torstai 15. joulukuuta 2016

Jolie Lux Box Joulukuu 2016

Itsellänihän ensimmäinen 6kk-tilausjakso päättyi marraskuuhun enkä jatkanutkaan sitä joulukuulta, koska tilausta pähkäillessä bongasin, että joulukuussa tulee normaalin boxin lisäksi myös erityinen limited edition Lux Box, joka kustantaan normaalia boxia enemmän (39€), mutta arvoa tälle luvataan 120€. Jälkikäteenkin ajateltuna ihan hyvä päätös, koska joulukuun boxin ehkä se mielenkiintoisin tuote minulta jo sattui löytymään.. Mutta vilkaistaanpa mitä se Lux Box sisälleen olikaan kätkenyt ja oliko se hankkimisen arvoinen..


Mukana tulleessa lehtisessä onnitellaan boxin onnekasta saajaa; suuresta erästä huolimatta boxi myytiin 72 tunnissa loppuun - kannatti siis ehdottomasti tämän suhteen päätöksessä olla nopea ja laittaa samantien tilaukseen, kuten itse teinkin :D


Täytyy sanoa, että heti avatessa boxia ei itselläni tuntunut mitään erityisempiä sydämentykytyksiä, mutta katsotaan kuinka tilanne on kun ensivilkaisua pidemmälle päästään..

Käyn tuotteet läpi siinä järjestyksessä kuin ne mukana tulleessa lappusessakin olivat..


"Pigmenttirikas, jauhemainen mineraaliluomiväri jättää iholle kauniisti kimaltavan pinnan. Pyyhkäise väriä kevyesti koko luomelle tai käytä apuna kosteata sivellintä aikaansaadaksesi näyttävä, metallisen hohtava lopputulos. Brown Sugar on kimaltava kullanruskea sävy. Vegaaninen tuote."
Olen vähän huonosti muistanut näitä irtonaisia luomivärejä käyttää, pitää tässä yrittää alkaa tsempata. Ihan kiva, en nyt muista löytyykö minulta irtoluomiväriä ruskeana..

Absolution La Crème Gommante (ovh 31,90€/50ml)
"Kasvokuorinta, joka kuorii sekä mekaanisesti että entsymaattisesti sisältämiensä hedelmähappojen ansiosta. Puhdistaa ja supistaa ihohuokosia sekä kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Mekaanisesti kuorivat rakeet ovat hellävaraiset ja sopivat herkälle ja ohuellekin iholle. Miedot hedelmähapot puhdistavat ja kirkastavat ihoa entsymaattisesti, uudistavat sekä elvyttävät ihon toimintoja ja verenkiertoa saaden ihon pinnan hehkumaan. Hedelmähapot ovat peräisin kasviuutteista, kuten mustikasta, sitruunasta, appelsiinista sekä vaahterasta. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen tuote."
Bestseller-tuote, joten tämän on pakko olla hyvä :D Itseasiassa tämä lähtikin jo eilen paketin saatuani testiin ja vaikuttaa kyllä oikein mainiolta tuotteelta; itse en kokenut mekaanista kuorintaa liian rouheaksi.

Iroisie Baume De Nuit (ovh 45,90€/40ml)
"Ihoa tehokkaasti korjaava yövoide kaikille ihotyypeille. Auttaa ihoa yön aikana rakentamaan oman suojakalvon, joka suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä. Korjaa ihon pintaa ja rentouttaa ihoa. Ruiskaunokki rauhoittaa, virkistää, estää ryppyjä ja tulehduksia. Auringonkukka ravitsee ja silottaa. Merilevä kosteuttaa ja estää ihon ennenaikaista vanhenemista. Sopii erittäin hyvin kuivalle iholle myös päivävoiteeksi."
Heti perään myös toinen bestseller-tuote. Ihonhoitotuotteita ehdottoman mielelläni testaan ja kiva, että tuli yövoide, koska päivävoiteita tuntuu huomattavasti helpommin nurkkiin kertyvän.

Patyka Divine Neroli Body Wash (ovh 25€/250ml)
"Pehmeän sitruksinen ja kirpeä nerolin tuoksu johdattelee sinut tuoksumatkalle Tangerin lämpimään sykkeeseen. Nerolin eteerinen öljy on hyvin siedetty kaikilla, myös herkimmälläkin iholla. Se pehmentää, kirkastaa ja parantaa ihon elastisuutta. Appelsiininkukkavesi antaa energiaa ja herättää uuteen päivään. Samettinen koostumus ei kuivata ihoa. Runsaasti vaahtoava koostumus sopii lisäksi kylpyvaahdoksi, myös jalkakylpyyn! Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen tuote."
Tuoksuu kivalle. Suihkutuotteissa en missään nimessä itse näin kalliiseen tuotteeseen tarttuisi, joten mukavaa kun näitä tulee boxeissa, että pääsee sitä kautta tutustumaan.


Yllä olevat neljä tuotetta olivat siis kaikki täysikokoisia ja näiden yhteisarvo oli hieman reilun 120€. Näiden lisäksi boxista löytyi minikoot: Neal's Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Toner & Facial Oil (olenkin ko.merkkiä halunnut testata ja kiva kun nämä eivät ole pikkuruiset näytteet vaan enemmänkin matkakokoa lähentelevät, että saa paremmin testailtua) sekä näytteet Neal's Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Cream, Patyka Radiant Eye Contour sekä Patyka Skin Booster Serum.

LOPPUYHTEENVETO
Iso peukku siitä, että nimenomaan täysikokoiset tuotteet olivat tuo ilmoitettu boxin arvo ja sen päälle oli vielä minikoot sekä pari pussinäytettä. Jälleen jokainen tullut tuote on minulle uusi ja tuntematon, kaikkia myös ehdottoman innolla lähden testailemaan. Että eiköhän tämä tuon maksetun summan arvoinen myös minulle ollut vaikken heti riemusta kiljaen kattoon hypähtänytkään :D

Itsehän en ole vielä jatkanut tilausjaksoani, mutta pitäisi varmasti hyvin pikaisesti tehdä päätös jos meinasi tammikuun boxin saada (18.12. mennessä tarkemmin sanoen). Syy miksi itse emmin tilausta on yksinkertaisesti järjetön kosmetiikan määrä mitä itselläni jo valmiiksi on, boxi kiehtoo ja kiinnostaa kovasti ja tässä jopa minulle tulee aina uutta ja ihmeellistä testiin, voikin siis olla hyvinkin, että päädyn tilauksen vielä tulille laittamaan :D


Miltä sinusta Lux Box näyttää? Tilaatko Jolie Boxia itsellesi?

22 kommenttia:

  1. Blogien perusteella tää on tähän mennessä hakannu livboxin mennen, tullen ja palatessa. Himottaa kyllä minua kovasti tilata tää.

    VastaaPoista
  2. Alkuun kun katsoo, niin ei tosiaan näytä 120€ arvoiselta paketilta, mutta mä olisin kyllä ollut onnessani tuosta Iroisien yövoiteesta, ja tuo Absolutionin kuorinta on tosi ihana! Olen siitä vinkannut blogissakin :) Mullakin tulee aika huonosti käytettyä irtoluomivärejä, mutta viime aikoina olen innostunut yhdestä, jota on arkisin tullut käytettyä yllättävän useasti.

    VastaaPoista
  3. Mä aina myöhästyn tällaisista. :D Patykan suihkugeelit ovat suosikkejani, niitä on tullut ostettua jonkun verran. Neal`sin öljy on muuten superhyvää sitten. :) Luulen, että tohon alkuinnostuksen puutteeseen voi vaikuttaa se, että kokonaisuus näytti jotenkin pliisulta, koska sisältö ei näyttänyt mitenkään hirveän värikkäältä, vaikka tuotteilla olikin hyvin arvoa.

    VastaaPoista
  4. Kyllä tämä LivBoxin hakkaa mutta en ole sortunut tilaamaan, hinta on edelleen liikaa. Juuri siitä syystä että kaapit notkuu kosmetiikkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tosiaan jotenkin kummasti kertyy vaikka yrittääkin osan laittaa eteenpäinkin :D

      Poista
  5. Mä mietin tämän hankkimista, mutta ehkä ihan hyvä etten tilannut. Kaikki tuotteet vaikuttavat käyttökelpoisilta, mutta sellainen wau-efekti jäi puuttumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pohdin tuossa itsekseni, että mitä olisin kaivannut, että se wau-efekti olisi saatu aikaan..?

      Poista
    2. Mä kommentoin nyt kuukauden jälkijunassa, mutta sanoisin, että Lux Boxilta olisi ollut lupa odottaa jotain juhlavampaa; nythän boksissa oli suihkugeeliä, yövoidetta ja kuorintaa, melko arkisia juttuja. Mukaan lukien neutraali perusluomivärisävy, joka varmaankin jo löytyy jokseenkin kaikilta naisilta, jotka ovat kosmetiikasta niin kiinnostuneita että tällaisen boksin tilaavat. Itse tuotteet olivat kaikki hyviä ja tulevat varmasti minullakin käyttöön, mutta pienillä muutoksilla oltaisiin saatu aikaan luksuksempi yleisfiilis. Luomiväri olisi kannattanut vaihtaa vaikkapa joulukuun perusboksin hilekynsilakkaan tai kirkkaan punaiseen juhlahuulipunaan, kuorinnan sijaan olisi kannattanut valita vaikkapa valita jokin tuhkimonaamio ja itse boksi pakata askelen verran prameammin. Itse noudin boksini suoraan myymälästä, ja tuotteet olivat koruttomasti valkoisessa paperikassissa!

      Poista
    3. Anonyymi: Juuri noista mainitsemistasi syistä se "wou"-efekti jäi varmasti uupumaan vaikkei tuotteissa varsinaisesti mitään vikaa olekaan..

      Poista
  6. Sain oman boxin tänään ja ei se itellekää aiheuttanut sydämen tykytyksiä, odotin jotain spesiaalimpaa. Mutta ainakin kaikki tulee käyttöön!

    VastaaPoista
  7. Juu, samat fiilikset, jotenkin jäi wau-efekti puuttumaan, mutta saattaa olla että arvostus nousee kunhan pääsee käyttämään. Ainoa, mikä saattaa jäädä on tuo irtoluomiväri.. Kaksi on ennestään ja molemmat avaamattomia :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti lukevat näitä eri fiiliksiä blogeista ym. josko vaikka osaisivat seuraavan lux boxin kohdalla sitten enemmän wau-efektiä saada aikaan :)

      Poista
  8. Tilasin tämän ystävälle, ja pakko sanoa, että itselläkin alkureaktio oli ihan hippasen pettynyt. Pakkaus on tosiaan moninkertaisesti hintaansa arvokkaampi ja tuotteet todella laadukkaan oloisia, joten siitä ei ole kyse.. Ehkä se on tosiaan se WAU-efektin puuttuminen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus sitä ei osaa ihan kunnolla selittää mitä uupuu.. Ehkä tosiaan jossain mainittu pakettikin vaikutti; itsekin odotin, että lux box olisi ulkomuodoltaankin eronnut normaaliboxista..

      Poista
  9. Mun kommentti ehkä haihtui taivaan tuuliin kun erehdyin painamaan 'esikatselua'. Jos ei haihtunut, niin Mira: sen saa deletoida.

    Piti vaan sanoa, että joo, mä kans heti kiinnitin huomiota, että oli vakiopaketti eikä mitään ekstraa ja oli aika kevyt, minkä toivoin merkitsevän että siellä on jotain erityisen kivaa - vaikka Kjaer Weisin meikkituote.

    Kun nimetään boksi 'lux boxiksi', niin se asettaa odotuksia. Onkin taitolaji asettaa odotukset tarpeeksi korkealle, että tulee myyntiä ja sitten optimaalisesti mun mielestä ne odotukset pitäis hippasen ylittää, niin asiakkaat on tyytyväisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edellinen kommenttisi taisi tosiaan kadota bittiavaruuteen, koska ei minulle asti tullut.. Kjaer Weisin meikkituote olisi varmasti itselläkin nostanut suupieliä enemmän ylöspäin :)

      Poista
  10. Olisihan tämä ollut ihan kiinnostava, pähkäilin pitkään tilaamista, mutta jätin kuitenkin väliin. Kaikki tuotteet oli mulle uusia, joten ehkäpä palaan tähän vielä jos joskus tulee uusi boksi :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat