sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Käsämä

I love me -messuilla törmäsimme tuotteeseen, jonka nimi kiinni heti huomion:


Käsämä sijaitsee tosiaan ihan tässä Joensuun lähistöllä, joten tietystihän sitä piti jäädä kuuntelemaan mistä on kyse. Harvemmin nostan blogissani esille tuotteita vain näytteen perusteella, mutta tällä kertaa teen poikkeuksen..


Kyseessä on kaikille ihotyypeille sopiva puhdistava, kuoriva ja uudistava savinaamio. Ainesosaluettola on myös lyhyt:
savi, piioksidi, tyrniuute, karpalouute, maissitärkkelys.


Tuotetta suositellaan käytettäväksi 1-3 kertaa viikossa. Tuote on jauhetta eli teet itse seoksen, ohjeena on 1-2 tl tuotetta sopivaan sekoitusastiaan ja tähän vähitellen lisäten vettä kunnes koostumus on sopivaa. Levitetään kasvoille (sekä niskan, yläselän ja hartioiden ongelmakohtiin) ja annetaan vaikuttaa 5-10 min. kunnes naamio kuivuu, huuhdellaan pois runsaalla vedellä.

Itse käytin koko näytesatsin kerralla eikä tuossa loppujen lopuksi tainnutkaan tuotetta olla kuin yhteen kertaan käytettäväksi, joten pitkäaikaisvaikutuksista en osaa mitään sanoa..


Jauhe pölisee melko helposti, joten sekoitus kannattaa tehdä varovaisesti ja tosiaan lisätä vettä pienissä erissä ettei lorahda kerralla liikaa..


Levitetään kasvoilla ja annetaan vaikuttaa. Vaikutusajan jälkeen itselläni kasvojen iho hieman punoitti, mutta en ole varma johtuiko se itse naamiosta vai poistosta.. Seuraavana päivänä iho vaikutti normaalilta, mitään ihmeitä en ihossani huomannut tapahtuneen, mutta kuten olen maininnut niin se onkin tällä hetkellä melko hyvässä kunnossa ja itsehän pyrin tosiaan naamiota käyttämään pari kertaa viikossa.

Tuotteella on hintaa 54€, kokoa en nyt äkkiseltään mistään näe, mutta ohjeen mukaisella käytöllä tämän pitäisi riittää 20-25 käyttökertaan. Rehellisyyden nimissä on sanottava etten itse olisi tästä valmis maksamaan noin paljoa - enkä kyllä mistäkään naamiosta, mutta itsehän en yhdessä tuotteessa kovinkaan kauaa pysyttelekään vaan hyppään tuotteesta toiseen.


Onko ko.tuote sinulle tuttu? Kuinka paljon sinä olisit valmis maksamaan kasvonaamiosta?

10 kommenttia:

 1. Messuilla meille esiteltiin tämä ja todella moni on kenunut. Ihanat kuvat <3 Suloista sunnntaita Mira <3

  VastaaPoista
 2. Nimen takia itsekin kiinnitin huomiota, Liperistä kun olen kotoisin. Mietin tilaamista kokeilumielessä mutta onhan tuo kallis ja nettisivut miun mielestä aika heikosti tarjos infoa. Kun markkinoidaan ns. paikallista tuotetta niin haluaisin kyllä tietää henkilön tämän takana enkä espoolaista yritystä pelkästään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta kannattaa antaa palautetta heille, varmasti mielellään ottaisivat palautetta vastaan :)

   Poista
 3. Mä voisin maksa, jos tulokset on näkyviä. ^_^ Tää on toinen kerta kun luen tästä blogista ja vaikuttaa kiinnostavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhden kerran jälkeen tuohon ei oikein osaa sanoa ovatko tulokset näkyviä vaiko eikö :D

   Poista
 4. Hauskan oloinen tuote :) Luontaistuotekaupoissahan myydään myös pelkkää kuivaa savijauhetta josta voi itse sekoitella omat naamionsa, ja huomattavasti edullisemmin vielä! Niitä tekisi mieli itsekin koittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämänkaltaisia tuotteita on melkoisesti markkinoilla esim. Flow (https://blingershimmer.blogspot.fi/2015/11/flow-kosmetiikka-mansikkamaito.html) ja Signe Seebid (tästä tulossa myöhemmin postausta) :)

   Poista
 5. Mullakin oli tästä näytepussi, se vaikutti ihan lupaavalta sen perusteella :) Hinta vähän kirpaisee, toisaalta tämähän oli kyllä aika hyvin säilyvä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja eihän siitä yhdelle kerralle loppupeleissä ihan mahdoton summa kuitenkaan jää.. :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat