perjantai 9. syyskuuta 2016

Jolie Box Syyskuu 2016

Tämä luonnonkosmetiikan kauneusboxi saapui minulle jo eilen, mutta koska päivä ja ilta oli niin kiireiset ja LivBox-postauskin tuli vain räkäistyä niin ajattelin suosiolla tämän jättää tälle päivälle josko jaksaisi paremmin sisältöön keskittyä :D


Itse alkuun pohdiskelin miksi maanantaita tuossa kirjasessa kutsuttiin niin ihanaksi, mutta oliko tämän tarkoitus tulla saajalle sitten maanantaita piristämään? :D


Ihastelen joka kerta tätä pakkaustapaa <3
Mutta nyt haluatte jo varmastikin kurkata sinne boxin sisälle tarkemminkin? :D


"Miedon tuoksuinen, alkoholiton puhdistusgeeli kaikille ihotyypeille, sopii myös herkälle iholle. Poistaa ihoa kuivattamatta kaiken meikin, myös silmämeikin. Misellikoostumus, jonka ansiosta tuotetta ei ole pakko huuhtoa pois vedellä. Hellävarainen koostumus säilyttää ihon oman pH-tasapainon. Sisältää papaijaa, joka auttaa poistamaan kuolleet ja vahingoittuneet ihosolut. Sitruuna supistaa ihohuokosia ja on antiseptinen. Merilevä puhdistaa, suojaa ja kosteuttaa ihoa. Vegaaninen tuote."
Puhdistustuotteita minulla on melkoinen kasa odottamassa korkkaamistaan, mutta toisaalta niitä kyllä kuluukin - jää odottamaan käyttöään, kuullostaa kyllä mielenkiintoiselta!

Couleur Caramel Tonic Lotion (ovh 18,50€/200ml)
"Kaikille ihotyypeille. Couleur Caramelin kasvovesi sisältää ihoa kuorivia hedelmähappoja. Iho on puhdistuksen jälkeen raikas ja hehkeä. Ei sisällä alkoholia. Kasvoveden koostumuksesta 98,9 % on luonnollista alkuperää, sen raaka-aineista 15,5% aktiivisesti ihoa hoitavia ja niistä 10% luomusertifioituja. Ecocert BIO-luomusertifioitu."
Tuotetta ei löydy Jolien verkkokaupasta, linkki Ecobeautyn sivuille, mistä tuotteen löysin (sieltä myös lainaus). Ihoa kuorivat kasvovedet taitaa olla IN :D Ehdottoman mielelläni otan tämän testiin.

"Natural Definition Brow Pencil on pigmenttirikas, pehmeästi liukuva kulmakynä. Kynä sopii tarkkaan työskentelyyn, mutta jälki on helppo pehmentää ja häivyttää. Sävystä riippuen, kynä sopii loistavasti myös silmänrajaukseen. Pysyvä koostumus kestää koko päivän. Medium on neutraali, keskiruskea sävy, joka on varma valinta useimmille. Vegaaninen tuote."
Minulle sattui tämä tulemaan sävyssä Medium - en tiedä onko tässä vaihtelua kylläkään edes ollut? Varsinaista tarvetta kyllä kulmakynälle ei tällä hetkellä ole, mutta jäänee varmaan siltikin odottamaan käyttöänsä.


Siinä olivatkin tämän boxin täysikokoiset tuotteet;

Weleda Almond Sensitive Skin Body Wash (ovh 10,90€/200ml, boxissa 20ml koko)
"Kasviperäinen, hellävarainen mutta täyteläinen saippuaton suihkuvoide, puhdistaa ihoa luonnollisilla tensideillä jotka ovat peräisin kokoksesta ja sokereista, kuivaamatta ihoa. Suihkuvoide koostuu luomulaatuisesta manteliöljystä ja sopii hyvin herkälle ja ärtyneelle iholle."
Myöskään tätä en Jolien sivuilta löytänyt, linkki Sokoksen sivuille, josta siis myös lainaus peräisin. Ei ehkä välttämättä ihan minun pala kakkua, vaikuttaisi tuoksuton tuote olevan. Katsotaan tuleeko testattua itse vai laitettua eteenpäin..

Näiden lisäksi boxista löytyvät pienet näytteen Dr. Hauschka Yöseerumi (2,5ml), Zuii Foundation Primer (1,5ml) ja Neal's Yard Remedies Deliciously Ella Rose,Lime&Cucumber Moisturiser&Facial Wash (pussinäytteissä silmäni eivät kokoa havainneet).



LOPPUYHTEENVETO
Tämä boxi ei mitään varsinaisia riemunkiljahduksia aiheuttanut, melko perussettiä sisältö - tosin tuotteet ovat aika pitkälti juuri sitä mitä käytössä kuluukin paljon. Täysikokoisia tuotteita oli kolme, joilla jo ihan reilusti katettiin boxin hinta - rahoilleen tässä ehdottomasti sai vastinetta, mutta toivotaan, että lokakuussa boxiin olisi pakattua mukaan jotain hieman spesiaalimpaa :)


Miltä syyskuun boxin sisältö sinun silmääsi näyttää? :)

9 kommenttia:

  1. Iroisie on tän paketin herkku. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun noin hehkutatte niin tuo on ehdottomasti piakkoin korkattava testiin :D

      Poista
  2. Tuo Iroisen Puhdistusgeeli on ihana! <3 Mulla jo toka purkki käytössä. Couleur Caramelin kasvovesi olisi ollut mullekin tosi mieluinen. Nyt oikeesti alan jo pikkuhiljaa olemaan siinä pisteessä, että tilaan itsekin tämän boksin! ;)

    VastaaPoista
  3. Just tuo putsari ja kasvovesi olisi ollut paketin parhaat palat :) vielä en ole kuitenkaan sortunut tätä tilaamaan :D

    VastaaPoista
  4. Alan kyllä harkitsemaan tätä tilausta :)

    VastaaPoista
  5. Kiva boksi oli jälleen kerran! Vähän harmittaa että meni tilaus katki, täytynee uusia se taas piakkoin :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat