sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Pukka Tea

Blogiani pidempään seuranneille ei liene jäänyt epäselväksi, että kulutan teetä melkoisesti. Olen jo parisen vuotta sitten oikeastaan täysin luopunut mustasta teestä ja innolla testailen muita teelajikkeita. Itse en myöskään sokeria tai muuta makeutusainetta käytä teessä, aikalailla samoihin aikoihin taisin tämänkin muutoksen tehdä. Teetä on siis aiemminkin näkynyt blogissani ja tulee varmasti aina aika ajoin tulevaisuudessakin näkymään. Tällä kertaa esittelyvuoroon pääsee saamani Pukka-teet.


Minulle tullut paketti sisälsi teet:


Ennenkuin esittelen teet tarkemmin niin muutama sana itse merkistä. Pukka Tea on englantilainen korkealaatuinen luomuteesarja. Osa tuotteista on myös Reilun Kaupan tuotantoa. Teen lisäksi valikoimista löytyy mm. Aloe Vera -mehua, spirulinaa ja chlorellaa. 


Nimensä mukaisesti puhdistava teesekoitus. Sisältää: nokkosta, voikukanjuurta, fenkolinsiementä, piparminttua, aloe veraa ja lakritsia.


Itse usein suosin nimenomaankin teetä, josta lakritsia löytyy, koska se antaa mukavasti makeutta teelle - lisäksi rakastan lakritsin makua. Jos kuitenkin kärsit korkeasta verenpaineesta, ei lakritsia missään muodossa kannata ylenmäärin nauttia.


Mustaherukkainen kauneustee auttaa niin sisäisen kuin ulkoisenkin kauden puhkeamista kukkaan :D Kofeiiniton vaihtoehto sisältää: ruusunmarjaa, Hibiscus-kukkaa, lakritsinjuurta, fenkolinsiementä, appelsiininkuorta, punajuurta, mustaherukkaa..


Maultaan tämä ehkä hieman yllätti muttei mitenkään negatiivisessa mielessä. Katsotaan kuinka kaunis sitä on jos tätä säännöllisesti nauttii ;)


Tämä kehoa puhdistava sekoitus sisältää: anista, fenkolia, kardemummaa, lakritsanjuurta, korianteria, sellerinsiementä..


Tätä taisin saapuessa kaikista pisinpään nuuhkia - tuoksuu ihanalle eikä tuoksu johda harhaan; myös maku on minun makunystyröitäni hivelevää.

Hintaa 20 teepussia sisältävällä paketilla on 5,45€ ja näitä löytyy esim. Ruohonjuuresta sekä varmasti myös muista luontaistuotekaupoista mikäli Ruohonjuuri ei paikkakunnallasi ole (kuten ei esim. Joensuusta löydy :/) etkä halua tilausta tehdä - verkkotilauskinhan Ruohonjuuresta on mahdollinen, joten kannattaa ehdottomasti tsekata mitä kaikkea ihanaa verkkokauppa pitää sisällään ja tehdä vaikka kimppatilaus kaverin kanssa :D


Oletko sinä teen ystävä ja löytyykö jokin suosikkimerkki, joka on ylitse muiden?


*)pr-näyte

11 kommenttia:

  1. Pukka on munkin suosikki. Kolmen fenkolin tee ja Supreme matcha green on ihan ykkösiä.
    Sanoin kerran miehelleni ihan vitsillä että mun pitäis ostaa niitä laatikollinen kun niitä menee niin paljon.
    No, jouluna mua odotti tosi iso mutta kevyt paketti ja mitä sieltä paljastuikaan ?
    Laatikollinen noita teemakuja !
    Oli tosi mieluinen ylläri ja todistaa että kyllä miehetki kuuntelee mitä me höpistään 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin mies toi viime vuonna työreissultaan mukana teetä, aivan mielettömän ihana yllätys varsinkaan kun ei mitään edes odottanut <3

      Poista
  2. Tosi ihania teemakuja! En ole kyllä ikinä maistanut Pukkam tuotteita mutta nyt ainakin alkoi tekemn mieli :) Clipperin teet ovat mun mielestä hyviä.
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti testata joskus, näissäkin on varsin laaja valikoima ja aika hyvin taitaa olla saatavillakin :)

      Poista
  3. Rakastan ja täytyy sanoa, että nuo paketitkin on niin silmiä hivelevän kauniita. <3 Ihanaa sunnuntaita Mira <3

    VastaaPoista
  4. Tykkään teestä, mutta juon vain mustaa teetä, johon voi laittaa maitoa. :)

    VastaaPoista
  5. Pukkalla on kyllä kivoja laatuja, joskus tullut joitakin maistettua! Yleensä ostan teeni irtona teekaupoista ja suosin maustettuja teelaatuja. Mustaa aamulla, vihreää iltapäivällä ja illalla yrtti- tai hedelmähaudukkeita tai rooibosta. Jonkin verran tulee teestä myös oman blogin puolella kirjoiteltua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä yrittää muistaa käydä jossain välissä sun blogista vilkaisemassa suosikkejasi :)

      Poista
  6. Pukkaa ja Clippersiä suosin, mutta jos saat Kusmia käsiisi, voin lämpimästi suositella sitäkin 😊 Mulle myös kauniit pakkaukset on osa kokemusta, mutta en kyllä mikään teesieppo silti ole-sen sijaan kahvi maistuu 😄 Mutta aina silloin tällöin fiilisten teetäkin. Vihreä tee ja sellaiset nukahtamisteet on mun suosikkeja 😊

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat