torstai 23. helmikuuta 2017

Evolve

Sain House of Organic:lta testiin itselleni muutaman Evolven tuotteen. Sarja oli minulle entuudestaan nimenä tutuhko, mutta tuotteita en ollut itse testannut aikaisemmin. Ensinnäkin lyhyesti tietoa mikä sarja on kyseessä, koska uskon ettei tämä ole aivan kaikille teillekään vielä tutuksi tullut; kyseessä on englantilainen luonnonkosmetiikan sarja, jonka tuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä, näin varmistetaan myös tuotteiden tuoreus. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia eikä näitä ole testattu eläinkokein.


Itselleni sain testiin tämän kolmikon, josta löytyy tuote niin kasvoille, vartalolle kuin hiuksillekin.


Tropical Blossom Body Polish (ovh 26,90€/180ml)
Radiant Glow Mask (ovh 22,90€/60ml)
Nourishing Hair Elixir (matkakoko 6,90€/10ml)

Pakkaukset ovat mielestäni ihastuttavan yksinkertaisia, mutta informatiivisia.


Öljypohjainen sokerikuorinta kaikille ihotyypeille. Kuorivana ainesosana on pienet luomusokerin hiukkaset. Tuoksuu trooppiselle kiinanruusulle.


Kuorii hellävaraisen tehokkaasti - kuten sokerikuorinnat yleensäkin. Tuoksu on huumaava ja sisältämänsä öljyn vuoksi jättää ihan miellyttävän pehmeäksi - jos ihosi ei ole rutikuiva niin et välttämättä suihkun jälkeen enää erillistä vartalovoidetta tarvitse.


Kasvonaamio kirkastaa, elvyttää, puhdistaa ja pehmentää. Sisältää raakakaakaota ja sopii kaikille ihotyypeille.


Tämän kaakaolta tuoksuva naamio on aivan ihastuttava. En tiedä onko vain kuvitelmaa, mutta omaan silmääni todellakin näyttää, että iho olisi naamion käytön jälkeen heleämpi.


Kosteuttava hiusseerumi suojaa hiuksia ympäristön aiheuttamilta vaurioilta ja auttaa saamaan takaisin menetetyn kosteuden. Sisältää ravitsevia öljyjä, mutta ei ole koostumukseltaan lainkaan öljymäinen.


Kannattaa huomioida, että useista Evolven tuotteita löytyy myös matkakokoja (kuten tämä hiusseerumi), joten voit aluksi hankkia tuotteen pienemmässä koossa mikäli pohdituttaa sopiiko tuote sinulle vai ei.

Kokonaisuudessaan ensikosketus Evolven tuotteisiin oli todella positiivinen ja valikoimissa on useita tuotteita, joita on ehdottomasti joskus testattava - esim. hyaluronihapposeerumi.


Onko Evolve tullut jo sinulle tutuksi?


*)pr-näyte

12 kommenttia:

  1. Ei ole ennestaan tuttu merkki, vaikka Briteissa asunkin. Kasvonaamio kuulostaa herkulliselta! :D Voisin kylla vahan kokeilla..

    VastaaPoista
  2. Ei ole tuttu mutta naamio kuulostaa herkulliselta!

    VastaaPoista
  3. Hyaluronihappo-seerumi löytyy, vielä en ole täysillä rakastunut..mutta testailu jatkuu!

    VastaaPoista
  4. Oooooh tuo kuorinta! Oon ite aivan höperönä öljykuorintoihin eikä tuo tuoksukaa hassummalta kuulosta ♡_♡

    VastaaPoista
  5. Kaakaonaamio, arvaa haluanko? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et!? xD Tuo kyllä on aivan ihana, suosittelen ehdottomasti joskus testaamaan!

      Poista
  6. Naamiosta olen ollut jo kiinnostunut, kun sen lupaillaan olevan vähän moneen sorttiin sopiva, myös sarjan hyaluroniseerumi täytyy jossain vaiheessa kokeilla :) Tykkään tosi paljon sarjan pakkausilmeestä!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat