sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

MUS-ostokset


Kesäkuun MUS-miitin jäljiltä on vielä osa ostoksista esittelemättä, Midnight Hour -luomiväripaletin esittelyn löydätte täältä ja goodiebagin täältä. Katsotaan nyt tarkemmin mitä muutakin tarttui matkaan mukaan..


Liikkeessä oli vanhoissa pakkauksissa olevia tuotteita paljon tarjouksessa ja sieltä tartuinkin muutamaan kivaan juttuun.. Esitellään ensin kynsilakat:


"Kaikki kimaltava on kaunista", joten eihän näitä hyllyyn voinut jättää :D
Vasemmalta oikealle:
Greta, Mariann, Charmaine.


Greta.


Mariann.


Charmaine.

Olen vasta Gretan kerennyt kynsilleni testailla ja valitettavasti tämä on hieman kaljuuntuvaa sorttia - toivotaan kahden muun toimivan kynsilläni paremmin. Muistaakseni kolmella kerroksella sain lopputuloksesta sellaisen, että se minulle vältti - ehkä neljännellä olisi saanut jo enemmänkin itseäni miellyttävän lopputuloksen.


Kynsilakkojen lisäksi en voinut vastustaa ihanaa vihreää silmänrajauskynää saati sitten persikkaista luomiväriä - joka kotona tarkemmin katsottuna paljastuikin poskipunaksi :D (mutta aivan ihanaksi sellaiseksi <3) (puolustuksena sanottakoon, että tämä tosiaan oli luomivärien kanssa samassa rykelmässä ilman, että olisi mitenkään näistä eroteltu..)


Näiden lisäksi sain pyynnöstä näytteen Sculpt Excellence -meikkivoiteesta sävyssä Cotton (vaalein sävyistä) - en nyt ole varma muistelenko väärin vai oliko tämä uutuustuote? Ja muistelisin myös puhetta olleen siitä, että tämä on tällä hetkellä peittävin MUS:n meikkivoiteista.. (Korjatkaa mikäli olen väärässä!)


Meikkivoidetta olen pari kertaa kasvoille testannut; peittävä tämä todellakin on, mutta ainakin BeautyBlenderin avustuksella tämän saa hyvin kasvoille levittymään ilman, että lopputulos olisi maskimainen. Oikein mainio meikkivoide siis!


Greencard-meikkikynä on ihastuttava ja Coral Lace -poskipuna aivan ihana <3


Oliko joukossa sinulle tuttuja tuotteita? :)

lauantai 30. heinäkuuta 2016

Pohjusta, korosta ja korjaa

Aiemmin olen täällä swatchaillut Everyday Minerals:n vaaleimpia meikkipohjia ja vilauttanut myös teille meikkikuvaa tehtynä ko.sarjan tuotteilla, tänään olisi lisää swatchauksia luvassa. :)

Tässä postauksessa esille pääsevät siis:
White primer -pohjustaja *), Field of Roses -poskipuna, Hint -highlighter, Fair Mineral Concealer sekä Mint Jojoba Color Corrector. Muutama saamani tuote jäi tästä vielä uupumaan, joten ne tulen jälkikäteen sitten erikseen esittelemään - ei makeaa mahan täydeltä :)


Tuotteet yllä mainitussa järjestyksessä kuvissa. Käyn läpi jokaisen tuotteen erikseen itselleni tuttuun tapaan, aloitetaan pohjustajasta:

White Primer *), kuvaus lainattu sivuilta:
"Sopii meikkipohjasävyjen 0-5 alle.
Saa ihosi kirkastumaan ja tasoittumaan silmissä. Sopii erityisesti väsyneelle ja punoittavalle iholle. Kirkkaan valkoinen sävy kirkastaa ja heleyttää ihoa tehden siitä pehmeän, raikkaan ja valmiin meikkipohjan levittämistä varten.
Meikinpohjustusaine silottaa ihoa ja tasoittaa pieniä virheitä sekä tasoittaa ihonsävyä. Se levitetään iholle kosteusvoiteen jälkeen ennen mineraalimeikkipohjan levittämistä.
Ihanteellisin sivellin meikinpohjustuksen levittämiseen on Long Handled Kabuki -sivellin. Sen tiiviin ja pyöreän harjasosan avulla tuotteen saa levitettyä tasaisesti koko kasvoille."

Tykästyin tähän tuotteeseen ensikosketuksella! Itselläni välillä mineraalimeikkipohja on levittynyt kuin unelma ja välillä sitten tilanne on aivan päinvastainen, tästä olen nyt löytänyt avun millä nuo huonotkin päivät muuttuvat hyviksi ;) Vielä en ole tätä muiden meikkipohjien alle kerennyt kokeilla (mineraalimeikeistä minulta löytyy kotoa ainoastaan Lily Loloa Everyday Mineralsin lisäksi..), voisin kuitenkin kuvitella, että toimii muidenkin kanssa yhtälailla.
Hintaa tuotteella on 22,90€/4,8g.


Field of Roses -poskipuna, kuvaus lainattu sivuilta:
"Sävyltään raikas viileäsävyinen pinkki.
Tämä suloinen ja hienostunut sävy on saanut inspiraationsa luonnonvaraisista vaaleanpunaisista ruusuista, joiden terälehdet ovat täynnä väriä. Kirkas “baby pinkki” sävy raikastaa meikkisi hetkessä! Hento ja vaaleahko sävy.
Poskipunan levittämiseen käy parhaiten sitä varten suunniteltu Angled Blush -sivellin."

Aivan ihanan sävyinen poskipuna <3
Hintaa tuotteella on 15,90€/4,8g.

Hint-highlighter, kuvaus lainattu sivuilta:
"Sopii erityisesti meikkipohjasävyille 0-3.
Vaalea hohdepuuteri kasvoille. Helppokäyttöinen viileä sävy valkoisin kimaltein.
Hohdepuuteri saa ihon näyttämään hyvinvoivalta ja hehkuvalta. Voit käyttää hohdepuuteria sellaisenaan tai meikkipohjan päällä. Voidaan käyttää myös korostusvärinä.
Hohdepuuterin levitykseen sopii parhaiten Angled Flat Top -sivellin, jolla kohdistus onnistuu muun muassa kulmaluulle, poskien korkeisiin kohtiin sekä amorinkaareen."

Jos mahdollista niin tähän ihastuin vielä poskipunaakin enemmän! Ihastuttava tuote, jota olen myös luomivärinäkin ajoittain käyttänyt.
Hintaa tuotteella on 19,90€/4,8g.


 Fair Mineral Concealer, lainaus suoraan sivuilta:
"Vaalea mineraalipeiteaine.
Ihonsävyistä vaaleimmalle. Sopii hyvin 0-3 C (rosy) ihonsävyjen kanssa. Kevyt koostumus, joka sulautuu täydellisesti iholle.
Halutessasi peittää pieniä ihoalueita peiteaineella (esim. näpyt) käytä Peiteainesivellintä tai halutessasi peittää laajempia alueita, kuten silmänaluset tai nenän alue, käytä
Everyday -luomivärisivellintä
."

Hyvä ja toimiva tuote kun haluaa lisäpeittoa tietyille pienille alueille, itselläni ei tunnu liian kuivalta myöskään silmänalusille levitettynä.
Hintaa tuotteella on 12,90€/1,7g.

Mint Jojoba Corrector, lainaus suoraan sivuilta:
"Mint Jojoba-korjausväri neutralisoi punaista ihonsävyä. Sävy tasoittaa näppyistä tai punakkaa ihoa ja häivyttää katkeilleita hiussuonia sekä tasoittaa couperoottista ihoa.
Tätä korjausväriä voit levittää pienelle tai isollekin ihoalueelle. Käytä meikkipohjan alla parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
Parhaan lopputuloksen saat levittämällä korjausväriä pienille alueille muun muassa näpyille Peiteainesiveltimellä tai silmänympäryksille sekä nenän pieliin
Everyday -luomivärisiveltimellä
."

Tämän kanssa en aivan heti tullut täysin sinuiksi :D Tätä tarvitaan ihan superpieni määrä ja itsehän toki yliannostelin minkä lisäksi tämä nappasi kiinni paikoitellen epätasaisesti kasvoille, jolloin lopputuloksena on vihreät kasvot xD Vaatii siis harjoitusta - sekä ennen kaikkea White Primerin alle!!
Hintaa tuotteella on 13,90€/1,7g.


Yllä olevassa kuvassa kaikki vielä "häivytettyinä" eli pyyhkäisty kabukilla..


Tuotteet ovat erittäin riittoisia ja noista näytteistäkin riittää todella pitkäksi aikaa käyttöön, jos jokin sävy mietityttää niin ehdottomasti laita näytteenä tilaukseen, että saat ensin pienemmässä koossa kokeiltua ennenkuin teet päätöksen täysikokoisen yksilön kotiuttamisesta. :)


Oletko hyödyntänyt tuota näytteiden tilausmahdollisuutta?


*) blogiyhteistyönä saatu, mielipiteet bloggaajan omia. :)

perjantai 29. heinäkuuta 2016

Nuorekkuutta ylläpitävä voide

Sain maahantuojalta testiin voiteen sarjasta, joka on minulle vuosia sitten tullut melkoisen tutuksi; kyseinen sarja on ihana merellinen Phytomer ja voide, jonka sain testiin taistelee ikääntymistä vastaan hieman eri tavalla kuin aiemmin kohtaamani voiteet; tarkoituksena on vähentää ikääntymistä aiheuttavia ihotulehduksia. Mielenkiintoista eikö?


Voide on nimeltään:
Douceur Intemporelle ja sen tarkoituksena on vahvistaa ihonpuolustuskykyä minkä lisäksi se myös rauhoittaa herkkää ihoa. Tulehdusten sanotaan nopeuttavan ihon vanhenemista ja tokikin ne myös heikentävät ihon luontaista puolustuskykyä. Voiteen luvataan jo 24 tunnissa hillitsevän tulehduksia ihossa.


Kyseessä on 24h-voide eli samaa voidetta voi käyttää niin aamuin kuin illoinkin. Suojakerrointa voiteessa ei ole eli päivisin ehdottomasti ihon suojaaminen muilla keinoilla on tarpeen - varsinkin kesäisin, UV-säteilyhän on yksi ihoa eniten vanhentavista tekijöistä..

Olen aiemminkin maininnut ettei minulla ole ihossani kovinkaan suuria ongelmia, pitkälti uskon tämän johtuvan myös jo vuosia jatkuneesta säännöllisestä ihonhoidosta, mutta toki myös geeneillä on asian suhteen jotain tekemistä. Eli toisin sanoen ihoni on melko hyvässä kunnossa enkä siten mitään dramaattisia muutoksia ihonhoitotuotteilla oikein edes voi ihossani nähdä, itselleni tärkeämpää onkin fiilis minkä voiteesta saan (ja toki se oma sisäinen ajatus, että ennaltaehkäisen myöskin niitä ongelmia säännöllisellä ihonhoidolla ;))..


Voide on koostumukseltaan tarpeeksi kevyttä päiväkäyttöön ja meikin alle, mutta kuitenkin tarpeeksi kosteuttavaa myös iltakäyttöön. Tämä ei siis myöskään rullaa meikin alla eli toimii siinä moitteetta - joskus muutoin loistava voide ei ihan kaikkien meikkivoiteiden kanssa toimi ideaalisti vaan pitää keksiä kombinaatio millä setin saa pelittämään, tämän kanssa sellaista ongelmaa ei ole ollut. Kaiken kaikkiaan vuosien jälkeen todella positiivinen paluu Phytomerin tuotteiden pariin enkä taatusti seuraavan tuotteen kanssa pidä näin pitkää taukoa! :D

Suositushinta 50ml voiteelle on 76,10€, jälleenmyyjät löytyvät täältä, yhtenä suurimpana ja useimmalta paikkakunnalta löytyvänä toki Sokos, mutta joskus kannattaa myös pienyrityksiä sponssata ja käydä hankinnat tekemässä heidän kauttaan ;)
(Kosmetologilla kasvohoidossa käydessä saat muutoinkin valittua ammattilaisen kanssa sinulle parhaiten sopivat tuotteet - Phytomerin tuotteitahan on kauneushoitoloissakin käytössä :))



Onko Phytomer sinulle tuttu sarja?




Tuote saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

torstai 28. heinäkuuta 2016

Lip Monthly July 2016

Olisi taas aika kurkata heinäkuun huuliboxiin..


Heinäkuun teemana on aurinkoinen oranssi kruunattuna aurinkolaseille - onneksi saimme tänne meillekin vihdoin sen kesän takaisin ;)


Tuttuun tapaan pussukan sisältä löytyi neljä tuotetta:


Kolme tuotteista huulille ja neljäs hyvinkin tuttu monikäyttöinen tuote bellapierre:ltä..


Cougar Plumper (ovh $29 eli n. 26€)
Väritön huulia pullistava kiilto. Tässä on aika jännä tuoksu, en oikein tiedä mihin tuon yhdistän.. Jäänee omaan käyttööni vaikka useampikin väritön, pullistava huulikiilto minulta jo löytyykin :D


bellapierre shimmer (ovh $15 eli n. 13,50€)
Tuttu tuote, mutta jälleen eri sävyssä. Tällä kertaa itselleni tuli sävy Cinnabar, en oikein tiedä onko minulla välttämättä tuon sävyiselle shimmerille käyttöä, katsotaan..


Mirabella Lipstick (ovh $26 eli n. 23,50€)
Hyvä on ainakin nimi merkillä ;) Sävy minulla on Coral Flash, jonka ensisilmäyksellä katsoin itselleni totaalisen sopimattomaksi, mutta pitää tämäkin varmaan ainakin kokeilla ennenkuin antaa eteenpäin - eihän sitä koskaan tiedä jos vaikka innostuisinkin tästä sävystä :D


City Color Lipstick (ovh $4,99 eli n. 4,50€)
Minulle tuli sävy Heartbreaker, joka näyttää melkoisen tummalle - mutta kokeillaan tämäkin ennenkuin annetaan periksi. :)

Tällä kertaa jopa ryhdistäydyin ja otin teille kaikista swatchaukset, nämä tuttuun tapaan tehty puhtaalle iholle:


Ja järjestys on sama kuin missä nämä teille esittelin.



LOPPUYHTEENVETO
Tuotteista ainakin yksi tulee itselleni jäämään, joten ehdottomasti jälleen tuli rahoille vastinetta. Tämä on toisaalta kiva siinä mielessä, että tulee uusia merkkejä mutta myös itselle uusia sävyjä kokeiluun - useinhan ostaessa niihin tiettyihin "turvasävyihin" tulee turvauduttua.. :)


Joko heinäkuun helteet alkavat sinulle riittää vai vieläkö lisää? :D

keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Seascape + alennuskoodi

Sain Kosmetologikauppa.fi:stä kokeiltavaksi itselleni tuntemattoman sarjan tuotteita;


sarjan kuvaus lainattu suoraan sivuilta:

Seascape Island Apothecary tarjoaa sinulle luxusluokan vartalonhoitotuotteet. Sarjasta löydät palkitun vartalon suolakuorinnan lisäksi ihanat suihku- ja kylpytuotteet, sekä vauvojen ja pienten lasten ihon hoitoon kehitellyn Les Petits sarjan.

Seascape on Jerseyn saarelta lähtöisin oleva vartalonhoitosarja. Seascape käyttää tuotteissaan 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä.  Kaikkien tuotteiden raaka-aineina käytetään paikallisia, eettisesti kasvatettuja ja kerättyjä ainesosia, jotka hankitaan paikallisilta pientuottajilta. Kaikissa sarjoissa on käsinsekoitettu tuoksusekoitus, joilla on ihonhoidon lisäksi kehoa ja mieltä hoitavia vaikutuksia.
Seascape Island Apothecaryn tuotteet eivät sisällä parabeeneja, silikoneja, SLS:ää, mineraaliöljyjä, eivätkä keinotekoisia väriaineita tai synteettisiä hajusteita.

Kaikki raaka-aineet tulevat eettisiltä toimittajilta ja pakkaukset ovat kierrätettäviä.”


15 tuotteen valikoimasta oli loppujen lopuksi helppo valita kaksi tuotetta, jotka ehdottomasti halusin testata; rakastan täyteläisiä vartalotuotteita -> Seascape IslandApothecary – Soothe body butter ja tokihan se kuollut ihosolukko pitää saada pois alta, että saa voiteen tehoaineet vaikuttamaan -> Seascape Island Apothecary Uplift – Seasalt body scrub. Täytyy sanoa, että kun pakkaukset näppeihini sain ja ne avasin niin jopa minä koin tuon melkoisen voimakkaana; se selittyy noilla aidoilla eteerisillä öljyillä. Tuoksu on ehkä kuvattavissa ”luonnonkosmetiikkamaiseksi/aromaterapeuttiseksi” ja tästä tokikaan kaikki eivät pidä – omalla kohdalla varsinkin aromaterapeuttisen kaltaiset tuoksut tuovat mieleen opiskeluajat eli herättävät mukavia muistoja. Kuitenkin vaikka tuoksu purkista tuoksuttamalla onkin melko voimakas, ei tuoksu ainakaan itselläni tunnu käytettäessä liian voimakkaalta eikä myöskään jää voimakkaasti ihosta tuoksumaan. 


Mutta tutustutaan nyt vielä tuotteisiin tarkemmin, vastakkaisessa järjestyksessä:


suora lainaus sivuilta:

Testivoittaja! Ihana suolakuorinta vartalolle, joka jättää ihon silkinpehmeäksi. Sisältää merisuolaa joka ravitsee ihoa, puhdistaa huokosia ja poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä mehiläisvahaa, joka hoitaa ihoa ja lukitsee kosteuden ihon sisään.  Sisältää myös 100% eteerisiä öljyjä: Jerseyn eukalyptus stimuloi mieltä, lime energisoi ja antaa virtaa, Jerseyn laventeli raikastaa aisteja.
Seascape Island Apothecaryn tuotteet eivät sisällä parabeeneja, silikoneja, SLS:ää, mineraaliöljyjä, eivätkä keinotekoisia väriaineita tai synteettisiä hajusteita. Kaikki raaka-aineet tulevat eettisiltä toimittajilta ja pakkaukset ovat kierrätettäviä.

Käyttö: Todella riittoisa! Hiero pieni määrä tuotetta kostealle iholle pyörivin liikkein. Huuhtele huolellisesti. Parhaisiin tuloksiin pääsemiseksi, kosteuta iho Uplift Body lotionilla.

INCI: Glycerin, Sodium Chloride, Maris Sal (Sea Salt), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Glucoside, Cera Alba (Beeswax), Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Coconut Alkanes, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Xanthan Gum, Linalool, Citronellol, Limonene, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Geraniol, Fucus Vesiculosus Extract, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Coco-Caprylate/Caprate, Citral, Aqua (Water)”


Aivan I-H-A-N-A! Tuntuu, että tosiaan tuote on 100% sitä mitä pitääkin eikä vain vedellä jatkettua.. Ihon kannattaa tosiaan olla kostea kun tuotetta lähtee levittämään; vaikka koostumus onkin melkoisen paksua niin levittyy tällöin vaivattomasti. Ja totta tosiaan tämä myös on riittoisaa – jopa tällaisella suurkuluttajalla purkki kestää taatusti käytössä ikuisuuden (kuvitelkaa vain mitä se on normaalikäyttäjällä ;D). Suihkussa tuote huuhtoutui myös helposti iholta pois ja kuivatessa vastassa oli ihanan pehmoisa iho. :)
 
Tällä tuotteella on hintaa 27,30€/175ml ja voisin totta totisesti tuon tuotteesta itsekin maksaa!

P.s. Ihon kuorintaa ja kosteutusta ei kannata unohtaa myöskään kesäisin, kun iho on hyvässä kunnossa ja kuollut ihosolukko saatu pois alta niin rusketuskin tarttuu paremmin. Ja kuorintahan on toki aivan ehdoton jos harrastat rusketuksen ottamista purkin kautta :D


suora lainaus sivuilta:

Ehdoton talvivoide vartalolle. Nopeasti ja tehokkaasti imeytyvä vartalovoi. Sisältää Jerseyn mehiläisvahaa, sheavoita, kaakaovoita, ruusunmarjan siemenöljyä, viinirypäleen siemenöljyä sekä manteliöljyä, joiden omega 3 ja 6 rasvahapot sekä E-vitamiini auttavat vähentämään raskausarpia ja korjaavat vaurioitunutta ihoa. Laventelin 100% eteerinen öljy rauhoittaa ja rentouttaa, ylang ylang tasapainottaa mieltä, mandariini uudistaa ihoa. Soothe-sarjan tuotteet sisältävät eteerisiä öljyjä, joita on turvallista käyttää raskauden ja imetyksen aikana.

Seascape Island Apothecaryn tuotteet eivät sisällä parabeeneja, silikoneja, SLS:ää, mineraaliöljyjä, eivätkä keinotekoisia väriaineita tai synteettisiä hajusteita. Kaikki raaka-aineet tulevat eettisiltä toimittajilta ja pakkaukset ovat kierrätettäviä.

INCI: Aqua (Water), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Olive Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cera Alba (Beeswax), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cetearyl Glucoside, Rosa Canina Fruit Oil, Phenoxyethanol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Linalool, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Limonene, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Farnesol, Geraniol, Tocopherol


Kyllähän tämä ehdottomasti tosiaan talvivoide on vaikkakaan ei jäänyt omalla ihollani nyt kesälläkään ”lähmäiseksi”. Koostumukseltaan tämä on täysin erilaista kuin mikään aiempi vartalovoi; todella jämällää tavaraa ja vaatii ehdottomasti spaattelin ettei tuotetta kynsin purkista tarvitse kaivella. Tätä pitää ehdottomasti hetki lemmittää käsien välissä ennen iholle levittämistä, lämpimälle iholle tämä tavallaan ”sulaa”. Vaikka tämän levitys ei olekaan aivan niin yksioikoista kuin mihin olen tottunut niin en itse tätä mitenkään hankalakäyttöiseksi koe – varsinkin kun lopputuloksena on niin mielettömän ihanan tuntuinen iho! INCIstä täytyy muuten kommentoida sitä, että ihmettelen kuinka vesi on noin korkealla – käytössä tämä tuntuu kuin vettä ei juuri ollenkaan olisi vaan olisi pelkästään täynnä tehokkaasti hoitavia ainesosia.
 
Tällä tuotteella hintaa on 36,60€/175ml ja kuten suolakuorintaa niin myöskään tätä ei ole mahdollista ”yliannostella” eli vartalovoiteilla lutraajatkin saavat nauttia tämän purkin sisällöstä pitkään. Itse jätän tämän (kuten kaverin suolakuorinnankin) odottelemaan kylmeneviä ilmoja – nämä varmasti pehmittävät ihoa ja lämmittävät mieltä mukavasti tällöin.



Lopputuloksena sanoisin siis, että nämä kaksi tuotetta herättivät suuren mielenkiinnon muitakin tuotteita kohtaan; ovat aivan mielettömiä! Jos sinulla on mahdollisuus käydä jossain hypistelemässä tuotteita niin suosittelen tätä ehdottomasti! Jos eteeristen öljyjen tuoksut ovat sinulle tuttuja etkä niitä kammoksu niin siinä tapauksessa uskaltaisin jopa suositella sokkonakin nämä kaksi tilaamaan – huomioiden toki minkälaisesta koostumuksesta vartavoiteissakin pidät :D Riittoisuuteensa nähden hinnatkaan eivät edes minun silmissäni ole pahat. Ainokainen miinus minkä keksin on spaatteleiden puute, näitä ehdottomasti molempien tuotteiden kanssa tarvitsee. Onneksi tämäkin on helposti korvattavissa; mikäli kotoa ei varsinaisia spaatteleita löydy niin ottaa vaikka teelusikan, veitsen tms. tätä varten käyttöönsä. Spaatteleiden ja näytepussukoiden puutekin on heidän kierrätysideologiansa kautta ymmärrettävissä.

Ja sitten se alennuskoodi; saat koodilla mira elokuun loppuun saakka kosmetologikauppa.fi:n koko valikoimasta -20% alennuksen. Tämän esittelemäni sarjan lisäksi heiltä löytyy valikoimista mm. suomalainen Ekopharma, jonka tuotteita tulette muutoin myöhemmin blogissanikin näkemään ;)


Onko Seascape Island Apothecaryn tuotteet sinulle tuttuja?

Tuotteet saatu blogiyhteistyössä, mielipiteet täysin bloggaajan omia. :)

tiistai 26. heinäkuuta 2016

kosmetiikkajemmani: luomivärit / Urban Decay

Jatketaan kosmetiikkajemmojeni läpikäymistä (edelliset löydät kosmetiikkajemmat-tunnisteen alta). Seuraavaksi ajattelin ottaa vuoroon luomivärit, olen pohtinut kuinka olisi järkevintä nämä käydä läpi - näitä on nimittäin kertynyt - päädyin lopulta merkittäiseen läpikäymiseen.. Jos joiltakin merkeiltä löytyy vain muutamia niin ymppään niitä sitten yhteen..

Aloitetaan Urban Decayn luomiväreistä. Tässä postauksessa ei swatchauksia ole vaan linkkailen aiemmin tekemiini postauksiin, joista niitä voitte halutessanne tsiigailla. :)


UD:lta minulle on kertynyt yhteensä neljä luomiväripalettia sekä kaksi singlenappia - näistä jokaisen olen tosiaan blogissani swatchauksineen esitellyt jo aiemminkin.


Olen itse ostanut jokaisen näistä ja hankinnat pohtinut&pähkäillyt tarkkaan.


Käydään näistä jokainen vielä tarkemmin lävitse:


Tämä oli ensimmäinen UD-luomiväripalettini - pitihän sitä joku nakuista itselleen hankkia :D Edelleenkin ajoittain pohdin muidenkin nakujen hankkimista, mutta toisaalta en tiedä olisiko niille todellisuudessa tarvetta!? Tässähän nimensäkin mukaisesti sävyt ovat melko luonnollisia, vaaleanpunertavia. Ihana paletti johon säännöllisen epäsäännöllisesti tulen tarttuneeksi.


Toinen naku johon en malttanut olla tarttumatta on Smoky. Tällä saa sekä tummempaa että neutraalimpaa arkimeikkiä aikaiseksi. Ei missään tapauksessa ollut hutihankinta.


LE-paletti, jonka tulin hankkineeksi suuttumuksesta kun Sokoksen verkkokauppa möhli samaan LE-kokoelmaan kuuluneen poskipunapaletin hankinnan. Näitä luomiväripaletteja on aika ajoin edelleenkin myynnissä näkynyt, mutta poskipunapalettia en ole itse ainakaan bongannut (sen edelleenkin itselleni mielisin jos jostain näppeihini saisin..). Ei tämäkään hutihankinta kuitenkaan ollut vaikkakin omaan makuuni ehkä turhan monta melko samankaltaista nudehkoa sävyä sisältääkin.


Ihanaa väri-iloittelua <3 Tähän on viime aikoina turhankin harvoin tullut tartuttua, pitääkin tehdä nyt asiaan muutos. Tämäkin oli käsittääkseni LE-paletti.


"kaikki kimaltava on kaunista" eli nämähän olivat ihan must-hankintoja :D


Jotenkin veikkaan etteivät nämä tule jäämään viimeisiksi UD-luomiväreiksini. Hintaahan näillä toki on, mutta olen jokaisen paletin tästä huolimatta kokenut olevan ehdottomasti hintansa arvoinen - ja näitä hankkiessa kannattaa toki mahdollisuuksien mukaan erilaiset alennusprosentit käyttää hyödykseen, näin olen itse tehnyt ;)


Löytyykö sinulta jotain näistä luomiväreistä?

maanantai 25. heinäkuuta 2016

Täydellistä peittoa?

Viimeisenä (tältä erää :D) vaan ei vähäisimpänä Bearelilta saamistani tuotteista esittelyyn pääsee..


"Peittävä, hoitava ja ravitseva BB-voide soveltuu kaikille ihotyypeille. Korkea suojakerroin SPF 42 suojaa kasvojesi ihoa auringon haitallisilta säteiltä. BB-voiteessa on hyvä peittokyky. Väri sulautuu ihon omaan sävyyn antaen luonnollisen lopputuloksen.
M Perfect Cover BB-voide sisältää rosmariiniuutetta, joka estää ihon ikääntymistä sekä kamomillaa, jolla on tulehduksia estävä ja rahoittava vaikutus. Hyaluronihappo ja keramidit kosteuttavat ihoa. Catuline RC (pyökin nuppu-uute) edistää aineenvaihduntaa auttaen kiinteyttämään kasvojen ihoa."


Sain tosiaan ensimmäisen lähetyksen mukana neljästä vaaleimmasta sävystä (13, 21, 23 ja 27) näytteet, joita testaamalla sain valittua itselleni sopivimman sävyisen tuotteen. Ajattelinkin nyt hyödyntää näytteitä teitä ajatellen swatchaamalla sävyjä, että saatte ehkä hieman helpostusta sävyn valintaan. :)


Sävyt järjestyksessä vaaleimmasta tummimpaan.


Aluksi ajattelin automaattisesti, että vaalein sävy 13 olisi se minun sävyni, mutta onneksi otin neuvosta vaarin ja testasin myös seuraavaa sävyä (21).


Itsehän en kesällä juurikaan päivety, mutta tästä huolimatta sävy 21 vaikutti tosiaan ehkä jopa aavistuksen paremman sävyiseltä nyt kesällä kuin vaalein sävy - näinpä päädyinkin siis toiseksi vaaleimpaan sävyyn (tuo vaalein minun pitää kyllä talveksi ehdottomasti itselleni hankkia!)

BB-voidetta on myytävänä kahdessä eri koossa 8,90€/20ml sekä 19,90€/50ml.
Tuote on tosiaankin todella riittoisaa ja levittyy iholle hyvin (itse käytän levitykseen toki nykyistä vakiokaveriani BeautyBlenderiä/meikkimunaa :D). Peittävyydeltään kuvittelin tämän olevan todella peittävää, mutta ainakin BB:llä levitettynä lopputulos on todella luonnollinen; pientä värieroa tasoittaa hyvin, mutta käytän lisänä vielä erillisen peitevoiteen silmäympäryksille sekä muutamaan finniarpiin, joita noista riemukkaista hormonifinneistä aina ajoittain jää - peiteaine tosin minulla on kaikkien muiden meikkivoiteiden kaverina aina käytössä. Kiireessä pärjäisi toki pelkästään tälläkin. Itselläni on myös tapana kiinnittää meikki irtopuuterin avulla enkä nyt tullut erikseen testanneeksi lopputulosta ilman tätä, mutta ei mielestäni ennen irtopuuteria mitenkään kovin kiiltelevä ole.

Tykkään siis kovasti tuotteesta ja tämä tuleekin takuulla jäämään omiin meikkivarastoihini - myöskin mikäli ne eivät aivan ylitsepursuavia ole syksymmällä niin tulen tuon vaaleimman sävyn itselleni hankkimaan. :)



Oletko sinä jo tähän supersuosittuun BB-voiteeseen päässyt tutustumaan?




Tuotteet saatu blogiyhteistyössä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat