perjantai 7. lokakuuta 2016

Naobay

Sain valita muutamia tuotteita tässä jokunen aika sitten Oletkaunis.fi-verkkokaupan valikoimasta ja silmäni osui itselleni vieraaseen Naobay-sarjaan, joten tämä toki lähti heti toivomuslistalle :D

Ennenkuin menemme tarkemmin minulle tulleisiin tuotteisiin niin muutama sana itse sarjasta, joka tuskin kovinkaan monelle teistäkään tuttu on!? :)

Kyseessä on siis espanjalainen ECOSERT-luonnonkosmetiikkasarja. Kaikki tuotteet on valmistettu mahdollisimman luonnonmukaisesti ja myös pakkaukset ovat kierrätettäviä. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, ftalaatteja, PEG:tä, silikoneja, petrolatumia, formaldehydiä tai Sodium Laureth Sulfaattia. Eikä näitä myöskään ole testattu eläinkokein. Kyseessä on myös perheyritys, jota pyörittää isä ja kaksi poikaa.


Minä sain testiin sarjasta puhdistusmaidon sekä kasvosuihkeen.


Kuten puhdistusmaidot yleensäkin niin tämä on tarkoitettu varsinkin kuivalle ja herkälle iholle. Poistaa hellävaraisesti sekä meikin että epäpuhtaudet. Sisältää oliiviöljyä, gotu kola -lehtiuutetta sekä manteliöljyä, joiden tarkoituksena on suojata ihon hydrolipidikalvoa, kosteuttaa ja palauttaa ihan kimmoisuutta.

Kuten aiemmin on tullut ilmi niin omalla kohdallani puhdistusmaito ei ole puhdistukseen ensisijainen valinta, yksinään en koe näiden puhdistavan tarpeeksi tehokkaasti meikkiä. Olen jo pidemmän aikaa suosinut kaksivaiheista puhdistusta ja sen toisena vaiheena puhdistusmaidot ja -emulsiot menettelevät ja nyt kun olen ottanut FOREOn käyttööni (tästä tulee myöhemmin omaa postaustaan..) niin entisestään olen näistä koostumuksista innostunut. Toimii siis oikein mainiosti puhdistuksen toisena vaiheena itselläni - jos käytät hyvin kevyttä meikkiä tai et meikkiä ollenkaan niin tämä varmasti on yksinäänkin on oikein toimiva tapaus.


Tasapainottava kasvosuihke normaalille ja sekaiholle. Sisältää aloe veraa, acai- ja kaneliuutetta, jotka tekevät ihosta puhtaan ja raikkaan tuntuisen. 

Rakastan kasvosuihkeiden käyttöä puhdistuksen jälkeen, ennen seerumeiden sun muiden levittämistä ja kun nämä olen ihonhoitorutiiniini ottanut niin taitaa olla, että nämä jäivät pysyäkseen :D Tässä suihke on ihan huippuluokkaa; sumutus on tasainen eikä tämä "ruiki". 


Koostumuksesta vielä sen verran; puhdistusmaito on enemmänkin voidemaista kuin maitomaista koostumukseltaan - kuten kuvastakin näkyy. 


Onko Naobay sinulle entuudestaan tuttu sarja?



*) pr-näyte

6 kommenttia:

  1. Tiedän nimeltä ja olen ollut kiinnostunut sarjasta pidempäänkin, mutta en ole vielä kokeillut mitään tuotteita. :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin tiedän nimeltä, mutta en ole kokeillut. Kiinnostaisi kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tämä sitten olekaan ihan niin tuntematon kuin kuvittelin :D

      Poista
  3. Mulla on Oxygenating Cream Moisturizer, joka tuli LF Beauty Boxista muutama kuukausi sitten. Se on oikein kiva, kosteuttava ja ihanasti appelsiinintuoksuinen voide, mutta olen joutunut käyttämään vähän varoen, kun epäilen sen hieman tukkivan. Näillä on tosi kauniit pakkaukset ja mielelläni kokeilen joskus jotain muutakin, mutta juuri nyt en ole ainakaan ostamassa.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat