lauantai 3. syyskuuta 2016

Elokuun loppuneet I

Taas se kuukausi vierähti (ja mentiin ihan "virallisestikin" syksyn puolelle) eli olisi aika käydä roskatunkiolla :D Aiemmat roskapostaukset löydät roskakasa-tunnisteen alta. :)
Jaan jälleen roskat kahteen postaukseen, elokuun kasa näyttää kokonaisuudessaan tältä:


Loppuneissa on tässä kuussa melko paljon ei-täysikokoisia yksilöitä mukana *yrittää selitellä loppuneiden määrää* :D

Mutta katsotaan taasen mitä kaikkea sinne loppuneiden kasaan onkaan päätynyt..


Batiste Dry Shampoo Vibrant&Alluring Marrakech (200ml): Kts. aiempi postaus. Tuoksultaan ei aivan minun suosikkini. Jatkoon: Ei tämä kyseinen, mutta Batistet ehdottomasti muuten!
 
XZ Raparperi-punaherukka hoitoaine värjätyille hiuksille (200ml): Omaan nenääni tässä tuoksui ehkä punaherukka hieman voimakkaammin. Oikein mainio hoitoaine. Jatkoon: Ehkä joskus, seuraavana voisin jossain toisessa tuoksussa napata jotain XZ:lta käyttöön (- ja nappasinkin, itsekin asiassa kaksikin kappaletta :D)


Beauty Works 10-in-1 Miracle Spray (50ml): Spray-sana oli hieman harhaanjohtava; ainakin oma tuotteeni tuli enemmän voidemaisena purkista ulos. Superriittoisaa, hyväntuoksuista. Jatkoon: Ehkä. (Lookfantastic BeautyBox 8/15)



Cutrin Repair ISM Hoitoaine (75ml): Ihanan tuoksuinen ja kaiken kaikkiaan oikein toimiva hoitoaine. Jatkoon: Kyllä, jos joskus tarjouksessa vastaan sattuu. (LivBox 8/16)
 
Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment -shampoo & -hoitoaine (50ml x2): Tykkäsin. Jatkoon: Kyllä. (LivBox 6/16)
 
KMS California Colorvitality Colour Conditioner (75ml): Toimiva hoitoaine, jos edullisesti sattuisi vastaan niin voisin tähän palatakin. Jatkoon: Ehkä. (Lookfantastic BeautyBox 2/16)
 

Lemon Juice & Glycerine Puuvilla –vartalovoide (250ml): Tykkäsin kovasti niin koostumuksesta kuin miedosta tuoksustakin. Jatkoon: Kyllä. (LivBox 7/16)
 
Oriflame Feet Up Comfort Nourishing Foot Cream (150ml): Ihan ok, mutta ei mitenkään erityisemmin säväyttänyt. Jatkoon: Ei.
 
The Body Shop Early-harvest Raspberry Body Butter (200ml): Tuoksu ei käytössä ollutkaan niin ihana kuin kuvittelin. Jatkoon: Ei.
 

The Body Shop Sweet Lemon Shower Gel (250ml): Tämäkään ei sitten kuitenkaan käytössä ollut tuoksultaan niin herkullinen kuin kuvittelin, ei tässä mitään vikaakaan ole, mutta TBS:ltä löytyy minun nenääni herkullisempiakin tuoksuja. Jatkoon: Ei tässä tuoksussa.
 
Nailfix Cuticle Oil Lemon (15ml): Ja heti perään kolmas, jonka tuoksu ei aivan täysin nenääni miellyttänyt vaikka itse tuotteesta muutoin pidänkin :D Jatkoon: Ei ko.tuoksussa.
 
Crabtree&Evelyn La Source Ultra-moisturising Hand Therapy (25g): Tuoksu ei oikein tässäkään jostain syystä minun nenääni oikein miellyttänyt ja mieheni nenää vielä vähemmän = käytin loppuun jalkavoiteena :D Jatkoon: Ei tässä tuoksussa.

 
 


LV Kasvoseerumi (30ml): Kts. aiempi postaus. Jatkoon: Kyllä.
  
V10Plus Ceramide Serum (10ml)*): Kts.aiempi postaus. Jatkoon: Ei tämä, muita ehdottomasti mielin kokeiluun joskus.

 
Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence (30ml) + näyte (2ml): Kts. aiempi postaus. Täyttä rakkautta loppuun saakka <3 Jatkoon: Ehdottomasti!
 

Tässä tämän päivän osuus, jatketaan huomenna loput! :)
Löytyikö joukosta tuttuja ja/tai mielenkiintoisia tuotteita?


*) saatu blogiyhteistyönä

8 kommenttia:

  1. Siis miten ihmeessä saat tuotteita noin paljon loppummaan :D tuo Lumenen hyaluronikin jo nyt loppu! Mulla voiteet kestää kuukausia, saattaa olla lähemmäs vuottakin! En ymmärrä tätä tahtia :DD vartalovoiteetkin kestää mulla useamman vuoden, suihkugeelitkin kuukausia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä levitän kaikki kasvotuotteetkin decolteelle asti ja yöksi saatan ehkä hieman runsaammallakin kädellä tuotteita hölvätä :D Itse siis tykkään nimenomaan siitä, että tuotteiden levityksen jälkeen iho tuntuu siltä, että sille on levitetty jotain ja ainakin paikoin jää jopa hieman nahkeaksi - tästä Karkkipäivän Sanni ja Ostolakossa Virve taisivatkin joskus myös puhua :)

      Poista
  2. Hahaa, taas vähän eri sarjaa omien loppuneideni kanssa. Mutta toisaalta mulla ei varmaan rahat riittäis kosmetiikkaharrastukseen, jos tavaraa kuluis noin paljon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on siitäkin paha tapa, et kun huomaan jonkun tuotteen olevan loppumassa niin kuluttamalla kulutan sen pois :D

      Poista
  3. Miulla on käytössä sama TBS:n vadelmavartalovoi ja jotenkin se tuoksuu paremmalta ihan vain nuuhkittuna purkista kuin käytössä :D Saman sarjan hajuvesi on paljon kivempi (sain kaverilta lahjaksi).

    XZ pitää joskus ostaa, kuulostaa herkulliselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XZ:lla on aivan loistavia tuotteita, suosittelen lämpimästi :)

      Poista
  4. Nää sun roskakasapostaukset on niin mahtavia just tän määrän takia. :D Ite oon kahen viime kuun aikana saanu hikisesti yhen shampoon ja yhen hoitoaineen loppumaan ni en oo sen takia jaksanu tehä loppuneista postausta. :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat