maanantai 8. elokuuta 2016

Jolie Box Elokuu 2016

Viikko alkoikin siinä mielessä mukavasti, etten saanut käsiini vain yhtä vaan peräti kaksi kauneusboxia! :D Ja kun nyt mieskään ei kotosalla ole niin esitellään samaan hengenvetoon molemmat, LivBox onkin saatu jo uunista ulos joten nyt on vuorossa luonnonkosmetiikan kauneusboxi..


Tuotteet olivat taas kauniista pakattuina paperin sisälle. :)

Ja mitä sieltä löytyykään:


"Silkkisen pehmeä vartalovoide jättää iholle kevyen, ylellisen mantelipuun kukan tuoksun. Nopeasti imeytyvä koostumus pitää sisällään mm. aloe veraa, karitevoita ja aprikoosinkiviöljyä. Voide ravitsee, suojaa, uudistaa sekä tarjoaa pitkäaikaista kosteutusta vartalon iholle. Rauhoittavan vaikutuksen ansiosta sopii myös herkälle iholle. Uudistaa ja ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen tuote. "
Koostumus vaikuttaa kevyeltä (eli varmaankin ihan omiaan nyt vielä loppukesään) ja tuoksuu aivan ihanalle, tämä taitaakin lähteä samantien käyttöön! *kiikuttaa suihkun puolelle*

Couleur Caramel Twist&Lips (ovh 19,50€/3g)
"Puikkomainen huulipuna tuntuu huulilla miellyttävän kosteuttavalta ja hoitavalta. Erittäin helppokäyttöinen kynä on nopea levittää ja sopii hyvin myös arkikäyttöön. Voidemainen koostumus sisältää huulten ihoa ravitsevia ja suojaavia raaka-aineita, kuten luomusertifioituja jojoba- ja viinirypäleensiemenöljyjä sekä patentoitua Viamerine® polyglyseriiniä. Viamerine® on välttämättömistä rasvahapoista muodostuva rasva-aine, joka on valmistettu auringonkukkaöljystä Ecocertin hyväksymällä teknologialla. Viamerine® kosteuttaa ja suojaa huulia ulkopuolisilta aggressiotekijöiltä sekä omaa ennenaikaiselta vanhenemiselta suojaavia anti-age -vaikutuksia. Dark Rose on läpikuultava, viileä karhunvadelman sävy"
Tämä tuli minulle tosiaan Dark Rose -sävyssä mikä vaikuttaa ensikatsomalla melko tummalta, mutta taitanee olla niin läpikuultava, että sopii hyvin minullekin. Ehdottomasti testiin!

L'Atelier des Delices Moisturising Fiber Mask (ovh ?)
"Elvyttää auringon paahtamat kasvot. Trendikäs, kertakäyttöinen sheet mask on ranskalaisen huippulaatuisen tuotemerkin pika-apu janoiselle iholle. Naamion pohjanaon 100% biohajoava lyocell/kasvikuitu. Kuituun on integroitu ruusuöljyä, aprikoosinkiviöljyä, glyseriiniä, hyaluronihappoa ja F-vitamiinia sisältävä geeli.."
Tätä en sivuilta löytänyt äkkiseltään, olisiko vasta valikoimiin tulossa oleva tuote? Itsehän rakastan sheet maskeja, joten tämä ehdottomasti jää omaan käyttööni - kuullostaakin superlupaavalta!


"Hiuksiin suihkutettava muotoilutuote, jonka sisältämä luonnollinen merisuola antaa rakennetta ja volyymia. Luomusertifioitu laventeli suojaa hiuksia kuivumiselta. Voidaan käyttää joko pyyhekuiviin hiuksiin tai kuiviin hiuksiin pidentämään pesuväliä. Sopii kaikille hiuslaaduille, ihanteellinen etenkin ohuille ja hennoille hiuksille. Vegaaninen tuote."
Suihkepulloa katsomalla ajattelin, että kyseessä olisi kasvosuihke - kannattaa siis aina tarkastaa mikä tuote on kyseessä :D Hiustuotteita minulla on melkoinen läjä ja suolasuihkeitakin taitaa muutama olla, tämä siis mennee jonon jatkoksi - en tokikaan ainakaan kokeilematta tästä raaski luopua :D

Weleda Skin Food -monitoimivoide (ovh 8,80€/30ml eleven-verkkokaupassa)
"Täyteläinen koostumus sopii täsmätuotteeksi kesän riennoissa syntyneille pienille ruhjeille. Se silottaa sandaaleista vilkkuvat halkeilevat kantapäät, pehmentää karheat kyynärpäät ja hoitaa rohtuneet huulet. Se kosteuttaa, pehmentää ja suojaa ihoa tehokkaasti kasviöljyjen ja -uutteiden voimalla."
Myöskään tämä ei Jolien sivuilta silmiini osunut. Kuullostaa hyvältä; itse taidan tämän jalkavoiteena käyttää :D

Lisäksi mukaan oli sujautettu näyte Naturativ elvyttävästä käsivoiteesta.


LOPPUYHTEENVETO
Kaikkia tuotteita tulen ainakin testaamaan itse, lisäksi kaikki ovat minulle uusia tuttavuuksia mitä tietysti tältä boxilta haenkin. Jälleen kerran oikein onnistunut kuukausi Jolie Boxilta, innolta odottamaan mitä syyskuu tuo tullessaan ;D


Joko olet laittanut Jolie Boxin tilaukseen vai oletko immuuni kauneusboxeille? :D




-Huh! Aikamoinen homma muutoin kaksi boxia seuloa peräjälkeen, mutta onpahan tehty! Nyt ruuanlaittoon, alkaa maha kohta kurnimaan siihen malliin :D-

14 kommenttia:

  1. Jos olisi mahdollisuus kuukausi kerrallaan tilata niin ainakin jokusen boxin tilaisinkin, mutta kun budjetti on rajallinen, niin kolmen kuukauden boxit kerrallaan maksettavana kirpaisee vähän liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että tuo kuukausittainenkin tlaaminen tulisi vielä mahdolliseksi :)

      Poista
  2. Tää joliebox kyllä kiinnostaa mua kovasti. Hinta vaan arveluttaa vielä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se silloin aluksi itseäkin arvelutti, mutta nyt kolmen boxin sisällön jälkeen itse olen ainakin sitä mieltä, että on jokaisen sentin arvoinen :)

      Poista
  3. En ole koskaan tilannut mitään boxia, mutta näitä boxipostauksia on mielenkiintoista lueskella. Minä en halua pistää rahaa boxeihin, koska niissä on kuitenkin liian monta sellaista tuotetta, joka ei innosta ja toisaalta on huusholli jo niin täynnä putelia ja tuubia, ettei rahkeet riitä enempää. Tila loppuu kesken;) Joskus on tosin tullut jokin yksittäinen tuote hankittua ihan blogiarviointien pohjalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä kieltämättä tuosta syystä itsekään tarvitsisi tilailla, mutta jotenkin jäänyt "koukkuun" näihin - kuin joulu olisi joka kuukausi xD

      Poista
    2. Ymmärrän tuon joulufiiliksen:) Sitä minäkin kaipaan;)

      Poista
  4. Tämä boksi on ainoa, jota voisin ajatella tilaavani! Mä vielä hauduttelen, mutta enköhän mä syksyn aikana pistä tilausta menemään :)

    VastaaPoista
  5. En todellakaan ole immuuni. Mähän otin suoraan sen 6 kuukautta heti kesäkuusta alkaen. :D Tässä mun syyni boksista: http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2016/08/jolie-box-nro-3-elokuu.html

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Active Face Serum

saatu ilmaistuote Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä . Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uud...

Luetuimmat