tiistai 29. marraskuuta 2016

Gittes

Sain aivan ihastuttavan tuoksuisen paketin itselleni alkutalven harmautta piristämään:


Gitte's Soap Shop ei varmaankaan kaikille ole tuttu. Kyseessä on suomalainen verkkokauppa, josta löytyy ihanan tuoksuvia käsintehtyjä tuotteita. Valikoimista löytyy palasaippuoita, kiinteitä shampoopaloja, scrubeja eli kuorintapaloja, huulivoiteita, kasvonaamioita sekä voiteita.

Oma pakettini sisälsi palasaippuoita, scrubeja sekä kylpypommin - jälkimmäistä en sivuilta kylläkään myynnistä bongannut.


Scrubeja löytyy kahta erilaista; koko vartalolle sekä pelkästään käsillä&jaloille tarkoitettuja. Vartalonkuorintapalat sisältävät kaakaovoita, ruokosokeria sekä jotain ihastuttavaa hedelmää/marjaa tms. tuoksuna. Käsi- ja jalkakuorinnat ovat maanhohkakivisaippuoita, joilla voi kyllä koko vartalonkin halutessaan käsitellä.

Hintaa scrubeilla on 7,50€/90g ja 11€/120g.


Palasaippuoita löytyy useassa eri tuoksussa, osassa on myös hieman kuorivuutta mukana. Joukosta löytyy saippuoita, joita suositellaan mietoutensa vuoksi myös esim. lapsille ja koirille (kuten tekstin yläpuolella kuvassa olevaa Mansikkamehu saippuaa).

Hintaa palasaippuoilla on 6,50€/115g.


Tätä ihastuttavaa kylpypommia en tosiaan sivuilta löytänyt. mutta tämä tuoksuu ihan superherkulliselta ja voitte vain kuvitella miten ammeen puute harmittaa! :D

Tuoksuista minulle tuli kokonaisuudessaan ensimmäisenä mieleen Lush - ovat kylläkin miedompia, mutta aivan yhtä herkullisia <3 

Vartalonkuorintapala on melko rouheata eikä tätä välttämättä kuumessa suihkussa kannata käyttää, koska tämä aika nopeasti lähtee sulahtamaan :D Vettä kuitenkin tarvitset käyttääksesi kuorintaa. Jalan muotoinen kuorintapala on aivan ihastuttava ja tällä nimenomaan jalkapohjia olenkin hangannut ahkerasti :) Kerta kaikkisen ihania tuotteita ja voitte vain kuvitella kuinka nuo naamiot ja voiteet houkuttelesivat :D (INCIt muuten löytyvät jokaisen tuotteen kohdalta erikseen mikäli niistä haluat sisältöä tsekata!)

Tässä onkin hyvä vinkki, jos vielä pähkäilet mitä lähimmäiselle lahjaksi voisi antaa. Yli 60€ tilaukset lähtevät matkaan ilman toimituskuluja ja toimitusaika on yleensä viikko, paitsi tilaustuotteiden kohdalla 2-3 viikkoa.


Onko Gitte's Soap Shop sinulle tuttu?


*)pr-näyte


/Edit. Tuotteet valmistetaan Lushin tapaan Englannissa käyttäen luonnon raaka-aineita ja välttäen kemiallisia yhdisteitä, eläinkokeita ym., ovat myös Vegetarian Societyn jäseniä.

12 kommenttia:

 1. Valmistaako Gitte's nämä itse Suomessa? Jäin kaipaamaan tätä tietoa enkä löytänyt sivuiltakaan.

  VastaaPoista
 2. Olen kuullut brändistä, mutta muuten ei ole tuttu. :)

  VastaaPoista
 3. Ei ole tuttu, mutta täytyypä käydä tutustumassa heidän valikoimaan. Tuo jaloille tarkoitettu kuorintasaippua on kivasti jalan mallinen :D

  VastaaPoista
 4. Onpa kivan näköisiä tuotteita ja herkullisia värejä. Tulee tosiaan hieman Lush mieleen :)

  VastaaPoista
 5. Taisin ostaa vuosi sitten messuilta yhden heidän jalkakuorinnoistaan ja oli kyllä ihana :)

  VastaaPoista
 6. Oi nam miten ihanan näkösiä tuotteita :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat