sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Uutuuksia Nivealta

Nivean perinteinen tuoksu vie minut ehdottomasti lapsuuteen; muistan kuinka mummolasta löytyi tuo Nivean peltirasia, jota itsekin tuli vähän väliä käytyä hipelöimässä :D (tuo peltirasia on muuten mielessä ollut hankkia kun sitä viime aikoina on paljon hehkutettu, mutta en ole saanut vielä aikaiseksi - ehkä sitten aikanaan :D)

Lapsuuden jälkeen olen jossain määrin aika ajoin Nivean tuotteita käyttänyt ja uutuuksista ehdottomasti yksi onkin kovasti kiehtonut - riemukseni sainkin tuon kyseisen tuotteen kera parin muun uutuustuotteen itselleni testiin:


Testattavakseni sain siis aurinkosuojavoiteen, puhdistusemulsion, suihkuvaahdon sekä anti-perspirantin. Arvaatteko mikä näistä oli se tuote minkä varmasti olisin itsekin tullut jossain vaiheessa hankkineeksi? :D

Käydään tuotteita hieman läpi..


(Uskoisin oikeaan tuotteeseen linkin vievän; pullo näyttää samalta ja samoin tuo esittelyteksti:)
"Koostumus tuo välittömän suojan ja miellyttävän, viilentävän tunteen, joka virkistää ihoa ja saa sen tuntumaan silkinpehmeältä. NIVEA SUN Protect & Refresh Sun Lotion on helppo levittää iholle nopeasti ja tasaisesti."


Näinkin korkeaksi suojakertoimeksi koostumus tässä on todella miellyttävä; ei jää valkoiseksi eikä tahmaiseksi iholle:

 
Hintaa netin syövereistä löysin tälle n.16€/200ml.


"NIVEA Daily Essentials Creme Care Facial Cleansing Milk -puhdistuemulsio puhdistaa ihon tehokkaasti ja poistaa epäpuhtauksia. Poistaa meikin ja vedenkestävä ripsivärin samalla suojellen ihon luonnollista kosteustasapainoa ja estäen ihon kuivumista. Hoitava koostumus sisältää Eucerit®:ia, Pantenolia, NIVEA Creme Care Complex -yhdisteen ja ainutlaatuisen NIVEA Cremen tuoksun. Sopii kaikille ihotyypeille."

 Nopeasti katsottuna luulin tuotteen olevan vartalolle tarkoitettu, mutta tarkempi tarkastelu osoittikin tämän olevan kasvojen puhdistusemulsio :D


Itse en yleensä ottaen niinkään välitä emulsiomaisista/maitomaisista kasvojen puhdistustuotteista, mutta tämä vaikutti sen verran mielenkiintoiselta ensikokeilun jälkeen, että taidan jättää tämän odottamaan talvea - voisi toimiakin hyvin kaksoispuhdistuksen toisena osana :)

Hintaa tuotteella on n.6€/200ml.


Sitten se tuote, johon olisin varmasti itsekin kaupassa tarttunut (kuka arvasi oikein? :D):
"NIVEAn eteerisiä öljyjä sisältävä NIVEA Care Shower Silk Mousse Creme Care hemmottelee ihoasi ja aistejasi tehden suihkuhetkestäsi uudenlaisen elämyksen.
Täyteläinen ja hoitava vaahto tuntuu yhtä ihanalta kuin aito silkki."


Tämä toden totta oli vähintäänkin kaikkea sitä mitä toivoinkin!


Vaahto on ihanan täyteläistä, ei lässähdä hetkessä.


Kaiken kaikkiaan aivan IHANA tuote!


Tämän suosittelen ihan ehdottomasti testaamaan!
Hintaa tällä on vain n.4€/200ml - ehdottomasti jokaisen sentin arvoinen!

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä:


"NIVEA Protect & Care –deodorantti ei pelkästään anna luotettavaa suojaa vaan myös hoitaa kainaloiden herkkää ihoa. Hellävarainen, alkoholiton koostumus kuivuu nopeasti ja sisältää hoitavia NIVEA Cremen ainesosia. Jättää ihon miellyttävän kuivan ja pehmeän tuntuiseksi. 
NIVEA Protect & Care – hoitaa, tuoksuu ja tuntuu NIVEAlta."

Nykyään harvemmin spray-mallisena deoa (=anti-perspiranttia)  tulee käytettyä, mutta kyllä tämä varmasti tulee käytettyä pois. Huomaa muuten, että korkissa on kätevä lukkomekanismi eli älä väkisin yritä painiketta painella :D Hintaa tällä on n. 3,50€/150ml.


Ihania uutuuksia, joista ehdottomasti tuohon suihkumousseen rakastuin <3
Oletko sinä jo kerennyt jotain näistä uutukaisista testaamaan?


Tuotteet saatu blogiyhteistyössä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

7 kommenttia:

  1. Arvasin oikein :D
    Dödö sprayn sain talvella jo testattavaksi kun pääsin mukaan Nivean testiryhmään, ihan ok mutta tuskinpa tulee ostettua itse.

    VastaaPoista
  2. Näyttää muuten toi SPF50 voide tosi notkealta, joten varmasti kiva iholla.

    VastaaPoista
  3. Arvasin ;) Itsekin ostin heti tuon vaahdon siitä kuultuani, tykkään. Nivean tuoksu on kiva ja nostalginen, se on jotenkin niin puhdas. Deo on myös käytössä, tosin tykkään Black&White-versiosta enemmän. Harmittaa, kun Nivean hiustuotteet olivat niin lyhyen aikaa Suomessa myynnissä. Olen niitä hamstrannut ulkomailta, ovat todella hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nivean Black&White roll-on on itselläkin ollut käytössä - useampaankin kertaan :) Noita hiustuotteita en olekaan testannut, jospa joskus vielä toisivat takaisin Suomeen :)

      Poista
  4. Mä rakastan Nivean aurinkovoiteiden tuoksua :D Siitä tulee aina mieleen kesä ja lapsuus ja kaikki ihanat matkat.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat