torstai 22. syyskuuta 2016

CC Blur Primer

Melkein heti perään esittelyyn pääsee taas toinen meikinpohjustustuote :D


Tänään vuorossa on:

Paitsi, että tämä antaa meikille hyvän pohjan, luvataan tämän myös korjaavan ihonsävyä.


Sävyä tuotteessa on niin kevyesti etten usko sen olevan ongelmallinen olitpa iholtasi tumma tai vaalea. Itse koin kyllä tämän toimivaksi; jos ihoni olisi aavituksen paremmassa kunnossa niin voisin jopa kuvitella pelkästään tämän riittävän meikkituotteeksi! Ihon sävyä tämä korjaa aavistuksen verran tasaisemmaksi, mutta toki esim. finnit, tummat silmänaluset ym. vaativat sen oman peittonsa. Lisäksi tämä jättää ihon todella ihastuttavan samenttiseksi - Lumenen sivuilla puhutaan mattapinnasta, mutta itse miellän mattaisuuden ehkä jopa hieman epäluonnolliseksi, samenttinen pinta on enemmän sitä mitä itse tavoittelen.


Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta tokikin se kaikista kuivin ihotyyppi kaipaa ehkä meikin alle enemmän kosteutusta - ainakin talviaikaan. Jos ihosi ei kuitenkaan ole aivan hilseilevän kuiva niin kannattaa kokeilla miten tämä sinun ihollasi toimisi.

Tuotetuntu tässä on ehdottomasti lähempänä kalliimpia blurraavia meikinpohjustustuotteita mitä olen testannut, ei ole selkeästi silikoninen, vaikkakin tässäkin silikoneja on:

INCI:
CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, POLYMETHYL METHACRYLATE, NYLON-12, CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, VACCINIUM VITIS-IDAEA (LINGONBERRY) SEED OIL, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, ALUMINUM/MAGNESIUM HYDROXIDE STEARATE, SORBIC ACID, PERFLUOROOCTYL TRIETHOXYSILANE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, PARFUM (FRAGRANCE) 
SAATTAA SISÄLTÄÄ: MICA, (CI 77491, CI 77492, CI 77499) IRON OXIDES, (CI 77891) TITANIUM DIOXIDE

 Hintaa tällä on n.13€/20ml ja itse koen tämän ehdottomasti hintansa arvoiseksi tuotteeksi ja tähän voisin kuvitella tarttuvani kaupassa mikäli primerille olisi tarvetta (eikä jotain uutta ja ihmeellistä olisi käden ulottuvilla :D).


Onko kyseinen tuote sinulle tuttu? :)


Tuote saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

5 kommenttia:

  1. Tätä en ole kokeillut, mutta ihan hyviä kokemuksia Lumenen primereistä, joten voisin kokeilla. :)

    VastaaPoista
  2. Kokeilin tuotetta 2 näytepussin verran. Muuten olisi ollut paras kokeilemani primeri mutta rullaantui ja "nukkaantui" ihan hirveästi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisiko olla ettei sopinut alla olleen voiteen kanssa yhteen? :/

      Poista
  3. Tää ei ole tuttu, mutta Lumenelta mulla on se Blur-voide, mikä toimii myös pohjustajanakin :) Saa vaan nähdä, tuleeko nämäkin tuotteet kuinka tulevaisuudessa muuttumaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitatko tätä:http://www.lumene.com/fi/bright-now-vitamin-c/blur-silottava-huokosia-haivyttava-voide ?
      Mä olen jotenkin tuon ihan täysin missannut, kuullostaa todella hyvältä :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat