maanantai 19. joulukuuta 2016

BestBites Joulukuu 2016

Joulukuun boxille (joka on muuten ainakin tältä erää itselleni viimeinen..) odotukset olivat korkeat, katsotaan täyttyivätkö ne..


Joulukuun teemana on:
"Erilainen joulu - uusia makuja"

Käyn läpi tuotteet siinä järjestyksessä kuin ne mukana olevassa esittelylappusessa olivat:


SAM Aroma Deli hunaja&inkivääri (hinta n.3,60€/160g)
"SAM Aroma Deli Hunaja&Inkivääri on luonnollinen yhdistelmä puhdasta hunajaa ja vahvaa inkivääriä. Lisää kylmään veteen pirteäksi urheilujuomaksi tai kuumaan veteen talviseksi terveysjuomaksi. Hunaja & Inkivääri toimii hyvin erilaisten juustojen kanssa sekä leivonnassa, muun muassa kakuissa, kekseissä ja muffineissa. Se maustaa myös wokit ja padat, vihannekset ja kanat! Jos kaipaat helposti hyvää ja terveellistä, lisää suoraan rahkan päälle ja nauti!"
Tykkäsin itse kovasti aiemmin tulleesta chilihunajasta, joten uskon tämänkin pääsevän suosikkieni listalle. (Itseasiassa tuo chilihunajapurkki alkaa olla jo niin vajunut, että kaupassa vilkuilin olisi sieltä löytynyt kyseistä hunajaa - valitettavasti ei, pitää katsoa jos joskus Prismaan asti pääsisi :D)

Masajo Intiaanisokeri (hinta n.8€/800g)
"Ravintorikas ja miellyttävän makuinen Intiaanisokeri®-täysruokosokeri valmistetaan luonnonmukaisesti sokeriruo’osta, jota kasvatetaan ilman teholannoitusta Etelä Amerikan sydämessä, Boliviassa."
Itse ehdottoman mielelläni testaan valkoiselle sokerille vaihtoehtoja eli mieluinen tuote tämäkin.

MANA omena-mustaherukkamehu (hinta n. 2,25€/250ml)
"Mana-mehut on luonnontuotteista valmistettuja maukkaita mehuja. Nauti rauhassa kotona tai ota take-away tyyppisenä harrastuksiin, työpaikalle, minne vain! MANA mehuissa ei lisättyä sokeria, makeutusainetta tai muita lisäaineita"
Tämän korkkasinkin heti samantien ja tykkäsin kyllä - en tosin ihan välttämättä ainakaan ihan päivittäiseen käyttöön näin tyyristä mehua olisi valmis hankkimaan..

"Ainesosat Maissijauho, auringonkukansiemen, kotimainen pellavansiemen, kurpitsansiemen."
 Olen ihastunut siemennäkkäriin ja pohdiskellut, että pitäisi joskus kokeilla tehdä itse eli paketti tuli kuin tilauksesta :D

"Maistuvaa luomuglögiä maanmainioista luomumarjoista ja lämmittävistä mausteista."
Näin joulun alla glögi on ehdoton suosikkijuomana, harmillisen laiskasti olen tähän mennessä erilaisia glögejä kokeillut (tosin samana päivänä kun tämän paketin hain niin satuin vihdoinkin traditiosta poikkeamaan ja ostin vihdoinkin Blossan glögiä kokeiluun :D). Uskon, että saan tämän ilman vaikeuksia kulutettua :)

Loov tattaripiparkakut (hinta n. 4,75€/120g)
"Herkulliset tattaripiparit ovat käsin tehtyjä ja luomulaatuisia. Gluteenittomat ja maidottomat piparkakut vievät kielen mennessään!"
Piparkakkujenkin suhteen olen ollut varsin kokeilunhaluton tähän mennessä (tai siis lähinnä aikaasaamaton). Pipareita meille ei muutoin olisikaan välttämättä tullut hankituksia, joten herkutellaan nyt sitten näillä. :)



Pukka Three Cinnamon Tea (hinta n. 5,40€/20 pussia)
"Luomulaatuinen ja virkistävä tee, joka on kolmen kanelin herkullinen ja lämmittävä yhdistelmä."
Itse olen melkoisesti teehen hurahtanut ja vähintään pari kupillista tulee päivittäin nautittua. Pukka-teetä olen joskus testannut ja tämä kuullostaisi ainakin itselleni oikein hyvin sopivalta.

Ginger People inkiväärilevite (hinta n. 3,70€/240g)
"The Ginger People Luomu Inkiväärimarmeladi on mausteisen makea marmeladi herkkusuille. Kokeile inkiväärilevitettä juustojen kanssa. Inkiväärilevitteen inkivääripitoisuus on 67 %, reippaan inkiväärinen maku."
Taisin tätä kyseistä tuotetta joskus luontaistuotekaupassa hypistelläkin.. Itse tykkään kovasti inkiväärin mausta, joten tämä lähtee hetimmiten testiin.

Seed and Bean chili & lime -suklaa (hinta n. 3,75€/85g)
"Tätä mahtavan makuista Reilun kaupan luomusuklaata haukkaamalla koet todella tumman (72% ) Trinitario - kaakaon mahtavan maun yhdistettynä keskivahvan chilin makeahkoon poltteeseeen. Makusinfoniaan oman instrumenttinsa tuo meksikolaisten limettien rakastettava raikkaus. Tämä luomusuklaa on vegaaninen viettelys ja gluteeniton herkkupala, testaa - tykästyt toden teolla!"
Tätä olen joskus itsekin herkutteluun ostanut ja muistelisin kovasti tykänneeni.

Big Tree Farms raakakaakaonibsit (hinta n. 4,90€/250g)
 "Raakakaakaopalat eli -nibsit ovat kuorittuja ja rouhittuja kaakaopapuja, jotka ovat mukavaa rouskuteltavaa. Raakakaakao on (paitsi terveellinen nautinto) myös rakkausruokaa, joka saa posket punaiseksi ja silmätkin kiilumaan - ja saattaapa liehuttaa lakanoita ja leiskautella lemmenliekkejäkin... Raakakaakao saa myös luovuuden kukkimaan ja mielen terävöitymään. Kaakaopaloja voi syödä sellaisenaan tai lisätä mysliin, puuroon, jogurttiin jne. Ne soveltuvat erinomaisesti myös raakasuklaan valmistamiseen. Laadultaan ylivertainen tuote. Luomua. "
 Eivät ehkä ainakaan sellaisenaan ihan omia makunystyröitäni hivele, pitää testailla vielä jonkin lisänä ja jos en lämpene niin antaa vanhemmille kokeiluun..

Suomalainen alkoholiton kuohuviini kuullostaa erittäin lupaavalta! Katsotaan säästelläänkö tätä jouluun tai uuteen vuoteen vai korkataanko jo ennen sitä :D


LOPPUYHTEENVETO
Joulukuun paketti oli sisällöltään ehdottoman mieluinen itselleni ja päässä laskeskelin, että arvoakin tälle tuli enemmän kuin viime kuun boxille. Oma tilausjaksoni päättyy tosiaan nyt tähän joulukuuhun, mutta pitää seurailla minkälaisia alkuvuoden boxit ovat ja pohdiskella laittaisinko vielä uudelleenkin tilaukseen.


Miltä sinun silmääsi joulukuun boxin sisältö näyttää? Onko paketti sellainen, että voisit harkita tilaavasi - jos et niin miksi?
Winner alkoholiton kuohuviini on tehty vaativiin juhlahetkiin. Silloin kuin pullon ulkoasulta vaaditaan riittävästi näyttävyyttä, #Winner on oikea valinta.
Lakka-seljankukka on todella ainutlaatuinen makukombinaatio. Suomen Lapin soilta kerättävä lakka tasapainottuu sopivasti kansainvälisen trendimaun seljankukan kanssa.
Winnerin juomat valmistetaan Suomessa, kotimaisista raaka-aineista.
- See more at: http://www.lasso.fi/tuotteet/winner-lakka-seljankukka-0-75cl-alkoholiton-kuohuviini/#sthash.wiGQ5MuS.dpuf
Winner alkoholiton kuohuviini on tehty vaativiin juhlahetkiin. Silloin kuin pullon ulkoasulta vaaditaan riittävästi näyttävyyttä, #Winner on oikea valinta.
Lakka-seljankukka on todella ainutlaatuinen makukombinaatio. Suomen Lapin soilta kerättävä lakka tasapainottuu sopivasti kansainvälisen trendimaun seljankukan kanssa.
Winnerin juomat valmistetaan Suomessa, kotimaisista raaka-aineista.
- See more at: http://www.lasso.fi/tuotteet/winner-lakka-seljankukka-0-75cl-alkoholiton-kuohuviini/#sthash.wiGQ5MuS.dpuf
#Winner alkoholiton kuohuviini on tehty vaativiin juhlahetkiin. Silloin kuin pullon ulkoasulta vaaditaan riittävästi näyttävyyttä, #Winner on oikea valinta.
Lakka-seljankukka on todella ainutlaatuinen makukombinaatio. Suomen Lapin soilta kerättävä lakka tasapainottuu sopivasti kansainvälisen trendimaun seljankukan kanssa.
Winnerin juomat valmistetaan Suomessa, kotimaisista raaka-aineista.
- See more at: http://www.lasso.fi/tuotteet/winner-lakka-seljankukka-0-75cl-alkoholiton-kuohuviini/#sthash.wiGQ5MuS.dpuf"

5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Melkein tekisi mieli uusia tilaus tammikuulle, mutta taidan nyt kuitenkin hetken pitää paussia :D

      Poista
  2. Loistoboxi ja oon ihan koukussa intiaanisokeriin. Ihanaa päivää Mira <3

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva sisältö, vähän kaikkea! :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat