torstai 27. lokakuuta 2016

Kädet ja jalat kuosiin

Tänään laitetaan kädet ja jalat kuntoon :D


Esittelyyn pääsevät Himalaya Herbalsin uudistuneet käsivoiteet sekä jalkavoide ja kehuja saanut jalkojenkuorinta.


Nourishing Hand Cream 
Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu ravitseva ja rasvaton, nopeasti imeytyvä käsien ihoa uudistava käsivoide. Tehoaineina ravitsevat ja suojaavat laventeli ja Kokum voi.

Age Defying Hand Cream
Nimestäkin voi jo päätellä, että tämän voiteen tarkoituksena on korjata ja suojata ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä käsien iholta. Kunnostaa ja uudistaa ihoa sekä suojaa UV-säteilyltä, imeytyy nopeasti. Tehoaineina ruusumyrtti ja woodford, jotka kosteuttavat, parantavat elastisuutta, suojaavat ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä sekä antavat luonnollisen UV-suojan.


Foot Care Cream
Pehmentää, hoitaa karkeita jalkoja. Tehoaineina antibakteeriset hunaja ja kurkuma sekä tulehduksia ehkäisevät Sal Tree, Fenukgreek (rohtoapila) ja inkivääri.

Smoothing Foot Scrub
Poistaa hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa ja kosteuttaa ihoa. Kuorivina aineina saksanpähkinä ja ananasuute. Tehoaineina rauhoittavat ja kosteuttavat aloe vera sekä kookospähkinä.


Itse usein päivän aikana unohdan käsivoiteen käytön ja muistan sen vasta nukkumaan mennessä - tästä syystä yöpöydältäni löytyykin yleensä jokin tuhti käsivoide, jonka annan yön ajan rauhassa vaikuttaa. Tämä kaksikko kuitenkin on omiaan päiväkäyttöön; imeytyy nopeasti ja molemmat ovat tuoksuiltaan miellyttäviä.


Jalkavoide on miellyttävän tuntuista ja minun makuuni tarpeeksi tuhtia - ihan lirut jalkavoiteet ovat yhtä tyhjän kanssa (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) :D Jalkojenkuorintavoide on todella miellyttävän rouhea - tämä jäi kylpyhuoneen lattialle muistuttamaan jalkojen kuorimisesta säännöllisesti mistä olikin hyötyä, koska sain tämän aivan muutama päivä sitten käytettyä pois :D

Hintatietoja netistä löysin:
käsivoiteet 4€/50ml
jalkavoide 5,50€/75g
jalkojenkuorintavoide 7,50€/150ml


Muistatko sinä säännöllisesti kuoria ja rasvata niin kädet kuin jalatkin?


*pr-näyte

14 kommenttia:

  1. Mulla ei tuu kuorittua ikinä mitään ihoa. Oon tässä hyvän tovin miettiny, että pitäis hommata jotain kuorinta-aineita, ku iho niin kamalassa kunnossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi - iho tuntuu ihanan pehmoiselta kuorinnan jälkeen :)

      Poista
  2. Jalkoja ja käsiä ei tule kuorittua vaan rasvattua pelkästään. Vartalon sentään kuorin kerran viikossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä samallahan ne kädet ja jalatkin saisi kätevästi kuorittua! ;D

      Poista
  3. Tuo anti-age käsivoide oli tosi hyvää tavaraa koostumuksensa puolesta, mutta laitoin sen eteenpäin tuoksunsa vuoksi. Mun nenään se oli ihan jäätävä :D

    VastaaPoista
  4. Nuo käsivoidepakkaukset on tosi kivan näköiset! Mulla on toistaiseksi kokemusta vain tuosta jalkakuorinnasta, mutta se olikin kultalöytö ;)

    VastaaPoista
  5. Vähän olen laiska kuorimaan, mutta I love me-messuilla sain niin ihanat käsihoidot, että yritän panostaa kotihoitoonkin kuorinnalla :D Mulla on muuten sama, en vaan muista päivän aikana rasvata käsiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, parempi se unille mennessä rasvailu kuin ei ollenkaan!? :D

      Poista
  6. Täälläki tuo jalkakuorinta on tuttu,se on ihanan rouhee! :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat