keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Voide, joka suojelee sinua kaikelta!

Suomalaisbloggari Noora Shinglerin kanssa yhteistyössä kehitetty monitoimivoide on kiinnostanut minua jo kauan, mutta nyt sain siihen vihdoinkin tilaisuuden tutustua.


Kyseessähän on tietenkin Madaran Pihlaja Daily Defence - DD-voide.

Tätä monitoimivoidetta voi käyttää suojaamaan, kosteuttamaan, pehmentämään, hoitamaan ja rauhoittamaan ihoa siellä missä tarvitaan; tämä siis sopii varpaista päälakeen asti joka paikan voiteeksi - ja jopa lapsille ja vauvoille!


Yleensä ottaen hieman karsastan monitoimivoiteiden käyttöä kasvojen alueelle, mutta tämän suhteen en - kasvot olivatkin ensimmäinen paikka mihin tätä testasin kun eräänä iltana huomasin kasvojeni ihon hieman ärtyneeksi; voidetta kasvoille ja aamulla peilissä näkyi taas rauhoittunut ja väriltään tasainen iho.


Koostumukseltaan tämä on paksuhkoa ja voisin kuvitella tämän olevan erinomainen tuote karheille kantapäille - jos tätä sinne raaskii käyttää :D Tuoksuton tuote ei ole kyseessä, mutta en osaa nyt oikein kuvata mikä tuoksusta tulee mieleen - omaan nenääni oikein miellyttävä.

INCI
Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Decyl Cocoate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin***, Hydrogenated Macadamia Integrifolia (Macadamia) Seed Oil, Sorbus Aucuparia (Rowanberry) Fruit Oil Extract*, Sorbus Aucuparia (Rowanberry) Fruit Extract*, Behenyl Alcohol, Lecithin, Xanthan Gum, Aroma**, Stearic Acid, Palmitic acid, Tocopherol, Glicine soja (Soybean) Sterols, Ascorbyl Palmitate, Sodium Phytate, CI 77492, CI 77491 (Iron oxides)****, Limonene**, Linalool**, Geraniol**.
* = Luomutuotettu
** = Luonnollinen eteerinen öljy
*** = Valmistettu luomuraaka-aineista

**** = Puhdas mineraalipigmentti

 Hintaa tällä on 15,75€/60ml ja vaikka tätä jokapaikan voiteena käyttäisikin niin en usko, että aivan hetkessä saat kulutettua loppuun, pieni määrä riittää jo hoitamaan (näytteeksi yllä näkyviin kuviin pursutin voidetta todella reilusti..).


Mitä mieltä sinä olet tällaisista monitoimivoiteista?


*) pr-näyte

4 kommenttia:

  1. Oon tästä paljon lukenut, mutta ei olisi varmaan mun juttu. Superpaksut koostumukset ei sovi yhtään mun iholle. Ehkä kantapäille sitten menisi tämä :D

    VastaaPoista
  2. Mä käytän tätä käsivoiteena (toimii hyvin), kasvoilla ei ihan mun juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään jatkuvasti kasvoilla ehkä tätä käyttäisi, mutta tuossa yhdessä tilanteessa oli loistava apu :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat