tiistai 8. marraskuuta 2016

LivBox Marraskuu 2016

Heti alkuun voisin mainita, että tämä on ensimmäinen blogiyhteistyössä saamani boxi, mutta tästä huolimatta tyylini esitellä boxeja ei tule muuttumaan - ja yhteistyöstä huolimatta olisin kyllä tilausta jatkanut :)


Viime kuun boxi oli monelle melkoinen pettymys - itseni mukaanlukien - joten odotukset marraskuun boxille olivat melkoiset. Täyttyivätkö ne? Katsotaan.. ;)

Marraskuun teemana on
"Korkkarit kattoon!"

ja mitä teema sitten kätkeekään sisällensä:


Ensimmäisenä silmäni osuivat itselleni tuttuun tuotteeseen:

Sõsar Sacred Forest Peat Mask (ovh 46,90€/150ml, boxissa 30ml koko)
Linkki tällä kertaa omaan esittelypostaukseeni, käykää sieltä vilkaisemassa tarkemmin minkälainen tuote on kyseessä! ;) Ehdottoman positiivinen yllätys, vaikka juuri tämän olenkin itse testannut.

"Kevyt silmänympärysvoide saa katseesi loistamaan. Ainutlaatuinen, käsinpoimitun suomalaisen lakan ja kirkastavan C-vitamiinin yhdistelmä häivyttää tummia silmänalusia. Ihosi näyttää selvästi raikkaammalta ja virkeämmältä. Voiteen teknologia vähentää turvotusta ja antaa elinvoimaa koko silmänympärysalueelle. Kasvosi saavat heleyttä ja kaunista hehkua."
Heti tuli mieleen, että onkohan kyseessä tämä tuote uudessa kuosissa ja uudelle nimellä varustettuna!? Jos on niin tykkäsin tuosta keväällä esittelemästäni kovasti ja mielelläni tämän käyttööni otan uudemmankin kerran.



Schwarzkopf Got2B Glued Blasting Freeze Hiuskiinne (ovh 5,90€/300ml, boxissa 100ml koko)
"Antaa skandaalinomaista vahvuutta kaikille kampauksille, jopa kaikkein äärimmäisille. Lakassa on raikas virheän teen ja sitruunan tuoksu." 
Olen hieman huono käyttämään hiuslakkoja, mutta kyllä tämä pitää jossain välissä kokeilla - tuoksu kuullostaa ainakin todella mielenkiintoiselta!

 "Herkullisen sävyinen huulikiilto viimeistelee niin arki- kuin juhlameikin. Huulikiillon sävyn valinnalla on helppo vaikuttaa meikin vahvuuteen. Dermosil Huulikiilto Carnival Pink antaa huulille raikkaan huolitellun ilmeen. Se on sävyltään hieman tummemman sävyinen vaaleanpunertava, joka luo huulille upean kiillon tekemättä huulia tahmeiksi. Sisältämiensä aktiivisten ainesosien ansiosta huulikiilto myös kosteuttaa ja hoitaa huulten ihoa. Hajustamaton Huulikiilto on pakattu kätevään tuubiin, josta kiiltoa on helppo annostella."
En ole itseasiassa juurikaan Dermosilin huulituotteita testaillut vaikka tuotteet muutoin ovatkin varsin tutuksi tulleet, mielelläni siis tätä kyllä kokeilen.

Korres White Tea Puhdistusgeeli (ovh 24,50€/200ml, boxissa 16ml koko)
"Kasvipohjaisista puhdistavista ainesosista valmistettu geeli puhdistaa ja raikastaa hellävaraisesti kuitenkaan kuivattamatta ihoa.  Helposti huuhdeltava geeli jättää iholle kauraproteiinien kosteuttavan kalvon."
Olenkohan tätäkin joskus testannut!? Korresin tuotteista on jäänyt oikein positiivinen mielikuva, joten tätäkin (uudemman kerran?) mielelläni kokeilen.


Lisäksi mukana extrana oli:
Atkins Fudge Caramel -patukka (25g), jonka söinkin tässä postausta naputellessani kovinkaan nälkään :D
Kenzo Flower by Kenzo EdP -näyte (1ml)
Koodi, jolla Dermoshopista tilatessasi marraskuun aikana saat Micellar -meikinpoistoveden kaupanpäälle.


Summa Summarum.
Boxilla on arvo 40€ ja risat - pelkästään Lumenen silmänympärysvoide kattaa boxin arvon. Täysikokoisia tuotteita oli kaksi kappaletta, jonka lisäksi naamio ja hiuskiinne voisivat pakkauskooltaan olla hyvinkin myyntikokoja (ja saattavatkin ehkä jossain myynnissäkin olla!?). Kokonaisuutena koen paketin sisällön todella mielenkiintoiseksi ja onnistuneeksi - vaikka omalla kohdalla jälleen useampikin tuttu tuote sattui kohdalle, mutta onneksi mikään niistä ei ole ollut floppi vaan ehdottoman mielelläni toisenkin kappaleen verran vähintäänkin tuotteita käytän.

Nyt sitten innolla jäädään odottamaan mitä joulukuu tuo tullessaan - jotenkin itse ainakin tulee varsinkin joulukuulle melkoiset odotukset koottua, varmaan tulevan joulunkin takia :D


Mikä tuotteista kiinnostaa sinua eniten ja mitä mieltä olet kokonaisuudesta; onnistuttiinko marraskuun boxilla viemään lokakuun boxin aiheuttama harmitus pois? :)


*)pr-näyte

10 kommenttia:

  1. Tosi kiva, että boxissa oli mukana Korresia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sosarin päiväys oli parasta ennen 2.2017 :( en ole hirveän iloisesti yllättynyt. Boksi olisi ok, jos naamiolla olisi enemmän käyttöikää, tuntuu vähän pahalta saada noin pian vanhenevaa tavaraa.

      Poista
    2. Mulla on näköjään pahvipakkauksessa eri päiväys kuin tuubissa, mutta varmaankin tuo tuubin 2/2017 on se oikea.. Luonnonkosmetiikan puolella tosiaan rajattu säilyvyysaika on ongelmallista, mutta muistathan vinkin, että tuota naamiota voi myös vartalolle käyttää varsinkin jos näyttää ettei kasvoille ehdi käyttöiän puitteissa käyttää :)

      Poista
  2. Mulla jäi viime kuun boxi onneksi väliin, ja nyt sitten ehdin juuri takaisin Sveitsiin kun tämä boxi tuli. Harmi, olisin mielelläni heti kokeillut tuota naamiota!

    Tosin on tässä boxeja riittänyt kyllä viime aikoina, omassa blogissani on kahden Allure-boxin esittelyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Allure-boxi onkin minulle uusi, pitää yrittää huomenna muistaa tsekata sun blogista mistä on kyse :)

      Poista
  3. En ole itse pitkään aikaan tilannut boksia, mutta peukun annan siitä, että nyt on lähdössä paketin sisältö ja arvo jo parempaan suuntaan ;) Olisin ollut itsekin ihan tyytyväinen.

    VastaaPoista
  4. Taidanpa tilata joulukuun boxin ihan siksi, kun Olympuksen kautta saa marraskuun boxin kaupan päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkoisen hyvä etu :) Toivottavasti joulukuun boxikin ois täysnapakymppi :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat