maanantai 29. helmikuuta 2016

Lip Monthly February

Kerkesinpäs postata vielä helmikuun puolella helmikuun Lip Monthlyn sisällön :D


Helmikuu (tai nyt jo maaliskuu..) toivotetaan tervetulleeksi ihanan aurinkoisissa väreissä. 
Tällä kertaa kaikki tuotteet mahtuivatkin pussukan sisälle ja sisältö näytti siis tältä:


Neljä tuotetta, joista kolme on huulilla (yksi näistä kyllä sopii myös poskille käytettäväksi..) sekä neljäs sitten muuhun käyttöön.
Katsotaan tarkemmin mitä kukin tuote siis on:


Seraphine Botanicals Vegan Berry Tint (ovh $18 eli noin 16,35€)
Minulle tämä tuli sävyssä Cherry Cream, joka on oikein raikkaanpunainen sävyltään, kuten kuvastakin on nähtävissä. Tämä sopii käyttöön huulten lisäksi myös poskille.
Tuoksu on aivan ihastuttava ja tämä kyllä jää varmasti itselle käyttöön. :)


NYC Expert Last Lip Color (hintaa ei ole korttiin merkitty, googlettelemalla itse löysin hinnaksi n.$5,50 mikä tekee n.5€)
Minulle tuli sävy 440 Creamy Caramel mikä pelkästään punaa katsomalla vaikuttaa varsin ruskealta ja ajattelin ettei ole minun sävyni, mutta googlettelemalla kuvissa näyttääkin ihan kivalta - voi siis olla, että tämäkin tulee nyt sitten kuitenkin korkattua :)


Prim Botanicals Lip&Cheek Glow (ovh $22 eli noin 20€)
Sävyjen nimet eivät ainakaan omaan silmääni satu, mutta yleensä ottaen en välitä tälläisista sormella/siveltimellä käytettävistä tuotteista. Tämän kohtalo saattaneekin siis olla lähtö muualle ihan korkkaamattomana.


Harvey Prince Organics Sincerely Body Cream (ovh $3 eli n.2,70€)
Kokoa tällä on huimat 15ml mikä ei tunnetusti minun käytössäni riitä mihinkään :D Tämäkin kyllä kokeiluun itselleni jää.


Loppuyhteenvetona:
Boxi sisälsi jälleen kerran mielenkiintoisia tuotteita ja jokainen merkki on itselleni täysin vieras. Kolme neljästä taitanee jäädä omaan käyttööni (tai vähintäänkin kokeiluun), tuon yhden taidan tosiaan korkkaamattomana laittaa eteenpäin. Oikein mainiosti siis jälleen koin saaneeni rahoilleni vastinetta ja voin ihan ehdottomasti suositella tätä boxia myös muille kokeiluun! :)


Joko LipMonthly lähti tilaukseen? ;)

sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Sally Hansen Miracle Gel

Helmikuun LivBoxin mukana tulleet Sally Hansen Miracle Gel -kynsilakat pääsivätkin heti testiin; minulla oli useamman päivän matka enkä jaksanut lähteä kuljettamaan tarpeita kynsilakan vaihtamista varten. Lakkasin kynteni maanantaina ja seuraavaksi esitetyt kuvat on otettu saman viikon lauantaina - tämä on itselleni jo varsin pitkä aika pitää samaa lakkausta..

Kuinka lakkaus sitten kesti:


Omalla mitta-asteikolla sanoisin, että oikein hyvin. Kuva on toki vasemmasta kädestä otettu ja olen oikeakätinen, mutta toinen käsikin näytti aikalailla vastaavalta eikä siinä tätä enempää kulumaa lakkauksessa ollut nähtävissä.


Kiilto toki myös kulunut tässä ajassa, mutta lakkaus olisi ollut varsin helposti korjattavissa jos olisi tarvetta ollut tällä jatkaa pidemmänkin aikaa. Eli olen kyllä varsin tyytyväinen lopputulokseen ja nämä molemmat lakat jäävät taatusti omaa lakkakokoelmaani koristamaan :)

P.s. Tämä kynsilakkani on siis sävy: Grey Matters.

Kuinka usein sinä vaihdat lakkaukset kynsiin? Mikä on hyvä kesto lakkauksella?

lauantai 27. helmikuuta 2016

Kosmetiikkajemmani: Silmänrajauskynät II

Vastoittain postailin tänne meikkikynistäni, mutta kerkesin toki heti tämän jälkeen kartuttaa kokoelmaani vielä parilla kynällä lisää :D Eli jatketaanpa tuota edellistä postausta nyt näillä uutukaisilla..


Mitä sitten tuli hankittua;
Urban Decayn 24/7 Glide-on Eye Pencil Waterproof (Psychedelic Sister), 
Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil (Violet Iris) sekä 
H&M Colour Essence Eye Pencil (Lovely Lilac).


Kuten nimistäkin voi päätellä niin tosiaan kaikki ovat violetteja :D


Mutta, koska sävyeroa löytyy niin kaikki toki ovat tarpeellisia ;)


UD:n kynä on pehmein, kuten swatchauksestakin on nähtävissä. YR:n kynä hailakoin ja kädeltäkin poistaessa huomasi tämän kohdalla selkeän eron kestossa; jo ensimmäisellä pyyhkäisyllä väristä suurin osa katosi kädeltä kun taas kahta muuta sai pidemmän aikaa hinkata. YR:n kynä ehkä siis enemmänkin vesirajaukseen sopiva, koska uskoisin sen leviävän melko nopeasti yläluomelle laitettuna..


Löytyykö sinulta jotain näistä meikkikynistä? :)

perjantai 26. helmikuuta 2016

Hajuveteni / Oriflame - Love Potion Secrets

Oriflamen tuoksut ovat niin vime aikoina olleet varsin hyvin edustettuina (aiemmat postaukset hajuvesistäni löydät näppärästi hajuvesi-tunnisteen alta), koska nyt esittelyyn pääsee kevään uutuustuoksu

lähde: http://fi.oriflame.com/products/product?code=31493
Tuoksua kuvataan Oriflamen sivuilla näin:
"Vahvista sisäisiä toiveitasi koukuttavalla seoksella, joka kiusoittelee kirpeillä hedelmillä, ja johdattaa yllättävään valkoiseen mansikkaan ennen kuin paljastaa valkoisten kukkien peittämän sydäntuoksun. Lopputuoksu ilmentää tuoksun salaista aistillisuutta ennen huipentumistaan täyteläisen ambran, santelin ja herkullisen valkoisen suklaan hekumalliseen kohtaamiseen."

 Fragrantican sivuilta otetussa tuoksukuvauksessa ei ainakaan vielä ole eroteltu latva-, sydän- ja pohjatuoksuja vaan sinne on listattu hajuvedestä löytyneet eri tuoksut, jotka ovat:
mansikka, mandariini, ananas, nektariini, valkoiset kukat, amber (joka joskus suomennetaan meripihkaksi), santelipuu ja valkoinen suklaa.

Miehelle tuoksua tuoksuttaessani (iholleni laitettuani) kommentti oli "vaniljainen". Vaniljaa tuoksussa ei ole, mutta olisi nuo viimeiseksi mainitut amber, santelipuu ja valkoinen suklaa ne osat, jotka jonkinlaisen vaniljaisuuden saa tuoksusta aistittavaksi. Itsehän en niin kovin suuri vaniljan tuoksun ystävä ole eikä tämä siis vaniljantuoksuiselta minun nenääni tunnu, mutta ymmärrän kyllä mistä tuo miehen kommentti oli lähtöisin.

Tuoksuna ehkä aavistuksen enemmän talveen ja/tai iltakäyttöön sopiva, ainakin omalla kohdallani.

Normaalihinta tällä on 44€, mutta kuten Oriflamen tuotteet yleensäkin, on tämäkin aika ajoin tarjouksessa. Noita tarjouksia kannattaa metsästää, itse kotiutin tämän 29,90€ hintaan. :)



Oletko päässyt tätä uutuutta tuoksuttelemaan tai onko jo peräti tullut itselle hankittua? :)

torstai 25. helmikuuta 2016

Lumene Bright Now -silmänympärysvoide

Sain Lumenelta testiin Bright Now -linjan uutuussilmänympärysvoiteen.


Suora lainaus Lumenen sivuilta:
"Bright Now 360° Korjaava silmänympärysvoide on ratkaisu kaikkiin silmänmpärysihon ikääntymisen merkkeihin. Se on kehitetty käytettäväksi koko silmänympärysihon alueelle, mukaan lukien yläluomille (360°).
Ainutlaatuisen kevyt koostumus kirkastaa silmänympärysihoa ja silottaa ikääntymisen merkkejä. Se auttaa vähentämään tummuutta ja turvotusta sekä madaltamaan juonteita. Korjaava silmänympärysvoide on suunniteltu kohottamaan ja säilyttämään myös yläluomen kiinteys.

Patentoitu suomalainen lakan kantasolu-uute ja Beautifeye™-teknologia on kehitetty ratkaisuksi kaikkiin silmänympärysihon ongelmiin. Hauras silmänympärysiho saa takaisin luontaisen kiinteytensä ja kirkkautensa."


Itselläni silmänympärysten tummuus johtuu lähinnä läpikuultavasta ihosta eli verisuonet kuultavat läpi ja tähän seikkaanhan ei silmänympärysvoiteilla mitään voi tehdä. Itselläni ei myöskään silmät kovinkaan herkästi turpoa - onneksi. Se mitä silmänympärysvoiteessa siis omassa käytössä arvioin on ihan vain se tuotefiilis minkä itse saan.

 Miltä tämä uutuus sitten vaikutti? No oikein passelilta tuotteelta. En voi sanoa tähän totaalisen rakastuneeni - mutta eipä näin kyllä ole minkään silmänympärysvoiteen kanssa käynyt - mutta tämä on tuotteena sellainen, jota voisin ehdottomasti itse ostaa. 

Ensinnäkin pakkaus; aivan loistava. Pieni eli lähtee kätevästi matkallekin mukaan, annostelupumppu on myös loistava ja toimii itselläni moitteetta, helppo annostella oikea määrä tuotetta.


 Koostumus ei täysin kuvasta tule ilmi; sanoisin tätä ehkä kevyen voidemaiseksi. Eli on ehkä itselläni ainakin näin talvella parempi päiväkäyttöön ja meikin alla toimii kerrassaan loistavasti! (Olen kylläkin käyttänyt tuotetta myös iltaisin hieman reilummalla annostuksella ja toimii näin siis myös yökäytössä hyvin :)) Tuote on myös hajusteeton, mitä itse suosin silmänympärysvoiteissa.

Olen muuten tätä uskaltautunut levittämään myös liikkuvalle luomelle yöksi (joskus kun tuntuu, että sekin kosteutusta kaipaisi..) ja toimii tässäkin moitteetta. Tosin kannattaa ehkä omalla kohdalla testata tätä silloin kun ei seuraavana aamuna ole tärkeää menoa - eikä syödä suolaista tms. muuta normaalisti turvottavaa.

Hintaa tuotteella näyttäisi Sokoksen sivujen mukaan olevan 20,90€, jonka itse koen varsin kohtuulliseksi hinnaksi.  Kaiken kaikkiaan siis vallan mainio silmänympärysvoide, johon ehdottomasti suosittelen tekemään tuttavuutta!


Onko tämä tai muut Lumenen uutuuksista tuttuja? Itselläni se hyaluronitiiviste kovasti kutkuttelisi ja olin jo viittavaille sen tilaamassa kunnes muistin minkälainen määrä seerumeita ja muita tehohoitoja odottelee korkkaamistaan o.O


Tuote saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Violettia ja sinistä...

Juu-u, näin se on, että ja kolmatta kertaa ajattelin meikkikuvia itsestäni julkaista - josko sitä alkaisi pikkuhiljaa tottua omaa naamatauluaankin blogista katselemaan xD

Taas alkuun tuotteet, joilla meikki syntyi:


Lumene True Mystic -mascara *)
Lumene True Passion 4 Lumoava tuulenvire
Beautybay Collection Lip Plumper
Clarins Beauty Flash Balm
Rimmel Match Perfection 081 Fair ivory
NYX Dewy Finish Long Lasting Setting Spray
Estee Lauder So Ingenious -irtopuuteri 04 Transparent
E.L.F. Cosmetics High Definition Undereye Setting Powder, sheer
Joe Blasco Red Neutralizer 1
Lumene: True Mystic Precise Tip -silmänrajaustussi
Dior Khol Pencil 099 Black
Isadora: Inliner Kajal Blonde
Guerlain: Winter Fairy Tale Collection: Météorites Flocons Enchantés
Shiseido Eye Color Bar Couleurs Cocktail
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Original
Joe Blasco: Blush Sweet Mocha *)
NYX: Blush Taupe
 
 
Shiseidon luomiväripaletista käytetty silmämeikissä tähdin merkittyjä.
Violetti = Parfait Amour
Musta = Liqourice
Sininen = Curacao
Vaaleanpunainen = Soda
 
Ja tälläisen meikin sain näillä aikaan:
 

Sininen luomiväri siis alaluomella hieman twistiä tuomassa :)
 

 
Tämähän siis tosiaan toimi itselläni työmeikkinä = on tehty aamulla kiireessä silmät ristissä :D
Minkälainen sinun työmeikkisi on?

 
*) Blogiyhteistyönä saadut.
 

tiistai 23. helmikuuta 2016

Teille ihanille lukijoille

Alunperin ajatuksenani oli järjestää arvontaa ystävänpäivään, mutta en sitten kiireiltä kerennyt ja toisaalta totesin arvontaja olevan vähän joka puolella niin ehkäpä se onkin parempi järkkäillä arkipäivään sitä piristystä!? 

Eli arvontapalkintona on:


Makeup Revolution Awesome Eyeshadow and Eyebrow palette Beach&Surf
Yves Rocher Flawless Skin Concealer Beige Moyen
Freedom Makeup Pro Lipstick Pro Pink 103 Pink Lust
Evelyn Iona Cream Blush Ash

sekä vielä lisäksi..


pino näytteitä aasialaisesta kosmetiikasta.

Kuinka sitten osallistut:
1) Olet julkisesti lukijani (jos et vielä ole niin onnistuu klikkaamalla tuolta oikeasta ylälaidasta).
2) Kommentoit tähän mikä saa sinut palaamaan blogiini.

Lisäarvan saat:
+1
 olet seuraajani Instagramissa (nimerkkini on blingershimmer ja pääset tililleni klikkaamalla oikeasta ylälaidasta "view on instagram"-painikkeesta)
+2
 toisen lisäarvan voit saada jakamalla tietoa arvonnasta Facebookin, Instagramin tai oman blogisi kautta.

Huom. Muista ilmoittaa monella arvalla olet mukana, yhteensä siis voit olla mukana kolmella arvalla. Arvonta on siis nimenomaan blogini seuraajille - niin uusille kuin vanhoillekin! :)

Arvonta päättyy sunnuntaina 6.3.2016 klo 23.59
tämän jälkeen osallistumisia ei enää oteta vastaan. Random.org toimii jälleen onnettarena ja voittajan tulee olla tavoitettuna kahden vuorokauden sisällä voittajan julkistamisen jälkeen - pysy siis linjoilla! :)

maanantai 22. helmikuuta 2016

Purkkien tyhjennysprojekti

Monissa blogeissa olen nähnyt erilaisia pannuprojekteja yms. jossa siis yksinkertaisesti seurataan meikkituotteiden tyhjenemistä. Pitkään omassakin mielessäni on ollut aloittaa moinen projekti, mutta vasta nyt sain tämän aikaiseksi - parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö? :)

Valitsin mukaan 10 tuotetta, joiden tyhjentymistä seurailemme säännöllisen epäsäännöllisesti :D Ajattelin, että aina jonkin loppuessa voisin ainakin seurantapostausta tehdä - pyrin myös nostamaan loppuneiden tilalle jonkin uuden tuotteen, näitä kun minulla riittää :D 
(Kuvat on otettu toissapäivänä eli 20.2.2016.)

Mitä siis valitsin aloitukseen:


Huulituotteet ovat hyvin edustettuna, peräti puolet kun ovat niitä. Baby Lips -huulirasvoja pääsi mukaan kaksi, MAC:n huulikiiltoja myös kaksi ja vielä Aubreyn huulikiillon otin mukaan. Muita tuotteita edustaa Philosophyn poskipuna, Lumenen meikkivoide, Kenzon tuoksu, Estee Lauden irtopuuteri sekä Lushin huultenkuorinta.


Baby Lips Melon Mania on jo jonkin aikaa kerennyt olla käytössä (lähinnä töissä), Hydraten korkkasin ihan vastoittain kotikäyttööni.


MAC Cremesheen Glass -huulikiillot ovat aivan ihastuttavia ja ovatkin melko ahkerassa käytössä olleet, mukana siis Fashion Scoop sekä Loud&Lovely. Aubreyn Natural Lips Sheer Tint sävyssä Blush Pearl lähti mukaan koska en ole juurikaan käyttänyt tätä enkä ole säilyvyydestä aivan varma, nyt siis tehokäyttöön :D


Lushin Santa's Lip Scrubissa on myös rajallinen käyttöaika, joten seuraillaan kuinka sitä saan käytetyksi, varsin riittoisa tuote kyseessä!


Philosophy The Color Of Grace Art Of Blushing Pink Dreams:stä olen saanutkin jo hyvin pannua loistamaan, tämä tosin johtuu siitä, että tuote on melko pehmoinen. Ei ole viime aikoina ollut ahkerassa käytössä, mutta voisin nyt tehokäyttöön tämän ottaa..


Estee Lauderin So Ingenious Multi-Dimension Loose Powder on iäsyyden vanha, mutta vasta viime vuonna avattu. Tämä onkin ainoa tällä hetkellä käytössä oleva irtopuuteri niin katsotaan kuinka tätä saan kuluteltua pois :)


Lumenen Nude Perfection Fluid Foundationiin olen myös melko hyvin vajumaa saanut aikaiseksi, varsin keväällä ja kesällä tämä onkin miellyttävän kevyt meikkivoide, josko tätä saisi tehokkaasti käyteltyä nyt pois.





Ajattelin mukaan ottaa myös seurailtavaksi yhden tuoksun ja siihen valikoitui Kenzon L'Eau Par Kenzo Pour Femme EdT, joka on huiman 100ml kokoinen. Hyvin tätä olenkin saanut kulutettua ja josko saisi joskus loppumaankin ;) Itseasiassa nyt tuli mieleen, että pari tyhjempääkin tuoksua olisi varastoista ollut, mutta valitsin nyt tämän tähän joten mennään tällä - jos en noita muita kerkeä käytellä pois niin katsotaan josko ne liittyisivät tähän mukaan. :) 


Kiinnostaako ketään muuta kuin minua seurailla purkkien vajumista? :D

sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Intergalactic

"Maa kutsuu kylpijää… Lähtölaskenta hurjalle piparminttu-paukkukarkki kylvylle on nyt alkanut. Tipauta kylpypallo veteen ja rentoudu omalla kaukaisella galaksillasi."
(lainattu Lushin sivuilta)


Sain jälleen hotellihuoneen, jossa oli amme, joten pakkohan sitä Lushista oli kylpypommi taas testiin hakea :D Molemmilla kerroilla olen myyjiltä apua pyytänyt ja saanut ja tällä kertaa päädyin myyjän kovasti suosittelemaan omaan lemppariinsa Intergalactiin.


Pommi veteen ja menoksi :D


 Kylpypommin sihinää, sulamista ja pyörimistä on mielettömän hauska seurata ja pakkohan siitä oli räpsiä kuvia sen minkä kerkesi :D


(Kuvat on räpsitty kännykän kameralla, joten laatu ei välttämättä ole paras mahdollinen.)

 
 "Ainesosat:
natriumbikarbonaatti, sitruunahappo, karkkipore, kaliumbitartraatti, vesi (aqua), hajuste (parfum), piparminttuöljy (Mentha piperita), greippiöljy (Citrus paradisi), vetivert-öljy (Vetiveria zizanoides), kynäkatajaöljy (Juniperus virginiana), titaanidioksidi, sodium laureth sulfate, *limonene, *linalool, lumihiutalekimalle, sitruuna- ja kultakimalle (potassium aluminium silicate, titaanidioksidi, Cl 47005, Cl 19140, synthetic fluorphlogite, Cl 77492, silica), Cl 42090, Cl 45410
esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.
= luonnolliset raaka-aineet
= turvalliset synteettiset raaka-aineet"
(Lushin sivuilta) 


Kuvista ei valitettavasti tule kunnolla esille väriloisto eikä varsinkaan kimallus mitä vedessä oli.


Ja sitten vain kylpyyn rentoutumaan...



Minkähän kylpypommin sitä seuraavaksi kokeilisi - jos nyt vielä sattuu hotellista huoneesta se kylpyamme löytymään :D

lauantai 20. helmikuuta 2016

NSB-koruboxi

Tammikuussa kirjoittelin ensimmäisen kerran kuukausittaisesta koruylläriboxista ja tässä tämän kuun alussa iloisesti yllätyin löytäessäni toisenkin kappaleen postilaatikostani..



Minun silmääni tämä on ihan mielettömän kaunis pakkaus (edelleenkin :D), vaikka varsin yksinkertainen onkin. <3


Tälläkin kertaa boxi kätki sisälleen kolme korua.


Hiuspinnin, setin sormuksia sekä korvikset.


Ehdoton suosikkini näistä olivat nämä bb korvakorut, jotka ovatkin korvistani useamman kerran jo kerenneet löytyä :)


Hiuspinni on myös mielettömän kaunis.


Sormuksia itse olen melko huono käyttämään.. Kauniita nämäkin, vaikkakin aika pieni sormiselle tarkoitettuja :D

Jos nyt pohdit, että mikä ihmeen NSB-boxi (etkä jaksanut klikata itseäsi aiempaan postaukseen :D) niin kerrataanpa; kyse on siis tosiaan kuukausittain ilmestyvästä yllätyslaatikosta, jolla on hintaa 14,90€. Sisältönä on aina vähintään kaksi korua, joiden arvo on on 25€ ylöspäin.

Lisätietoa löytyy Facebook-sivuilta ja boxin toimittajana on Hopea-Puro.
Boxin tilaaminen onnistuu lähettämällä viestiä:
myynti@hopea-puro.com


Joko koruboxi lähti tilaukseen itselle tai jollekulle läheiselle lahjaksi? :)

perjantai 19. helmikuuta 2016

Ihana Lumene ja vähän muutakin..

No niin. Kuten olen sanonut niin yritän tosiaan näiden meikkikuvien suhteen tormistautua ja saada näitä tänne julkaistua.. Katsellaanpa helmikuun alun työmeikkiä - olen taas hieman innostunut jopa aikaisin aamullakin luomiväreillä leikkimään ja itseasiassa tämän meikin kohdalla yksi työkavereista silmämeikkiäkin kovasti kehui :) (Tähän voisin mainita sen verran, että yllättäen työporukasta se kenellä on aina meikkiä olen minä :D)

Meikkini syntyi tällä kavalkadilla:


Clarins Beauty Flash Balm
Yves Rocher Fixing Eyelid Primer
Lumene CC-voide Light
Lumene True Mystic Volume Mascara
MMU Hikari Blush Tango
Essence Make My Brow 02 browny brows
Lumene True Passion 1 Valon leikki
Estee Lauder So Ingenious -irtopuuteri
Urban Decay Vice4
Etude House Secret Beam Highlighter AD 1 pink&white
Joe Blasco Red Neutralizer 1
E.L.F. Cosmetics High definition undereye setting powder
NYX Blush Taupe
Lumene True Mystic -silmänrajaustussi
Isadora Inliner Kajal Blonde


Luomivärien värit ovat valitettavasti hieman vääristyneet tässä kuvassa. :/
Meikissä muistelisin käyttäneeni: Harlot, Fast ball, 1985 sekä Beat down.
Valitettavasti myöskään silmämeikistä läheltä otetut kuvat eivät olleet oikein onnistuneita :(


Yllä olevassa kuvassa hieman luomiväriä näkyy - paremminkin olisin voinut häivyttää, mutta aamukiireessä ihan täydelliseen lopputulokseen ei aina pääse.

 
Lumenen mascaran ja eyelinerin olenkin jo ylistänyt täällä, mutta tuo CC-voide - ah miten ihana! Sitä(kään) eivät bloggarikollegat ole turhaan ylistäneet ja onneksi tulinkin tuon noiden ylistyslauseiden perusteella hankkineeksi myös itselleni. <3


Eikä True Passion -huulipuniakaan voi liikaa kehua!


Tuleeko sinulla arkiaamuisin leikittyä värien kanssa? :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat