keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Bette Box Tammikuu 2017

Vihdoinkin ihkaensimmäinen Bette Box (ent. LivBox) saapui ja pitihän sitä tuossa kovassa pakkasessa (-20 astetta!) palkaista pari ylimääräistä kilometriä kotimatkalla, että sai sen heti tänään hyppysiinsä - oliko tuon reissun arvoinen, katsotaan.. :D
Ensimmäinen yllätys odotti jo postissa:


Enää vastassa ei ollutkaan tuttu musta boxi vaan boxi on muuttunut sävyltäänkin.


Paitsi ulkomuoto niin mukana tullut infolappunen on hieman muuttunut aiemmasta..


Yleisilme on mielestäni raikas ja vaikkei aiemmassakaan mitään vikaa ollut niin uudistus ainakin minun silmääni miellyttää. :)

Mitä boxi sitten pitikään sisällänsä:


Ensimmäisenä silmääni osui Lumene ja Manna Kadar - onkohan tuo jälkimmäinen tullut vakisisällöksi? :D
Tuotteita boxissa oli viisi ja käyn ne tuttuun tapaan läpi siinä järjestyksessä kuin infolappusessa olivat (loppuun kuva myös infolappusen toisesta puolesta):


"Irtoripsimäinen efekti ja dramaattisesti kohotetut ripset – The Falsies Push Up Angel -ripsiväri kohottaa katsetta siipimäisesti ripsien ulkonurkista ja tuo intensiivistä tuuheutta." (linkki Pretty.fi-sivustolle, josta myös lainaus.)
Kyseessä siis uutuusmascara, jonka lupaukset ainakin kuullostavat hyvältä. Itse myös olen tykästynyt kumiharjaisiin mascaroihin, joten voi olla, että tästä tulee seuraava oma suosikki ;)

Manna Kadar Paradise Blush Poskipuna (ovh $19/0,04 o.z. eli n. 18,20€/1,13g)
"Paradise Blush on silkkimäinen ja heleän kirsikankukan sävyinen puuteriposkipuna, jota voi käyttää myös luomivärinä. Poskipunassa on erityisen kevyt koostumus, jonka takia se levittyy tasaisesti ja antaa kasvoille kauniin hehkun."
Tästä en nopeasti googlettelemalla swatchauksia oikein löytänyt. Näyttää sävynä kyllä kauniilta ja todennäköisesti tämän tulen itse testaamaan vaikka jostain syystä en tällaisiin minikokoisiin tuotteisiin hirmuisasti ole viehättynyt..

Tresemme Max The Volume Root Lift&Texture Foam Muotovaahto (ovh 6,90€/150ml)
"..formuloitu antamaan hiuksillesi maksimaalista & pitkäkestoista tuuheutta. Kevyt ja ilmava koostumus antaa hiuksillesi extra nostetta. Näyttävämmän tuuheuden saavutat, kun annostelet muotovaahtoa pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaat hiustenkuivaajan kanssa."
 Olen nykyään melkoisen huono käyttämään muotovaahtoja - ja vielä huonompi kuivaamaan hiuksia föönin avulla :D Mutta eiköhän tämäkin tule testailtua jossain vaiheessa.

EVO Root Canal Tyvisuihke (ovh 27€/200ml, boxissa 50ml koko)
"Tuuheuttava tyvikohotussuihke, joka antaa hiuksille ryhtiä ja rakennetta. Parantaa hiusten hallittavuutta. Aerosoliton pakkaus. Sopii kaikille hiuksille, mutta erityisesti hennoille ja ohuille hiuksille. Käyttö: Suihkuta puhtaiden pyyhekuivattujen hiusten tyveen antaaksesi hiuksille nostetta ja tukea. Kampaa läpi latvoihin asti."
EVOn tuotteet kiinnostavat itseäni kovasti, shampoon&hoitoaineen verran tuotteisiin olen päässyt tuttavuutta tekemäänkin - tämä siis ehdottomasti jää omaan käyttööni.

"Koe syväkosteutus ihollasi. Ainutlaatuinen lehtiuute antaa ihollesi mattapinnan luonnollisesti ja häivyttää ihohuokosia näkyvistä. Puhdas lähdevesi auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon antaen 24 tuntia kestävän kosteutuksen tunteen rasvoittuvalle ja sekaiholle. Voidegeelin innovatiivisessa koostumuksessa yhdistyvät raikas voide ja erittäin kevyt geeli. Kosteuttava voidegeeli imeytyy nopeasti antaen ihollesi kauniin mattapinnan ja raikkaan olon. Anna arktisten eliksiirien tasapainottaa ihoasi hellävaraisesti."
Olen pitänyt Lumenen ihonhoitotuotteista ja uskoisin, että tämäkin tulee itselleni mieluinen olemaan. Jätän tämän kuitenkin odottamaan hieman säiden lauhtumista ennenkuin otan käyttööni - voisi keväällä ja kesällä olla oikein loistava päivävoide.


LOPPUYHTEENVETO
Ensimmäinen Bette Box oli oikein mainio tapaus vaikkei nyt kieltämättä jalkojani alta vienytkään. Kaikki tuotteet ovat itselleni uusia tuttavuuksia ja kaikkia vähintäänkin innolla lähden kokeilemaan. Jos pitäisi valita boxin tylsin tuote niin se olisi ehkä omalla kohdallani muotovaahto ihan vain sen vuoksi etten niitä juurikaan käytä. Kiinnostavimmaksi nousee ehkä Maybellinen mascara vaikka EVO ja Lumene eivät kauaksi tästä jääkään. Nopeasti laskettuna boxilla on myös arvoa reilusti myyntihintaa enemmän, joten tämäkin asia on kunnossa :D

Oikein mainio aloitus Bette Boxilta, nyt sitten innolla odottelemaan seuraavia boxeja. :)


Miltä ensimmäinen Bette Box vaikuttaa verrattuna LivBoxiin?


*)pr-näyte / sis.mainoslinkin

22 kommenttia:

  1. Omaan makuun ei iskenyt. Lumene ainoa sellainen jonka olisin pitänyt, jos boxin olisin tilannut.

    VastaaPoista
  2. Ihan kiva ulkonäköuudistus ainakin, vaikken itse boksia ole tilannutkaan :) Sisältökin ihan jees: Maybellinen ripsiväri ja Lumenen voide olisi luultavasti olleet mun lempparit. Evon tuotteet on myös tosi hyviä, mutta volyymisuihkeille mulla ei olisi ollut tarvetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Plussaa myös siitä, että viidestä tuotteesta neljä oli täysikokoisia :)

      Poista
  3. Miellyttävä ulkonäkö, sisältökin joo, mutta ei harmita että jäi tilaamatta:)

    VastaaPoista
  4. Oikein kiva boxi ja kaikki tuotteet. Myös hintansa väärti. Kiva raikas uudistunut look. <3 Omaa odotellessa. <3

    VastaaPoista
  5. Itse en innostunut ruskeasta boxista, jotenkin halvan näköinen. Tuotelappunen oli kuitenkin kivasti muuttunut :). Ensimmäisen boxin sisältö oli ihan jees, mutta ei itsellänikään aiheuttanut riemun kiljahduksia.

    VastaaPoista
  6. Näyttää ihan kivan raikkaalta tuo uudistus. Ei kuitenkaan harmita ollenkaan etten tätä tilannut. Pitää katsella jos vielä joskus innostuu, mutta pari vuotta putkeen Livboxia tilannut niin ei todellakaan jaksa enää innostaa niin paljon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti jotain muutakin ei-niin-tuttua sarjaa tulisi boxiin kuin Manna Kadar.. :)

      Poista
  7. Ulkonäkö on tosi kiva, nimestä en tykkää yhtään. :D Sisus oli ekassa boksissa tosi kiva.

    VastaaPoista
  8. Ruskea boxi on tosiaan halvan näköinen, mutta jos halvempi pakkausmateriaali tarkoittaa arvokkaampia tuotteita, niin hyvä niin. Itseäni kiinnostaa näistä Lumene ja Maybelline. Hiusten muotoilutuotteita en käytä ollenkaan, joten vähän tylsää, että niitä on jopa kaksi. Olisi ollut mieluummin vaikka joku vartalotuote toisen paikalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellekin kieltämättä hiusten muotoilutuotteita melkoisesti kertynyt ja sen vuoksi en EVOstakaan aivan niin riemuissani ollut kuin mitä muutoin olisin voinut olla..

      Poista
  9. Mulle taas oli jeppis kun oli kaksi muotoilutuotetta, niitä kun menee...Lumene aiheutti myös nyökyttelyä myöntimisen merkkinä ja Maybellinen ripsarikin tulee käyttöön. Manna Karad oli ainut vähän nojoo mutta tarkempia ajatuksiani tässä:

    http://charmingnails.blogspot.fi/2017/01/tammikuun-2017-bette-box.html

    VastaaPoista
  10. Tämä oli nyt toinen boxini ja huomattavasti vakuuttavampi kuin joulukuun boxi, joka edelleen vain avattuna odottaa käyttöä (tai myyntiä). Tästä tulee ehdottomasti kaikki käyttöön, vaikka maskara ja muotovaahto vähän "no joo" ovatkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti seuraavatkin ovat vähintäänkin yhtä hyviä kuin tämä :)

      Poista
  11. Maybellinen maskara pääsi tänään jo kokeiluun ja vaikutti oikein lupaavalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vasta avasin kaksi mascaraa käyttöön niin en ihan heti kolmatta viitsi korkata :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat