sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Kurkuma-latte

Lokakuussa sain ensimmäisen BestBites-boxini ja voin sanoa, että tuo ensimmäinen osui kyllä enemmänkin kuin nappiin; boxista löytyi useampikin ihastuttani tuote ja näistä yksi ansaitsee ehdottomasti oman postauksensa - sen verran tuotteeseen ihastuin.


Sonnentorin Inkivääri Kurkuma-lattehan se toki kyseessä :D


Käyttö on helppoa:
1 tl kurkuma-latte -jauhetta
200ml (kasvi)maitoa

Seos lämmitetään sopivaan lämpötilaan ja nautitaan.


Tämä kyseinen mausteseos sisältää mm. kurkumaa, inkivääriä, kanelia sekä mustapippuria (tämä edistää kurkumassa olevan kurkumiinin imeytymistä).


Tämän ihanan lämmittävän juoman luvataan tukevan vastustuskykyä sekä jopa petraavan muistia - syksyn ja talven pimeyteen siis ehdottomasti sopiva juoma!


Latte-sanasta huolimatta kyseessä ei ole varsinainen kahvijuoma vaan tätä voi kofeiinittomana nauttia huoletta iltaisinkin.


Tätä kyseistä jauhetta voi ostaa mm. Ruohonjuuresta hintaan 9,95€/60g.


Joko sinä olet päässyt kokeilemaan kurkuma-lattea?

8 kommenttia:

 1. Olen kurkumalle allerginen, joten en voi kokeilla edes tuota. Kiva kun on vaihtoehtoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muitakinhan ei-kahvipitoisia vaihtoehtoja löytyy paljon esim. matcha latte jos haluaa kokeilla jotain erilaista :)

   Poista
 2. Vaikuttaapa mielenkiintoiselta! vaikka onkin kofeiiniton, tuleeko tästä sellaiset lattevibat? :D tälläisellähän voisi korvata vaikkapa iltakahvit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä mitään kahvimaista ollut, mutta varsinkin talvella tämä oli ihanan lämmintä ja mausteista :) Itse en yleensä klo18 jälkeen kahvia juokaan, mutta tätä join myös illalla, koska tuntui jopa hieman rentouttavalta :)

   Poista
 3. Kiitos tästä vinkistä! Viikonlopulla otin kurkumalatten kahvilassa ja tykkäsin todella paljon. Tätä pitää ehdottamasti kokeilla :)

  VastaaPoista
 4. Enpä ole edes tiennyt, että tämmöisiä on. Kurkumasta tykkään kanan mausteena, mutta vaikea kuvitella sitä juomassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata, saatat yllättyä varsin positiivisesti! :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat