "oikea harrastus". Eipä sitä vissiin siihen hurahtamattomat oikein ymmärrä :D

    Joinakin kuukausina saattaa itselläni summa pyöriä samalla tasolla kuin sulla ja tietty on kuukausia, jolloin se on huomattavasti pienempi tai jonkin verran isompi. Ei ole mielestäni ollenkaan paha siihen nähden mitä kaikkea olet hankkinut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se menee, mutta toisaalta en ymmärrä sitä tuomitsemista siitäkään huolimatta vaikkei ymmärrystä olisikaan - onko se siltä kyseiseltä ihmiseltä pois jos toinen sattuu itseään kosmetiikkahankinnoilla hemmottelemaan!? o.O

      Poista
  8. Nimenomaan, tuota ajoinkin takaa :)

    VastaaPoista
  9. Ihanat nuo Illamasqua ostokset, ooh! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita tulen vielä jossain vaiheessa tarkemmin täällä esittelemään :)

      Poista
  10. Voi miten ihania ostoksia! Nuo siveltimet on niin kauniita! Olisin kyllä itsekin tarttunut tilaisuuteen jos oisin tuollaisen huomannut.

    Tuota Herbinan syväputsaria pitääkin käydä ostamassa kokeiluun ensi tilassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinnalla tuota Herbinaa ei ole ainakaan pilattu ja mielikuva on, että olisin joskus aikaisemminkin käyttänyt ja kokenut toimivaksi :)

      Poista
  11. Mulla kun on hevosiakin, niin kaikki rahat menee mita tulee joka tapauksessa, en viitsi edes laskea miten paljon kuluu mihinkin. :D Hyvia loytoja oot kylla tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hevoset ja lemmikit yleensäkin ovat kyllä sellaisia menoeriä ettei tarvitse miettiä mihin sijoittaa ylimääräiset :D

      Poista
  12. Noi rt:n siveltimet on kutkuttanu muakin, mutta niiden suolanen 45e hinta kaupoissa ei oikeen iske. Oot kyllä hyviä tarjouksia löytänyt :)

    - Look by Mari
    www.lookbymari.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta se on itselläkin tähän mennessä esteenä ollut, mutta tuota tarjousta en pystynyt enää vastustamaan :D

      Poista
  13. Mä en yhtään ihmettele miks kosmetiikkamaailma vie (rahatkin )mennessään :D Itsekin innostunut blogin myötä enemmän ostelemaan ja huomannut kuinka paljon kaikkea onkin tarjolla.Mullakin olis varmaan seuranta ihan paikallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on aika mielenkiintoista seurattavaa ja toisaalta jos vaikka pistäisi kahteen kertaan miettimään ennen hankintojen tekemistäkin :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat