lauantai 10. syyskuuta 2016

Sininen meikki

Muutama meikki (ja ennen kaikkea ne kuvat!) onnistuivat minun silmissäni kohtuullisen hyvin elokuussa, joten nyt erikoisesti yllättävänkin monta meikkikuvaa lyhyellä aikaa blogissani - liekkö sitten hyvä vai huono juttu!? :D Mutta katsotaan minkälaiselta meikki näytti - ko.meikki on siis työpäivään tehty ja kuvatkin napsin nopeasti ennenkuin töihin lähdin..



Ja mitä tuotteita meikissä sitten käytin:
NYX Blush Taupe
NYX Strobe Of Genius Illuminating Palette
Lancome Ombre Absolue Palette Parures d'Etoiles
Dermosil Moist Proof Eyeliner Black
Dior Khol Pencil Black
Isadora Inliner Kajal Blonde
L'Oreal Paris Volume Million Lashes Black
Dermosil Eyebrow Perfector Brunette
Avon Shine Burst Gloss Stick Peach Punch *)


Onko sinun työpäivien meikkisi jotenkin erilainen kuin vapaapäiviin tekemäsi meikki?


P.s. Hiuksille pitäisi tehdä jotain kun vain keksisi mitä - ehdotuksia otetaan vastaan! :D

*) saatu blogiyhteistyönä

4 kommenttia:

  1. Vapaapäivinä on ihana laittautua, varsinkin, jos on jokin erityinen tilaisuus tiedossa. Kotona ollessani en meikkaa ollenkaan. Työpäivinä teen aika nopeasti silmämeikin, rajaukset ja ripsarit. Harvemmin laitan normaalina työpäivänä luomiväriä. Jos on taas kokouksia tiedossa, niin silloin laitan myös luomiväriäkin :)

    VastaaPoista
  2. Onpa ihana meikki! ^^

    Mun työ-ja vapaapäivämeikit on usein tosi samanlaisia. Jos alan tekemään jotain teemajuttua tai on juhlat niin sitten vapaalla saattaa olla jotain erilaista tai vahvempaa. :D

    VastaaPoista
  3. Kaunis meikki. Sisaren tyttö on juuri valmistunut, ja miettinyt kevytyrittäjyyttä. Voisi saada hieman tuntumaa yrittäjyyteen, joka hänellä on haaveissa myöhemin. Täytyy hänelle näyttää tämä blogi, kauniita meikkejä ja saisi hän myös varmasti inspiraatiota!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat