torstai 6. lokakuuta 2016

LivBox Lokakuu 2016

Tässä kuussa menikin normaalia kauemmin ennenkuin Postin seurannassa alkoi paketin liikkeet näkyä, mutta tulihan se sitten kuitenkin melko rivakasti kun pääsi liikkeelle. :)


Lokakuun boxin teemana on:
"Syksyä piristämään"


Itse aina kerkeän autuaasti unohtaa mitä mainoslauseita kunkin boxin kohdalla on käytetty, mutta tämän kohdalla yksi taisi olla "uutuus Lumenelta" jos en aivan väärässä ole!? Mutta käydään jälleen tuotteet läpi kortin järjestyksessä:

L'Oreal Paris Pure Clay Purify Kasvonaamio (ovh 9,90€/50ml, boxissa 7ml NÄYTE)
"Puhdistava ja mattapinnan antava kasvonaamio, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea tarkoin valittua savityyppiä sekä eucalyptusta. Syväpuhdistaa ihoa sekä poistaa iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia."
Tästä pitää älähtää; mielestäni pussinäytettä ei voi laskea osaksi boxin sisältöä vaan itse miellän nämä ylimääräisenä lisänä - tästä siis miinusta. Muutoin tämä oli itselleni erittäin tervetullut, koska näitä L'Orealin uusia naamioita olenkin mielinyt testiin - olisi vain samalla tullut näytteet kaikista kolmesta...

Palmolive Smooth Delight Suihkusaippua (ovh 1,79€/250ml, boxissa 50ml koko)
"Palmolive Smooth Delight -suihkusaippua sisältää kosteusvoidetta sekä 100% luonnollista macadamiapähkinäöljyä ja kaakaouutetta. Sen runsas, samettinen koostumus auttaa ravitsemaan ihoasi ja jättää sen pehmeän ja sileän tuntuiseksi."
Näitä on ihan kiva testata, mutta olen nämä koot kokenut käytössä erittäin epäkäytännöllisiksi; purkki on sen verran kovaa muovia ettei tuotetta saa kunnolla tuolta ulos :/

"Suojaa hiukset jopa 230-asteisen* lämpömuotoilun aiheuttamilta vaurioilta suihkuttamalla hiuksiin runsaasti TRESemmén Heat Defence Styling -muotoilusuihketta ennen föönaamista ja lämpömuotoilua. Näin hiukset jäävät kiiltäviksi ja uskomattoman pehmeiksi."
Hiustuotteita on melkoinen määrä kertynyt ja itse aika harvoin käytän suoristusrautoja sun muita lämpölaitteita hiuksieni laittamiseen = lämpösuojille ei juurikaan ole käyttöä enkä näin ollen tämän(kään) kohdalla riemusta hypi.


Lumene LÄHDE Pure Arctic Miracle 3in1 Micellar Puhdistusvesi (ovh 9,90€/250ml, boxissa 50ml koko)
"Tehokkaasti kosteuttava 3-in-1 puhdistusvesi. Sisältää puhdasta, happipitoista pohjoista lähdevettä sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa."
Onkohan tässä sisältä sama kuin Lumenen aiemmassa misellivedessä!? Ihan ok, mutta kuten olen joskus maininnutkin niin kyllähän misellivesi on tuotteena kuitenkin aika tylsä - vaikka tarpeellinen ja käytännöllinen onkin.

Moroccanoil Treatment Hoitoöljy (ovh 49€/100ml, boxissa 10ml koko)
"Treatment-hoitoöljy sopii kaikille hiustyypeille. Öljy palauttaa hiuksiin niiden menettämiä hiuksia vahvistavia proteiineja, kiiltoa antavia rasvahappoja, omega-3-öljyjä ja vitamiineja sekä hiuksia suojaavia antioksidantteja. Öljy täydentää esimerkiksi kuumuuden ja muotoilun aiheuttamat epätasaisuudet imeytymällä tehokkaasti välittömästi. Saat hauraista hiuksista vahvat ja joustavat, karheista ja pörröisistä hiuksista kiiltävät, pehmeät ja helposti käsiteltävät."
Tätä olenkin joskus tainnut testata ja olen kyllä tykännyt.



Lisäksi extrana mukana oli Vichy Purete Thermal -puhdistusgeelinäyte (tai vaihtoehtoisesti puhdistusöljynäyte) sekä Iberon häivytyssivellin (vinkatkaakas jos löydätte jostain tälle hinnan niin lisään tähän myöhemmin!?)


LOPPUYHTEENVETO
Niih. Boxin hintahan on 16,90€ ja mites sisältö nyt tässä kuussa? Pussinäyte on mielestäni arvoton enkä tälle siis laske myöskään tässä arvoa, joten ns. varsinaisten tuotteiden arvo on alle 10€ siihen toki tulee päälle Iberon siveltimen arvo, joten boxin hinta saadaan todennäköisesti kiinni, mutta olen aivan varma ettei tähän sisältöön tulla olemaan tyytyväisiä enkä voi rehellisyyden nimissä itsekään sanoa olevani. Jos tuo L'Orealin naamio olisi tullut täysikokoisena niin tilanne olisi ollut toinen, mutta valitettavasti mukaan oli ympätty vain pussinäyte :/

Niin paljon kuin haluaisin ylistää ja tykätä niin eih. Iberon sivellin on kiva ja tulee käyttöön ja toki muitakin testaan, mutta melkoisen laimeaksi jäi nyt tässä kuussa LivBoxin sisältö - toivottavasti marraskuussa tsempataan sitten tämänkin edestä ja sisältö on täyttä kultaa :D


Mitkäs siellä on fiilikset boxista?

39 kommenttia:

  1. Tämä oli kyllä pohjanoteeraus Livboxilta! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisikohan boxista viime hetkellä jäänyt jokin pois, koska tuntuu uskomattomalta, että olisivat tieten tahtoen tuollaisen sisällön boxiin kasanneet..

      Poista
    2. Minäkin mietin ihan samaa. Boksin toinen mainoslause oli että sisältää jotain Vichyltä, ja sitten oli kin näytepussi... Aiemmin Vichyltä on tullut esim. minivoiteita jotka olivat kuitenkin useampaan kertaan kokeiltavia. En laske näytepusseja sisällöksi, niitä tulee ilmaiseksi lehtien välissä ja kosmetiikkaa ostaessa. Onkohan Livboxilaisilla tullut joku kommunikaatiomoka yhteistyökumppanin kanssa, ja on odotettu joltain merkiltä isompaa tuotetta. Silti ei kyllä tuollaista boksia saisi asiakkaille lähteä. Ajattelin itse aiemmin että alan tilaamaan satunnaisesti kun tilaukseni päättyy, mutta nyt en taida uskaltaa koska taso vaihtelee niin rajusti. Saan pisteillä vielä yhden boksin, ehkä sen jälkeen tilaan vain jos saan kunnon alekoodin (jolloin maksaisin max 10 e). Boksin pitäisi aina olla sisällöltään hieman yli maksetun hinnan, koska muutenhan on sama ostaa mieluiset tuotteet itse kaupasta...

      Poista
    3. Tuota Vichyä en muistanutkaan, olisiko tuossa tosiaan ollutkin se kompastuskivi..

      Poista
    4. Tässä tutustuin muuten Livboxin tilausehtoihin, ja siellä sanotaan että ensimmäisellä boksilla on palautusoikeus. Käsittääkseni tässä tarkoitetaan aina sen hetkisen tilausjakson ekaa boksia, eli jos tilaus on ollut katkolla tai määräaikaistilaus loppui ja asiakas uusi sen lokakuuksi, niin boksilla on palautusoikeus. Laitoin tästä kyselyä Livboxin asiakaspalveluun, toivottavasti tiedottavat asiasta.

      Poista
    5. Täytyy myöntää, että itse olen aika laiska lukemaan noita tilausehtoja :D

      Poista
    6. Oon tässä nyt miettinyt asiaa, ja koska selvisi että tuo boksi ei ollut tarkoituksella niin vajaa, niin aion jatkaa tilailua. Mulla on päivittäin jotain boksista tulleita tuotteita käytössä, ja osa on sellaisia joista oon niin innostunut että ostan jo itsekin käyttöön. Virheitä sattuu ja pitkän aikaa tilaamalla ei ehkä yksi kuukausi ole mikään katastrofi. Nuo tuotteet jota nyt tuli olivat kuitenkin mulle ihan mielenkiintoisia ja Livboxin asiakaspalvelu on aina ollut todella huippua.

      Poista
    7. Allekirjoitan tuon kyllä täysin :) Ja omalla kohdallani myös tilaus tulee jatkossakin jatkumaan, pieniä notkahduksia aina aika ajoin sattuu, mutta kyllähän tuolta on tässä parin vuoden aikana vaikka ja mitä ihan superia käyttöönsä saanut - toivottavasti näin myös jatkossakin. :)

      Poista
  2. Hämmentynein fiiliksin ja huolissaan, eivätkö yritykset halua lähteä mukaan Livboxiin... Hieman epätasaisia ovat nämä, sillä edellinen boxi oli yes. :)

    VastaaPoista
  3. No ohhoh, melko tylsän näkönen boxi kyllä. Mää sen bloggaajaboxin tilasin ja se oli ihan kiva, kaikki tuli käyttöö, mut tää on kyllä aika huono. Ois tullu isompana tuo kasvonaamio nii ois ollu vähä parempi. :D

    VastaaPoista
  4. No olipa hyvä, että boxini on katkolla nyt.

    VastaaPoista
  5. En ole koskaan tilannut kyseistä boxia, mutta en maksaisi näistä tuotteista 17 euroa :D

    VastaaPoista
  6. Mää olin jo maksuvaiheessa tän boxin tilaamisen kanssa, mut sit kuitenkin peruin sen viime hetkellä. Mulle siis ei oo vielä koskaan tullut ja nyt tuli tarjous et 11.90€ maksais niin melkein sorruin. Onneks en.

    VastaaPoista
  7. Mä olin pettynyt. Ei iskenyt boxi ollenkaan. Paras tuote oli sivellin, joka siis oli "lisätuote". Tosi kurjaa, että tällainen boxi tuli. Olisi nyt joku edes joku tuotteista ollut iso...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon yrittänyt metsästää tuon siveltimen hintaa, että saisin arvon boxille laskettua muttei tunnu mistään löytyvän :(

      Poista
  8. Pettynyt olen, täytyy myöntää.. Kynysen pieniä tuotteita, kalliilta tuntuu tässä kuussa boxin hinta :( Viime kuun boxiin verrattuna jäätävä ero. Taitaa tulla paussi mun tilauksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun vielä täyden hinnan maksoin ja sen lisäksi äidillenikin tilasin boxin lahjana :/ Ja niin kovasti oon boxeja hehkutellut, et työkaverikin tilasi taas pitkästä aikaa boxin itselleen...

      Poista
  9. Tilasin bloggaajaboxin ja tämä tuli vahingossa kun unohdin peruuttaa tilauksen. Ja täydellä hinnalla vielä ja sain pelkkiä näytteitä (plus sivellin). Parin viime boxin perusteella kerkesin jo ajatella että nyt ollaan taas menossa parempaan suuntaan, mutta tämä nyt oli taas all time low pitkään aikaan. Kivoja tuotteita kyllä, mutta arvottoman kokoisina...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isommassa koossa kun olisi ollut niin boxi olisi voinut olla suorastaan loistava..

      Poista
  10. Ensireaktio oli kyllä pettymys. Miksi tuli tavallista isompi kokoinen laatikko, jos sisältönä on pieninä näytteitä...

    VastaaPoista
  11. Juu, ei kyllä.. Tuon Lumenen miselliveden voisin testata, mutta tuota 50 ml pulloa saa ihan kaupastakin ostettua.

    Nuo ilmaiset näytteet on vaan niin tympeitä ja ehkäpä Moroccanoilia saa I Love Me -messuilta taas ilmaiseksi :'D

    (Cittarilla oli muuten Lorkun kasvonaamiot -40% :D).


    Onneksi en tilannut, enkä tilaa seuraavaakaan vaikka sähköpostiin tuli taas ylistävä viesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää pysytellä Cittarista kaukana ku yritän ostolakkoilla sinne messuille asti :D

      Poista
  12. Tää oli kyllä surkeuden huippu! En tiedä itkisinkö vai nauraisinko, vaikka en edes tilaa. Tosiaan vaikkapa Lorkun täysikokoinen naamio olis jo pelastanut paljon.

    VastaaPoista
  13. Minä lopetin tilauksen heti boxin avaamisen jälkeen :D
    Laitan JolieBoxin tilaukseen, kun sitä on kehuttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jolie Box ehdottomasti veti pisteet kotiin tämän kuukauden osalta ;D

      Poista
  14. Niin surkea boksi olin kyllä niin pettynyt! Jotenkin salaa tyhmänä odotin vielä lippua I love me messuille! Ja että Vichyltä olisi tullut kerrankin jotain kivaa ja paremman kokoisena..samoin odotin Lorealilta paaaljon enemmän kuin näytettä.. BUU.. Seuraavan boksin vielä tilaan mutta sitten lopetan.. Ei voi tulla tämmöisiä bokseja kun Livboxin blogissakin vihjaillaan ja luvataan asiakkaalle enemmän, silloin koko blogikin menettää minusta uskottavuuden kun asiakas saakin sitten vain näytteen.. Kiitos ja moi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo näytteet eivät tosiaan mitään valtaisaa suosiota ole saaneet aikaan :D

      Poista
  15. Oli kyllä vähän buu.....tässä mun mielipiteeni:

    http://charmingnails.blogspot.fi/2016/10/lokakuun-2016-livbox-syksya-piristamaan.html

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat