maanantai 14. marraskuuta 2016

Glitterkynnet helposti ja nopeasti

Bongasin tämän ohjeen jo kahvihuoneella, mutta vasta Dazzling Glow -blogin Marian tutoriaalin huomattuani sain aikaiseksi itsekin lähteä testailemaan tätä vinkkiä - ja tämähän toimii!! Koska kaikille tämä ei varmastikaan ole tuttu, niin päätin itsekin jakaa vinkin teille - näin juhlakautena glitterkynnet kun ovat ehdottoman IN! ;)

Mitä tarvitset:


Meikkisieni ja glitterlakka ovat tässä ehdottomat. Itse käytin myös glitterlakan poistoa aikanaan helpottamaan OPIn Glitter Off -lakan pohjalle sekä kynsinauhojen suojaksi Glisten&Glow CNTR-ALT-DEL lateksia.


Ensinnäkin siis suojasin kynnet (OPI Glitter Off) ja kynsinauhat (Glisten&Glow lateksi).
Jonka jälkeen yksinkertaisesti laitoin meikkisienellä glitterlakkaa (reiluhkosti) ja töpöttelin sitä kynsille:Kynsilleni pääsi nyt ensi kertaa syksyn I love me -messuilta Kauneudenkauppa.fi -pisteeltä ostamani OPIn Simmer&Shimmer. (Tämän kohdalla hieman nimikin vaikutti hankintaan :D)
Päälle laitoin vielä pari kerrosta päällyslakkaa saadakseni pintaa hieman tasaisemmaksi.


Miksi meikkisienellä leikkiminen sitten on kaiken vaivan väärti?
Ensinnäkin lopputuloksesta saa intenssiivisemmän.


Yllä olevalla swatch-tikulla on samaa lakkaa kuin kynsilläkin kaksi kerrosta ja kuten näkyy niin huomattavasti useampi kerros olisi vaadittu samanlaiseen lopputulokseen päästäkseen - tikulle tulee usein kerrokset laitettua vielä paksummin kuin kynsille..


Ja toisekseen usko tai älä, mutta tällä säästää aikaa! Useampia tuotteita joutuu käyttämään, mutta itse lakkaus kuivuu hetkessä toisin kuin silloin jos normaaliin tapaan kerrostat lakkausta kynnelle.

Tätä tekniikkaa tulen taatusti jatkossakin glitterlakkojen kanssa käyttämään!


Onko tämä vinkki sinulle jo entuudestaan tuttu vai tuliko täysin uutena?

2 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat