sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Jalkahoitoöljy

Rasvailen melko ahkeraan jalkojani, joten silläkin saralla mielelläni kokeilen itselleni uusia juttuja. Öljyt ovat jo saapuneet vakio-osaksi muuta ihonhoitoani, joten miksipä ei myös jaloille? Sainkin testiin tältä saralta mielenkiintoisen kaverin, johon olen varsin usein tullut tarttuneeksi:
Öljy pehmentää, hoitaa ja elvyttää jalkojen ihoa. Öljyä voi hieroa suoraan iholle tai käyttää esim. jalkakylvyssä. 
Tämä tuntuu todella miellyttävältä iholla ja tätä jalkoihin laittaessa on hieman pidempään usein tullut jalkoja hierottuakin; eli kyllä tämä passaa hyvin myös jalkojen hierontaöljyksi - ihaninta olisi jos jonkun toisen sen vielä saisi tekemään ;)
INCI:
Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Öljyuutokset [Betula pendula (koivun lehti, öljyuutos)*, Urtica dioica (nokkosen lehti, öljyuutos)*, Trifolium pratense (puna-apilan kukka, öljyuutos)*, Achillea millefolium (siankärsämön kukka, öljyuutos)*, Hypericum perforatum (mäkikuisman kukka, öljyuutos)*, Mentha piperita (piparmintun lehti, öljyuutos)*, Picea abies (kuusenkerkän, öljyuutos)*, Equisetum arvense (peltokorte, öljyuutos)*, Verbascum thapsus (ukontulikukan kukka, öljyuutos)*], Cocos nucifera (kookosrasva)*, Triticum vulgare (vehnänalkioöljy)*, eteeriset öljyt [Rosmarinus officinalis (rosmariini, eteerinen öljy), Juniperus communis (kataja, eteerinen öljy)], Lanolin (lanoliini eli villarasva), Carpinus betulus (valkopyökki, kukkaterapeuttinen uutos), Malus pumila (villiomenapuu, kukkaterapeuttinen uutos), Bach:in Rescue remedy aputipat: Prunus cerasifera (kirsikkaluumu), Clematis vitalba (saksankärhö, kukkaterapeuttinen uutos), Impatiens ssp. (häpykannus, kukkaterapeuttinen uutos), Helianthemum nummularium (päivännouto, kukkaterapeuttinen uutos), Ornithogalum umbellatum (sarjatähdikki, kukkaterapeuttinen uutos).

Luomua*

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita tai eläinperäisiä aineita. Ei GMO:ta, silikaatteja, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai parabeeneja.


Valitettavasti en nyt oikein googlettelemalla tätä löytänyt itselleni tutuista paikoista myynnistä, jostain netin syövereistä hintaa löysin tälle n.13€. Frantsilan tuotteitahan on hyvin laajasti myynnissä mm. Sokoksissa ja luontaistuotekaupoissa, joten jos kiinnostus tuotetta kohtaan heräsi, kannattaa käydä kysymässä mikäli heiltä tätä löytyisi tai olisi mahdollista ottaa valikoimiin mukaan. :)


Oletko sinä koskaan kokeillut jalkavoiteen korvaamista öljyllä?


*)pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Talvella voisin tätä hyvin käyttääkin, aina villasukat jalassa, niin tällaisten tuotteiden käytölle ei ole estettä. Pääsee vielä hyvin imeytymään päivän aikana, kun villasukat jalassa. :) Itsehän laitan kantapäihin öljyä ja päälle vielä voiteen yöksi, jos tuntuvat tosi kuivilta, mutta korvaamaan, tuskin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei ole mitään superraskaan tuntuista vaan imeytyy ihoon melkoisen hyvin :)

   Poista
 2. Mä olen joskus laittanut jalkavoiteen alle öljyä ja haha, joskus taisin viedä homman sellaiselle tasolle, että holvasin jalkoihin kasvoille sopimatonta kasvovettä, sitten sen öljyn ja päälle jalkarasvan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalat ja kroppa yleensä on itselläkin ollut aina se paikka mihin tulee käytettyä kasvoille sopimattomat tuotteet kun ei roskiinkaan viitsi heittää :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolen vuoden luetuimmat

Itse tykkään aina ajoittain pläräillä tilastoja ja katsella mitkä julkaisut ovat olleet ne kaikista suosituimmat. Kurkataanpa mitä postauks...

Luetuimmat