perjantai 6. tammikuuta 2017

Nurme

Nurme on virolaista luonnonkosmetiikkaa, jota valmistaa pieni perheyritys valikoiduista raaka-aineista. Nurm tarkoittaa niittyä, paikkaa joka on perustajalle on ollut rauhoittumisen paikka. Itse olen aikaisemmin kokeillut Nurmelta ihastuttavaa kasvosuihketta ja sain nyt testiin myös vartalolle tarkoitettuja tuotteita..


Rakastan mangon ja greipin tuoksua, joten valitsin kokeiluun:
Softening Mango Body Butter (22,90€/200ml)
Grapefruit Sugar Scrub (18,65€/250ml)

Itse sain tuotteista pienemmät koot testiin (jotka ehkä saan jopa loppuunkin kulutettua :D).


Tuotteet näyttävät todella herkullisilta, mutta valitettavasti vartalovoi ei tuoksu miltään - kuorinnassa on onneksi mukana ihastuttava greipin tuoksu.


Koostumus vartalonkuorinnassa on todella rouhea ehkä jopa hieman kuivakin ja pohdin, että onko tämä tällaiseksi tarkoitettu vai onko minun kappaleeni hieman kuivahtanut? Toimii käytössä kohtuudella, mutta ehkä hieman voidemaisuutta levittämistä helpottamaan toivoisin itse lisää.


Vartalovoi on koostumukseltaan ihastuttavaa, tuntuu kuin se tosiaan voin tapaan sulaisi iholle. Tässä kun vielä olisi tuo ihana mangon tuoksu mukana niin olisin täysin mennyttä!


Vartalovoita kannattaa ehdottomasti testata jos olet hajusteyliherkkä tai et muutoin tuoksuista välitä ihonhoitotuotteissa ja ihosi on rutisevan kuiva.

Oletko sinä testannut Nurmen tuotteita?


*)pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Mulla on Nurmen kuorinta, joka on tosi kuivaa eli ilmeisesti se on ihan ominaisuus. Tuntuu vaan, että kuoriessa suurin osa rapisee lattialle ja hukkaan, mikä on kyllä sääli, koska muuten tykkäisin tuotteesta.

  VastaaPoista
 2. i just follow your blog.
  great job.
  Greetings from Greece.
  www.beautyisallaround6.blogspot.gr

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolen vuoden luetuimmat

Itse tykkään aina ajoittain pläräillä tilastoja ja katsella mitkä julkaisut ovat olleet ne kaikista suosituimmat. Kurkataanpa mitä postauks...

Luetuimmat