torstai 20. lokakuuta 2016

Signe Seebid

Syyskuussa olleen #pielismiitin lahjapussi sisälsi itselleni entuudestaan täysin vieraalta sarjalta ihastuttavan käsivoiteen, jonka korkkasinkin heti samantien käyttööni.



Signe Seebid on korkealaatuisista virolaisista raaka-aineista valmistettua luonnonkosmetiikkaa. Tuotteissa ei ole käytetty synteettisiä raaka-aineita.

Miittikassistamme löytyi tosiaan ko.sarjan ihastuttava


Tuotteen INCI on varsin lyhyt:
Sheavoi, E- vitamiini, ylang-ylang eteerinen öljy, makean appelsiinin eteerinen öljy. 

Koostumukseltaan tämä on varsin jämäkkää tavaraa, kuten kuvastakin näkyy, mutta "sulaa" ihan lämmössä. Lisäksi tätä riittää hyvinkin pieni määrä kosteuttamaan kädet. Ja tokihan tätä käsien lisäksi voi käyttää koko vartalonkin kosteutukseen.


Itse olinkin juuri vailla yökäsivoidetta, joten tämä tuli kuin tilauksesta! Koostumus imeytyy nopeahkosti, joten lakanat eivät ole voiteessa ja tuo tuoksu - ihana!

Tuotetta löytyy Bona Valeren verkkokaupasta 14€ hintaan - kannattaa tsekata löytyykö valikoimista myös muuta kivaa, itseäni ainakin useampikin tuote tuolla houkuttelisi :D Postikuluja tilauksen päälle tulee 4,90€ paitsi jos tilaa yli 60€ arvosta - kimppatilaukset ovat siis IN vaikkakaan ei liene hankalaa saada yksinkään tuota summaa kasaan :D

Ensikosketukseni virolaiseen luonnonkosmetiikkaan oli erittäin miellyttävä ja toivottavasti jatkossakin pääsen siihen lähemmin tuttavuutta tekemään :)


Onko Signe Seebid sinulle tuttu merkki?


Tuote saatu miittikassin sisältönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

6 kommenttia:

  1. Mä olen ostanut SS:a Tallinnan kauneusmessuilta ja aion ehdottomasti poiketa nyt I Love Me:ssa heidän pisteellään. Vartalokuorinnat on _ihania_ <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vartalokuorintoja mäkin katselin sillä silmällä vaikka ihan mahdoton kasa niitä jo kotoa löytyy :D

      Poista
  2. Itse en ole ehtinyt vielä tätä käsivoidetta kaapista kaivaamaan esille, mutta mutta mansikkanaamiosta pidin kovasti, joten luulen, että tykkään tästäkin. Toimii varmasti yökäsivoiteena loistavasti.

    VastaaPoista
  3. Tätä löytyy ihan-Prisman hyllyltäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, mä niin harvoin itse nykyisin Prismassa käyn niin olen ihan pihalla mitä kaikkea sieltä löytyy :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat