torstai 10. marraskuuta 2016

Invisible Illumination

Blogeissa on paljon viime aikoina näkynyt näitä Lumenen uutuustuotteita ja itsekin pääsin ilokseni näihin tutustumaan muutamaan tuotteen verran. Koska jokaisella bloggaajalla on erilaiset kokemukset ja erilainen tyyli tuoda esille tuotteita niin ajattelin ettette ehkä tylsisty kuoliaaksi jos minäkin näiden suhteen sanaisen arkkuni avaan :D

Myös muita Lumenen uutuuksia tullaan blogissani aikanaan näkemään, mutta nyt ensinnäkin kurkataan pariin meikkipuolen uutuuteen:


Itselleni sain testiin sävyseerumin sekä valopisarat.


Tätä löytyy yksi universaalisävy ja lupauksena on, että kevyt ja neutraali koostumus antaa oman ihonsävyn kuultaa läpi siinä määrin, että tämä tosiaan aikalailla kaikille ihonsävyille sopisi. Lopputuloksen luvataan olevan hyöhenenkevyt ja luonnollisen hehkuva.

Tuote on aivan ihana, mutta se yksi muttakin löytyy; valitettavasti kalpealle ihonsävylle tämä on hieman liian tumma kevyestä koostumuksestakin huolimatta. Kesällä varmaankin sävynkin puolesta voisi mennä, joten jää odottamaan sitä ja/tai sitä hetkeä kun saa itselleni hankituksia meikkivoiteen vaalentamiseen tarkoitetun tuotteen :D

Hintaa tällä on n.35€/30ml.


Antaa pehmeän roosaan taittavan hohteen iholle. Voi käyttää sellaisenaan tai sekoitettuna esim. Beauty Serumiin antamaan lisähehkua.

Tämä on tuote, johon rakastuin täysillä. En tiedä kuvittelenko vai tuoksuuko tämä ruusuille? :D Itse olen käyttänyt tätä tuotetta jopa ihan arkimeikissä antamassa hohdetta. Vaikka kyse onkin nestemäisestä tuotteesta ja usein highlightereissä suosin puuterimaisia niin tämä tuntuu sen verran helppokäyttöiseltä, että tosiaan jopa kiireisenä arkiaamuna käyttö ei ole mahdotonta. Testasin tätä myös sekoitettuna Beauty Serumiin eikä lopputulos ollut lainkaan paha - tämä yhdistelmä onkin varmaan minun ensi kesän suosikkini! :)

Hintaa tällä on n.29,90€/15ml.


Valopisaroita löytyy myös helmenvalkoisessa Shimmering Dusk -sävyssä, jolla saa näyttävämmän  korostusefektin aikaan - aika näyttää "joutuuko" sen vielä joskus itselleen kotiuttamaan ;)

Paljon on ollut puhetta Lumenen kohonneista hinnoista ja kyllä kieltämättä itsekin hätkähdin kun huomasin sävyseerumin hinnan. Kuitenkin kun tarkemmin asiaa mietin niin jo pidemmän aikaa Lumenen tuotteita on monissa paikoin (niin blogeissa kuin muutenkin mediassa) verrattu selektiivisen kosmetiikan veroiseksi ja joskus (ellei suorastaan useinkin..) jopa paremmaksikin kuin useat selektiiviset merkit, joten kyllähän se hinta on tällöin ihan perusteltuakin eikö?


Joko sinä olet tehnyt tuttavuutta Lumenen syksyn uutuuksien kanssa ja/tai onko Lumenen hinnat pohdituttaneet sinua?

*)pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Tykkään tuosta kauneusseerumista tosi paljon, vielä menee sävyltään, kun en ihan lakana ole, mutta varmaan helmikuulla alkaa olemaan itselläkin sävyn kanssa tiukkaa, kun rusketusta ei ole enää piiruakaan jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jo odotan innolla ensi kesää, että pääsee tuota käyttämään - kesällä muutenkin tulee suosittua kevyempää meikkivoidetta, joten tuo sellaisenaan (tai oikeastaan ehkä vielä valopisaraan sekoitettuna..) on varmasti ihan super :)

   Poista
 2. Beauty Serum on aivan loistotuote ! Itselläni on todella vaalea iho eikä tämä ole liian tumma minusta kuin laittaa sen kostealla meikkisienellä.Valopisaraa en siihen lisäisi kuin tuotteessa on jo itsessään tarpeeksi hehkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä testasin ihan uteliaisuuttani tuon valopisaran kanssa (kun sitä valopisaran kohdalla suositellaankin..) ja yllätyin kyllä positiivisesti - oli oikein toimiva kombo, mutta ehkä enemmän kesään kuin talveen sopiva :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Bearel x Valtteri Sandberg kesäboxi

 *)mainoslinkki En ole viime aikoina juurikaan kauneusboxeja tilaillut, vaikka edelleenkin rakastan yllätyksellisyyttä niissä - sekä tietyst...

Luetuimmat