torstai 8. syyskuuta 2016

LivBox Syyskuu 2016

Bloggaajaboxi on ehdottomasti odottamisen arvoinen boxi, joten olen jo jokusen tovin kytistellyt, koska boxi mahdollisesti olisi haettavissa ja tänään vihdoinkin se päivä koitti! :D


Mukana boxissa oli useita seuraamiani bloggaajia, joten sitä suuremmat olivat boxin sisällön suhteen odotukset, mutta pidemmittä puheitta aletaan kurkistella boxin sisälle..


Syyskuun teema on:
"Syyspäivien iloksi"
Katsotaan mitä piristettä syksyyn boxiin olikaan mukaan pakattu:


Mukava setti tuotteita vaikkakaan en voi sanoa minkään kohdalla spontaania riemunkiljahdusta päästäneeni..

Ensimmäisenä esitellään MakeupPiritan suosikki:
Lumene Sensitive Touch Hellävarainen Silmämeikinpoistoaine (ovh 6,90€/100ml)
"Hellävarainen silmämeikin poistoaine vesiliukoiselle silmämeikille. 100 % orgaaninen, suomalainen pellavansiemenuute auttaa rauhoittamaan herkkää silmänympärysihoa. Erinomainen tuote herkkäihoisille sekä piilolinssien käyttäjille."
 Itse en vloggaajia seuraa (ainakaan vielä), joten MakeupPirita ei itselleni henkilökohtaisesti ole tuttu. Joskus vuosia vuosia sitten olen ko.silmämeikinpoistoainetta testannut, mutta koostumus varmaankin on siitä kerennyt useampaankin kertaan muuttua.. Itsehän vannon Lumenen vedenkestävän silmämeikinpoistoaineen nimeen, mutta veikkaan ettei tämä tule olemaan itselläni yhtä toimiva - lähtee kuitenkin testiin siitäkin syystä, että toinen silmämeikinpoistoaine alkaakin jo loppumisen merkkejä näyttää..

Isadora Inliner Kajal Silmänrajauskynä (ovh 9,90€/1,3g)
"Vedenkestävä silmänrajauskynä luomen sisärajaukseen kirkastamaan katsetta.."
Karkkipäivä on ollut ihka ensimmäinen blogi, jota aloin seurata!! Ja tuotekin on tuttu; löytyy itseltäni jokapäiväisestä käytöstä :)

Makiash Kynsilakka (ovh 11,90€/10ml)
"Nopeasti kuivuva kynsilakka, joka ehkäisee värjäytymiä ja kestää pitkään.."
Better Nail Day löytyy myös lukulistaltani :) Kynsilakka ei ollut yllätys sinällään löytää Tean valitsemana boxista, mutta sävy ei ehkä välttämättä ole se minun; itseltäni löytyi siis boxista punainen kynsilakka (jostain syystä vierastan puhtaanpunaisia sävyjä kynsilläni o.O), sävyillä ei nimiä taida olla vaan pullon pohjasta löytyy numero 301 - 1 - onkohan sävyissä ollut kuinka paljon variaatiota? (Lisätään vielä se mikä unohtui mainita; Makish on merkkinä itselleni vain nimenä tuttu, joten sen vuoksi ehdottomasti positiivinen yllätys boxista :))


Korres Basil Lemon Suihkugeeli (ovh 13,50€/250ml, boxissa 40ml koko)
"Pehmeävaahtoinen suihkugeeli, jolla on pitkään kestävä kosteuttava vaikutus. Vihreä raikas tuoksu, jossa on sitruunainen häivähdys.."
Blogi ja bloggaaja ei ole itselleni tuttuja (jostain syystä seuraamani blogit ovat kauneuspuolelle kallistuneet :D), mutta tuote sitäkin tutumpi. Tykkään kyllä kovasti, mutta toisaalta olisi kiva ollut saada joku uutuustuoksu tms. kokeiluun.

SN-Makeup Emilian suosikki:
Schwartzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick Kosteuttava Hoitosuihke (ovh 12,90€/200ml, boxissa 100ml koko)
"Kosteuttaa ja selvittää tehokkaasti hiukset Cell Perfector -teknologian ja hyaluronihapon johdannaisen avulla. Palauttaa ihanteellisen kosteustasapainon, kiillon ja joustavuuden.."
Löytyy lukulistalta :)
Tuote on tuttu vuosien takaa, mutta en nyt piiiitkään aikaan ole tätä käyttänyt - vastoittain itseasiassa kävi mielessä, että tätä olisi mukava joskus taas uudemman kerran kokeilla, joten tuote osui ja upposi :D

Cutrin Chooz Refreshing Kuivashampoo (ovh 15,90€/200ml, boxissa 100ml koko)
"Raikastava kuivashampoo jättää hiukset välittömästi puhtaan tuntuisiksi. Virkistää rasvaisia ja velttoja hiuksia hiustenpesujen välillä. Sopii myös tummille ja värjätyille hiuksille sekä antamaan rakennetta.."
Vloggaaja ei ole tuttu eikä muuten tuotekaan. Kuivashampoot ovat ehdottoman tervetulleita tänne, joten innolla otan tämän testiin :)

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä:
Glitz&Glam Minnan suosikki:
Dermalogica Skin Renewal Booster Tehotippa (ovh 83€/30ml, boxissa 10ml koko)
"Ihoa uusiva tehoaine, joka kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Maitohappoa, salisyylihappoa ja hibiscusta sisältävä hydroksihappotiiviste kuorii pois elottomat ihosolut, paljastaen kirkkaan, tasaisen ihon. A-vitamiini hoitaa ikääntymisen merkkejä ja tasoittaa ihon rakennetta.."
Minna oli myös ensimmäisten seuraamieni bloggaajien joukossa :)
Tehotippa ei ole itselleni tuttu, mutta kuullostaa supermielenkiintoiselta ja tämä lähtee heti tänään testiin :D


Tuotteiden lisäksi mukana oli alennuslipukkeet Dermalogican ja Makiashin tuotteisiin.

LOPPUYHTEENVETO
Tuotteista aika moni oli itselleni entuudestaan tuttu, mutta ehkä se ei sinällään ole ihme kun kyseessä on bloggaajien keräämiä omia suosikkituotteita :D Dermalogica ehkä nousee näistä omalla kohdalla mielenkiintoisimmaksi, vaikka onkin vain näytekoko; uusi tuote minulle ja kuullostaa juuri siltä mitä haeskelen ja mitä ihoni tarvitsee.

Kokonaisarvoa en nyt tässä kiireessä kerkeä tarkalleen laskeskella, mutta tuotteista kolme on täysikokoista ja ne jo kattavat boxin hinnan = koin ehdottomasti saaneeni rahoilleni vastinetta. :)


Laitoin nyt postauksen hirmuiselle kiireellä tulille ja tulen tänne lisäilemään vielä ainakin linkkejä jälkikäteen, en kuitenkaan malttanut pidentää postauksen julkaisua vaan laitan sen teille luettavaksi heti :D


Oliko sinun boxissasi variaatiota minun boxiini nähden? :)

14 kommenttia:

  1. 301 ei taida olla sävykoodi, koska minun harmaanvihertävänmutaisensinertävässä lakassani oli sama numero. Dermalogicalta tuli Thermafoliant-kuorintavoide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erikoista, mitenkähän nuo sävyt sitten oikein erottaa toisistaan? :D Tuo sun lakan sävy kuullostaa paljon enemmän multa ku punainen :D

      Poista
  2. Sulle tullut sävy on luultavasti 1 Clear Red. Sävynumeroita vastaavat nimet löytyy esim. täältä http://www.makiash.com/category.html/nails

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos linkistä, en vielä kerennyt tarkemmin asiaan perehtyä :)

      Poista
  3. Minulle tuli Dermalogicalta Thermafoliant-kuorintavoide. Googlasin kynsilakan, koska harmitti, ettei selkeästi mainittu sävyä. Itselläni oli ehkä hieman tylsä 13 Dusty Turquoise. Tuo punainen näyttää todella klassisen kauniilta punaiselta.

    VastaaPoista
  4. Kivoja tuotteita, Minnan tuote oli paras ja Tean, Makiashin kynsilakat on tosi hyviä, myös Sannin kajalista olisin innostunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sävy olisi osunut nappiin niin mahdollisesti kynsilakka olisi lempparituotteeksi noussut :D Tuo kajal on ihan must, mutta siitä en sen vuoksi niin kovasti innostunut kun se jo minulta löytyy - päivittäisestä käytöstä kylläkin, joten kertoo siitä kuinka hyvä tuote on kyseessä. :)

      Poista
  5. Nyt sain avattua oman boxin ja kirjoittelin mietteitä:

    http://charmingnails.blogspot.fi/2016/09/syyskuun-2016-livbox-bloggaajaboxi.html

    Mulla parhaat oli juurikin Bonacure ja Dermalogica joka uutuutena kiinnostaa. Korres oli myöskin kiva, kaikki muut tuttuja ja ihan hyviksi havaittuja. Ei oikeastaan yhtään täyttä hutia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää tsekata sun postaus :) Itselläkin ehdottomasti kaikki tuotteet jäävät omaan käyttöön, en voi varsinaisena hutina pitää sitä jos tuotteet minulle tuttuja jo entuudestaan ovat :D

      Poista
  6. Makiashista sain boksissa sävyn "Red Blum" tämä siis yksi väri-variaatioista. En tykkää kirkkaanpunaisesta lakasta joten sikäli kävi tuuri kun tämä on enempi kuparinpunainen:)

    VastaaPoista
  7. Oliko teidän kynsilakoissanne leveä sivellin? Hämmästelin esittelytekstiä, kun omassani oli jopa normaalia kapeampi. Eniten hämmästyin kyllä suihkussa, kun vilkaisin varpaitani ja näin veden liuottavan niistä lakkaa irti. Voi tietty olla että olin unohtanut kosteusvoidetta lakan alle, mutta minä kynsilakka liukenee suihkussa, siis kuivuttuaan?

    Voi tietysti olla että minun lakassani on joku vika, mutta tosi outoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo itseasiassa kynsilakkaa vielä edes korkannut kun pohdiskelen edelleen mikä sen kohtalo tulee olemaan :D Aika erikoiselta kyllä kuullostaa tuo liukeneminen.. o.O

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat