maanantai 13. helmikuuta 2017

Clean Greens

Ruohonjuuresta saamani paketti sisälsi mielenkiintoisen tuotteen, jonka korkkasinkin samantien testiin - tällä kertaa kyse ei ollutkaan kosmetiikasta vaan..


Pukka Clean Green -jauheesta (33,95€/120g). 
Itse olen tämän tyylisistä tuotteista kiinnostunut, joten ehdottoman mielenkiintoinen tuote.

Tämä viherjauhe virkistää, uudistaa ja puhdistaa kroppaasi kokonaisvaltaisesti. Sisältää antioksidantteja, klorofylliä, vitamiineja, hivenaineita ja entsyymeitä.

Suositellaan käytettäväksi kuuriluontoisesti esim. kuukauden pituisena puhdistuskuurina. Käyttö: Aamuisin 4g (kukkurallinen teelusikallinen) jauhetta sekoitettuna veteen tai esim. omenamehuun tai aloe vera -juomaan.


Mitä kaikkea jauheesta löytyykään:
Nokkosta, persiljaa, lehtikaalin ituja, vehnänorasmehua, spirulinaa, chlorellaa, arktista tuoretta merilevää, inkivääriä, vihreää teetä, piparmintun lehtiä, fenkolin siemeniä. (Tarkempia tietoja jokaisen ainesosan erillisistä omista vaikutuksista luettavissa Ruohonjuuren sivuilta.)


Otin tämän tosiaan käyttööni kolmisen viikkoa sitten. Ensinnäkin maku on hyvin kuvailtavissa vihreäksi. Ei ole mielestäni paha ja itse saan sen ongelmitta alas.


Mitään varsinaisia muutoksia en ole huomannut, mutta tämä on ollut ihan kiva lisä aamussa. Yhdessä purkissa pitäisi olla kuukauden annos, mutta olen varmaankin liian vähän annostellut, koska kyllä tämä reilun kuukauden minulla taitaa käytössä kestää :D Mielenkiintoinen uusi tuttavuus, johon voisin kyllä joskus uudemmankin kerran palata.

Oletko sinä käyttänyt tätä tai muita tämänkaltaisia lisäravinteita?


*)pr-näyte

9 kommenttia:

  1. Kollageenijauhe on ainoa jauhemainen lisä jota käytän, sen saa onneksi sekoitettua melkein mauttomani jogurttiin tai mehuun, itse vähän pelottaa tän väriset juomat. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän voisi varmaan lisätä mukaan myös esim.smoothieen, jossa väri ei niin selkeästi erottuisi :D

      Poista
  2. Ei ole minulle tuttu lisäravinne. Vihreät juomat kyllä hieman jännittää, sillä useimmiten ne eivät ole olleet mun mieleeni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämäkään ei mikään makuelämys kyllä ollut vaikkei pahaltakaan maistunut.. :D

      Poista
  3. Pitääpä kaivaa omatkin viherjauheet kaapista taas esille! :) Voisi tehdä ihan hyvää!

    VastaaPoista
  4. Onpa hurjan värinen juoma! Mutta ainesosien perusteella uskon, että on lopulta aika mieto maultaan. Mun on aina vaikea saada viherjuomia alas, mutta tämän voisi ottaa testiin joskus :)

    VastaaPoista
  5. En ole kokeillutkaan, mutta varmasti pitäisi...Varmasti terveellisempi kuin iso kuppi kahvia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla vaikka kyllä se kahvikuppikin aina joskus on paikallaan ;)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat