maanantai 25. heinäkuuta 2016

Täydellistä peittoa?

Viimeisenä (tältä erää :D) vaan ei vähäisimpänä Bearelilta saamistani tuotteista esittelyyn pääsee..


"Peittävä, hoitava ja ravitseva BB-voide soveltuu kaikille ihotyypeille. Korkea suojakerroin SPF 42 suojaa kasvojesi ihoa auringon haitallisilta säteiltä. BB-voiteessa on hyvä peittokyky. Väri sulautuu ihon omaan sävyyn antaen luonnollisen lopputuloksen.
M Perfect Cover BB-voide sisältää rosmariiniuutetta, joka estää ihon ikääntymistä sekä kamomillaa, jolla on tulehduksia estävä ja rahoittava vaikutus. Hyaluronihappo ja keramidit kosteuttavat ihoa. Catuline RC (pyökin nuppu-uute) edistää aineenvaihduntaa auttaen kiinteyttämään kasvojen ihoa."


Sain tosiaan ensimmäisen lähetyksen mukana neljästä vaaleimmasta sävystä (13, 21, 23 ja 27) näytteet, joita testaamalla sain valittua itselleni sopivimman sävyisen tuotteen. Ajattelinkin nyt hyödyntää näytteitä teitä ajatellen swatchaamalla sävyjä, että saatte ehkä hieman helpostusta sävyn valintaan. :)


Sävyt järjestyksessä vaaleimmasta tummimpaan.


Aluksi ajattelin automaattisesti, että vaalein sävy 13 olisi se minun sävyni, mutta onneksi otin neuvosta vaarin ja testasin myös seuraavaa sävyä (21).


Itsehän en kesällä juurikaan päivety, mutta tästä huolimatta sävy 21 vaikutti tosiaan ehkä jopa aavistuksen paremman sävyiseltä nyt kesällä kuin vaalein sävy - näinpä päädyinkin siis toiseksi vaaleimpaan sävyyn (tuo vaalein minun pitää kyllä talveksi ehdottomasti itselleni hankkia!)

BB-voidetta on myytävänä kahdessä eri koossa 8,90€/20ml sekä 19,90€/50ml.
Tuote on tosiaankin todella riittoisaa ja levittyy iholle hyvin (itse käytän levitykseen toki nykyistä vakiokaveriani BeautyBlenderiä/meikkimunaa :D). Peittävyydeltään kuvittelin tämän olevan todella peittävää, mutta ainakin BB:llä levitettynä lopputulos on todella luonnollinen; pientä värieroa tasoittaa hyvin, mutta käytän lisänä vielä erillisen peitevoiteen silmäympäryksille sekä muutamaan finniarpiin, joita noista riemukkaista hormonifinneistä aina ajoittain jää - peiteaine tosin minulla on kaikkien muiden meikkivoiteiden kaverina aina käytössä. Kiireessä pärjäisi toki pelkästään tälläkin. Itselläni on myös tapana kiinnittää meikki irtopuuterin avulla enkä nyt tullut erikseen testanneeksi lopputulosta ilman tätä, mutta ei mielestäni ennen irtopuuteria mitenkään kovin kiiltelevä ole.

Tykkään siis kovasti tuotteesta ja tämä tuleekin takuulla jäämään omiin meikkivarastoihini - myöskin mikäli ne eivät aivan ylitsepursuavia ole syksymmällä niin tulen tuon vaaleimman sävyn itselleni hankkimaan. :)



Oletko sinä jo tähän supersuosittuun BB-voiteeseen päässyt tutustumaan?




Tuotteet saatu blogiyhteistyössä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

8 kommenttia:

  1. En ole tutustunut, mutta kiinnostaisi kyllä. :)

    VastaaPoista
  2. Myös minulla on tuo sävy 21, jonka totesin itselleni sopivimmaksi. Harvoin käytän BB-voidetta, mutta tämä on aivan ihana poikkeus. Korkeasta SPF:stä iso plussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suojakerrointa en postauksessa huomannutkaan mainita, mutta se on kyllä tosiaan iso plussa. :)

      Poista
  3. Mulla on tuosta nuita näytepussukoita ja tuo vaalein sävy on kyllä tosi vaalea! Mun rasvaisella iholla tämä ei harmi vaan toiminut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei ole ollut sopiva, mutta onneksi olet näytteitä saanut testiin ettei ole hutiostosta sattunut!

      Poista
  4. Misshan hoitotuotteita ostin 1½ v. sitten Tokiosta ja tykästyin. Olin pettynyt, että Missha oli lopettanut Hong Kongista liikkeet, kun olimme siellä keväällä. Ostin sitten kaikenlaista muuta korealaista kosmetiikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi Misshaa saa nyt myös ihan Suomen kamaralta tilailtua :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat