tiistai 4. lokakuuta 2016

Jolie Box Lokakuu 2016

Tässä kuussa Jolie Box yllättikin tulollaan, en kerennyt edes ajatella koska tämä mahtaisi saapua kun tulikin tekstiviestiä, että olisi haettavissa. Ihanaa <3


Lokakuun boxin saatesanat alkavat:
"Tervetuloa kotispahan (ja Jolie spahan)!"

Ja tämähän kuullostaa hyvältä - ja jälleen boxia avatessa nenään tulvi ihastuttavia tuoksuja..


Mitä sieltä sitten tulikaan:

Charme d'Orient Mustasaippua & Kassa-kinnas (ovh 22€/200g & 12,60€)
"100% luonnollinen. Musta saippua on perinteinen Pohjois-Afrikassa iät ajat käytetty Hammam-saippua. Geelimäinen, pehmeästi vaahtoutuva saippua on iholla miellyttävän tuntuinen. Eukalyptuksen eteerinen öljy virkistää mieltä ja tekee ihosta raikkaan ja puhtaan oloisen. Oliivin kivistä puristettu öljy sisältää runsaasti E-vitamiinia, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Dermatologisesti testattu mustasaippua on kaikille sopiva ihoa ärsyttämätön saippua päivittäiseen käyttöön. Perinteisessä höyrysaunassa, Hammamissa, mustaa saippuaa käytetään pehmentämään ihon pintaa ennen kassa-kintaalla kuorintaa.

Kassa on synteettisestä materiaalista valmistettu, todella tehokas vartalon ihon kuorintaan tarkoitettu hanska. Iho on kuorinnan jälkeen äärimmäisen pehmeä ja napakan oloinen. Kinnas kestää 40°C konepesua ja kestää viikottain käytettynäkin puolisen vuotta. Perinteisen itämaisen höyrysaunan tuotteet sopivat täydellisesti myös suomalaiseen saunakulttuuriin. Eukalyptuksen eteerisellä öljyllä tuoksutetulla Mustalla saippualla ja Kassa vartalonkuorintakintaalla teet ihostasi ihanan pehmeän ja sileän. Ihoa pintakerrosta pehmittävien ominaisuuksiensa ansiosta musta saippua valmistaa ihon Kassa-kinnaskuorinnalle. Lämpö tehostaa saippuan vaikutusta. Mustaa saippuaa hierotaan kostealle iholle ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia saunan lempeissä löylyissä (max. 80 astetta) tai lämpimässä kylvyssä. Saippua tulee huuhdella tarkkaan pois ennen kinnaskuorintaa.
Kassa on perinteinen vartalonkuorintakinnas. Kostealla kintaalla hierotaan energisesti vartalon ihoa pyörein liikkein raajoista sydämeen päin. Kinnas irroittaa tehokkaasti ihon kuollutta pinta-solukkoa ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Ihosta tulee uskomattoman pehmeä ja sileä."

Lainaus + hintatiedot Greelipsbeauty.com-sivustolta, koska näitä ei Jolien sivuilta löytynyt.
Ensinnäkin purkki; tuo on aivan ihastuttava! (Ei muuten ole lasia vaan muovia mikä toki kylpyhuoneessa turvallisempi vaihtoehto..) Mustasta saippua olen aiemminkin kuullut, mutta en nyt ainakaan muista itse koskaan testanneeni - lähteekin siis ehdottomasti heti testiin.


Naturativ Salt Foot Scrub (ovh ??)
"Home SPA jalkasuola kuorii ihon kuolleet solut tehokkaasti. Luonnonöljyt ja –rasvat kosteuttavat ja uudistavat kuivaa, haljennutta ihoa. Teepuuöljy ja Manuka-öljy torjuvat bakteereita ja sieniä sekä hoitavat kuivuneita, halkeilleita kantapäitä. Kuorinta-aineella on luonnon eteerisistä öljyistä johtuva raikas tuoksu."
Myöskään tätä ei löytynyt Jolien sivuilta, teksti lainattu Naturativin suomenkielisiltä sivuilta.
Täytyy sanoa, että minun nenääni tuoksu ei ainakaan ensi alkuun ole mitenkään raikas, mutta kyllä tuolta sitruksenomaista tuoksua hieman tuoksuteltuaan alkaa tunnistaa. Mielellään testaan vaikkakin jalkojen kuorintavoiteet olen aika hankalaksi käytössä kokenut ja siten niiden käyttö usein jää..

Flow Kosmetiikka Peppermint Foot Butter (ovh 7,50€/25g)
"Kosteuttaa ja hoitaa kuivaa ihoa sekä halkeilevia kantapäitä. Voiteen sisältämä piparminttu raikastaa, viilentää ja virkistää, sypressi vähentää turvotusta ja on hyvä laskimoverenkierrolle. Väsyneet jalat kiittävät tästä! Käytä jalkapohjille ja säärille kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa sekä lievittämään turvotusta ja kuumotusta. Käytä myös käsien tehohoitona. Säilytä helteisellä säällä jääkaapissa sillä jos tuote sulaa koostumus voi muuttua."
Lainaus Flow Kosmetiikan sivuilta, koska en myöskään tätä Jolien sivuilta löytänyt - täältä myös hintatieto. Tämän hankintaa olen itseasiassa joskus pähkäillytkin - aivan ihastuttavan tuoksuinen ja uskoisin tykkääväni myös koostumuksesta.

Näiden lisäksi mukana oli myös näytteet:
Patyka Biokaliftin Radiant Exfoliating Mask
Cime Daisy Delight -kasvovoide




LOPPUYHTEENVETO
Minun silmiini oikein onnistunut boxi, mielenkiintoisia tuotteita kaikki ja ehdottomasti sai jälleen rahoillensa vastinetta. Marraskuun boxi minulle vielä pitäisi tulla, koska 6kk-jakson laitoin silloin alussa tilaukseen ja täytyy sanoa, että näillä näkymin kyllä vaikuttaisi siltä, että jatkan samanlaisella satsilla tilausta jatkossakin. Luonnonkosmetiikan puoli ei ole itselleni aivan niin tuttua, joten tätä kautta taatusti tulee itselleni tuntemattomia tuotteita ja sarjoja testiin.


Vieläkö emmit vastaan vai joko Jolie Box lähti tilaukseen? :D 
Tämähän voisi olla myös hyvä vinkki joululahjatoiveeksi.. ;)

8 kommenttia:

  1. Ai sä löysit tuon mustan saippuan nettikaupasta, mun googletustaidot eivät tuota greenlipsiä löytäneet. Naturativilla on muuten kotimainen verkkokauppa mutta maahantuoja ei fiksuna ole laittanut sinne linkkiä sivuilleen. Itse haukuin tämän boksin sisällön ihan täysin, kauhea pettymys. Jolien lapussa muuten luki että kuorintahanska kestää vain 30 asteen pesun. Musta saippua kuulostaa epäilyttävältä ja hankalalta käyttää, katsotaan jaksanko edes siihen perehtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset vinkistä, ajattelinkin et pitää sun blogista käydä tsekkaamassa jos olet tuon hinnan löytänyt :D Pohdin tosin, että heidän sivuillaan kooksi ilmoitetaan 150ml (hinta 16,90€), mutta tuo purkki on kooltaan 250ml..

      Poista
  2. Musta on kiva, että näissä Jolien boxeissa on mietitty tarkkaan näitä kokonaisuuksia, eikä vaan heitelty mitä sattuu laatikkoon. Jotenkin ihastuttavaa. Livboxissakin on olevinaan teema, mutta musta se on sisällön perusteella usein kovastikin hakusessa. :D

    VastaaPoista
  3. Jos olisin tilannut niin olisin kyllä pettynyt. Vaisu sisältö eikä oikein mitään kiinnostavaa...ainut vähän kiinnostava on tuo Peppermint, ehkä siksi kun pakkaus muistuttaa Marianne karkkia ja pidän piparmintun mausta/tuoksusta :)

    VastaaPoista
  4. Ihana purkki tuossa mustasaippuassa, siihen iskin silmäni. Jos Flowta olisi ollut täysikokoinen, niin ehkä sitten ei olisi jäänyt niin vaisuksi. Ihania unia <3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat