maanantai 5. syyskuuta 2016

Hyökkäys selluliittia vastaan

Kuten jo aiemminkin olen maininnut niin en tosiaan varsinaisesti usko selluliitti-/vartaloa muokkaaviin voiteisiin, mutta siitäkin huolimatta ne kovasti kiehtovat. Senpä vuoksi jälleen on esittelyssä selluliittivoide (tai oikeastaan seerumi..) eikä tämäkään varmasti viimeiseksi jää :D


Sain testiin Phytomerin Celluli Attack -tehotiivisteen. Tämä on kehitetty nimenomaan vaikealle selluliitille ja tämän sanotaan poistavan tiivistä selluliittiä ja tasoittavan appelsiini-ihoa. Tuloksien pitäisi olla vaikeimmilla alueilla nähtävissä jo 15 päivän käytön jälkeen. Tätä rasvatonta ja tahraamatonta vesimäistä tuotetta on tarkoitus levittää aamuin-illoin ongelma-aluielle; reidet, pakarat, lantio ja vatsa. 

Käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana tai mikäli olet jodille yliherkkä.

Vaikuttavina aineina on mm. Brasilianroseepippuriöljy (polttaa ja poistaa itsepintaista rasvaa), Sea Absinthium - merenrantakasvi (sitoo sokereita, vähentää rasvan varastoitumista, edistää rasva-aineenvaihduntaa), merenrantarypäle (vahvistaa geenien toimintaa, jotka vastaavat tukikudoksen muodostumisesta), glykolihappo (tasoittaa ihoa, vähentää selluliitin näkymistä).


Entäpä kokemukset? Käytin tuotetta tunnollisesti aamuin-illoin (no täytyy myöntää, että koko pullon käytön aikana jäi ehkä yhteensä kolme kertaa välistä..) enkä silmämääräisesti mitään vaikutusta huomannut selluliittiin. Koska kuitenkin arvelin ettei silmämääräinen arviointi välttämättä ole kovinkaan luotettavaa niin otin kuvia + mittoja - älkää pelätkö, näitä en tänne ole jakamassa xD Myöskään kuvissa ei mitään järjettömiä eroja näkynyt, mutta mittatuloksista hämmästyin kun näyttää siltä, että reisistä olisi muutama sentti kadonnut! Käytössä tämä myöskin oli miellyttävä; pystyi melkeinpä heti levityksen jälkeen pukeutumaan, koska iho ei jäänyt nahkeaksi.

Hintaa tuotteella on n. 65€/100ml ja tämä kesti itselläni käytössä noin kuukauden (en edes omasta mielestäni lätrännyt tuotteen kanssa, mutta voihan olla, että joku helläkätisempi saa tuotteen kauemminkin kestämään :D).

Summa Summarum.
Ehkä jotain pientä tehoa tuotteella oli havaittavissa, tosin kuukaudenkin testiaika on kaikesta huolimatta melko lyhyt.. Itse en kuitenkaan ehkä tässä taloustilanteessa olisi valmis noin suurta summaa selluliittivoiteeseen laittamaan, mutta mikäli sinulle ei ole "matti kukkarossa" ja/tai sattuu hyvässä tarjouksessa vastaan niin ehdottomasti voisin suositella testaamaan :) Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Toisena syynä toki itselläni on myös se, että mielin testaamaan jo seuraavaksi muita tuotteita - eihän sitä kosmebloggaaja voi yhteen tuotteeseen pitkäksi aikaa jämähtää, muutoin blogi muuttoisi aika tylsäksi luettavaksi :D Selluliittivoiteita siis nähtäneen myös jatkossakin aika ajoin täällä, seuraavan kanssa voisin kokeilla kuivaharjausta aina ennen käyttöä, jospa sillä tavalla saisi entistä enemmän tehoja aikaiseksi :)Tuote saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

6 kommenttia:

 1. On kyllä aivan ihanan näköinen pullo, vaikka omat röpelöt taitavat olla jo auttamattomissa. Kivaa uutta viikkoa Mira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla omatkin röpelöt tulleet jäädäkseen :D

   Poista
 2. Itse olen muutamia kokeillut ja ne voiteet eivät ole kyllä tehneet mitään vaikutuksia. Kiva kuulla, että tämä toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä oliko tämä vai mikä, mutta niin se mittanauha vain näytti pienempää lukemaa kuukauden käytön jälkeen :)

   Poista
 3. Ton senttien katoamisen olen itsekin muutamilla tuotteilla huomannut, varmaan laittavat nesteet sen verran kiertoon, että olo sutjakoituu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylimääräisen turvotuksenkin poistuminen on kyllä ihan tervetullutta :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kysy!

Jo pitkään mielessä on pyörinyt, että voisin tehdä postauksen, jonka pohjalla on teiltä tulleet kysymykset mutta en ole saanut sitä a...

Luetuimmat