keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Seascape + alennuskoodi

Sain Kosmetologikauppa.fi:stä kokeiltavaksi itselleni tuntemattoman sarjan tuotteita;


sarjan kuvaus lainattu suoraan sivuilta:

Seascape Island Apothecary tarjoaa sinulle luxusluokan vartalonhoitotuotteet. Sarjasta löydät palkitun vartalon suolakuorinnan lisäksi ihanat suihku- ja kylpytuotteet, sekä vauvojen ja pienten lasten ihon hoitoon kehitellyn Les Petits sarjan.

Seascape on Jerseyn saarelta lähtöisin oleva vartalonhoitosarja. Seascape käyttää tuotteissaan 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä.  Kaikkien tuotteiden raaka-aineina käytetään paikallisia, eettisesti kasvatettuja ja kerättyjä ainesosia, jotka hankitaan paikallisilta pientuottajilta. Kaikissa sarjoissa on käsinsekoitettu tuoksusekoitus, joilla on ihonhoidon lisäksi kehoa ja mieltä hoitavia vaikutuksia.
Seascape Island Apothecaryn tuotteet eivät sisällä parabeeneja, silikoneja, SLS:ää, mineraaliöljyjä, eivätkä keinotekoisia väriaineita tai synteettisiä hajusteita.

Kaikki raaka-aineet tulevat eettisiltä toimittajilta ja pakkaukset ovat kierrätettäviä.”


15 tuotteen valikoimasta oli loppujen lopuksi helppo valita kaksi tuotetta, jotka ehdottomasti halusin testata; rakastan täyteläisiä vartalotuotteita -> Seascape IslandApothecary – Soothe body butter ja tokihan se kuollut ihosolukko pitää saada pois alta, että saa voiteen tehoaineet vaikuttamaan -> Seascape Island Apothecary Uplift – Seasalt body scrub. Täytyy sanoa, että kun pakkaukset näppeihini sain ja ne avasin niin jopa minä koin tuon melkoisen voimakkaana; se selittyy noilla aidoilla eteerisillä öljyillä. Tuoksu on ehkä kuvattavissa ”luonnonkosmetiikkamaiseksi/aromaterapeuttiseksi” ja tästä tokikaan kaikki eivät pidä – omalla kohdalla varsinkin aromaterapeuttisen kaltaiset tuoksut tuovat mieleen opiskeluajat eli herättävät mukavia muistoja. Kuitenkin vaikka tuoksu purkista tuoksuttamalla onkin melko voimakas, ei tuoksu ainakaan itselläni tunnu käytettäessä liian voimakkaalta eikä myöskään jää voimakkaasti ihosta tuoksumaan. 


Mutta tutustutaan nyt vielä tuotteisiin tarkemmin, vastakkaisessa järjestyksessä:


suora lainaus sivuilta:

Testivoittaja! Ihana suolakuorinta vartalolle, joka jättää ihon silkinpehmeäksi. Sisältää merisuolaa joka ravitsee ihoa, puhdistaa huokosia ja poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä mehiläisvahaa, joka hoitaa ihoa ja lukitsee kosteuden ihon sisään.  Sisältää myös 100% eteerisiä öljyjä: Jerseyn eukalyptus stimuloi mieltä, lime energisoi ja antaa virtaa, Jerseyn laventeli raikastaa aisteja.
Seascape Island Apothecaryn tuotteet eivät sisällä parabeeneja, silikoneja, SLS:ää, mineraaliöljyjä, eivätkä keinotekoisia väriaineita tai synteettisiä hajusteita. Kaikki raaka-aineet tulevat eettisiltä toimittajilta ja pakkaukset ovat kierrätettäviä.

Käyttö: Todella riittoisa! Hiero pieni määrä tuotetta kostealle iholle pyörivin liikkein. Huuhtele huolellisesti. Parhaisiin tuloksiin pääsemiseksi, kosteuta iho Uplift Body lotionilla.

INCI: Glycerin, Sodium Chloride, Maris Sal (Sea Salt), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Glucoside, Cera Alba (Beeswax), Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Coconut Alkanes, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Xanthan Gum, Linalool, Citronellol, Limonene, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Geraniol, Fucus Vesiculosus Extract, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Coco-Caprylate/Caprate, Citral, Aqua (Water)”


Aivan I-H-A-N-A! Tuntuu, että tosiaan tuote on 100% sitä mitä pitääkin eikä vain vedellä jatkettua.. Ihon kannattaa tosiaan olla kostea kun tuotetta lähtee levittämään; vaikka koostumus onkin melkoisen paksua niin levittyy tällöin vaivattomasti. Ja totta tosiaan tämä myös on riittoisaa – jopa tällaisella suurkuluttajalla purkki kestää taatusti käytössä ikuisuuden (kuvitelkaa vain mitä se on normaalikäyttäjällä ;D). Suihkussa tuote huuhtoutui myös helposti iholta pois ja kuivatessa vastassa oli ihanan pehmoisa iho. :)
 
Tällä tuotteella on hintaa 27,30€/175ml ja voisin totta totisesti tuon tuotteesta itsekin maksaa!

P.s. Ihon kuorintaa ja kosteutusta ei kannata unohtaa myöskään kesäisin, kun iho on hyvässä kunnossa ja kuollut ihosolukko saatu pois alta niin rusketuskin tarttuu paremmin. Ja kuorintahan on toki aivan ehdoton jos harrastat rusketuksen ottamista purkin kautta :D


suora lainaus sivuilta:

Ehdoton talvivoide vartalolle. Nopeasti ja tehokkaasti imeytyvä vartalovoi. Sisältää Jerseyn mehiläisvahaa, sheavoita, kaakaovoita, ruusunmarjan siemenöljyä, viinirypäleen siemenöljyä sekä manteliöljyä, joiden omega 3 ja 6 rasvahapot sekä E-vitamiini auttavat vähentämään raskausarpia ja korjaavat vaurioitunutta ihoa. Laventelin 100% eteerinen öljy rauhoittaa ja rentouttaa, ylang ylang tasapainottaa mieltä, mandariini uudistaa ihoa. Soothe-sarjan tuotteet sisältävät eteerisiä öljyjä, joita on turvallista käyttää raskauden ja imetyksen aikana.

Seascape Island Apothecaryn tuotteet eivät sisällä parabeeneja, silikoneja, SLS:ää, mineraaliöljyjä, eivätkä keinotekoisia väriaineita tai synteettisiä hajusteita. Kaikki raaka-aineet tulevat eettisiltä toimittajilta ja pakkaukset ovat kierrätettäviä.

INCI: Aqua (Water), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Olive Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cera Alba (Beeswax), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cetearyl Glucoside, Rosa Canina Fruit Oil, Phenoxyethanol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Linalool, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Limonene, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Farnesol, Geraniol, Tocopherol


Kyllähän tämä ehdottomasti tosiaan talvivoide on vaikkakaan ei jäänyt omalla ihollani nyt kesälläkään ”lähmäiseksi”. Koostumukseltaan tämä on täysin erilaista kuin mikään aiempi vartalovoi; todella jämällää tavaraa ja vaatii ehdottomasti spaattelin ettei tuotetta kynsin purkista tarvitse kaivella. Tätä pitää ehdottomasti hetki lemmittää käsien välissä ennen iholle levittämistä, lämpimälle iholle tämä tavallaan ”sulaa”. Vaikka tämän levitys ei olekaan aivan niin yksioikoista kuin mihin olen tottunut niin en itse tätä mitenkään hankalakäyttöiseksi koe – varsinkin kun lopputuloksena on niin mielettömän ihanan tuntuinen iho! INCIstä täytyy muuten kommentoida sitä, että ihmettelen kuinka vesi on noin korkealla – käytössä tämä tuntuu kuin vettä ei juuri ollenkaan olisi vaan olisi pelkästään täynnä tehokkaasti hoitavia ainesosia.
 
Tällä tuotteella hintaa on 36,60€/175ml ja kuten suolakuorintaa niin myöskään tätä ei ole mahdollista ”yliannostella” eli vartalovoiteilla lutraajatkin saavat nauttia tämän purkin sisällöstä pitkään. Itse jätän tämän (kuten kaverin suolakuorinnankin) odottelemaan kylmeneviä ilmoja – nämä varmasti pehmittävät ihoa ja lämmittävät mieltä mukavasti tällöin.



Lopputuloksena sanoisin siis, että nämä kaksi tuotetta herättivät suuren mielenkiinnon muitakin tuotteita kohtaan; ovat aivan mielettömiä! Jos sinulla on mahdollisuus käydä jossain hypistelemässä tuotteita niin suosittelen tätä ehdottomasti! Jos eteeristen öljyjen tuoksut ovat sinulle tuttuja etkä niitä kammoksu niin siinä tapauksessa uskaltaisin jopa suositella sokkonakin nämä kaksi tilaamaan – huomioiden toki minkälaisesta koostumuksesta vartavoiteissakin pidät :D Riittoisuuteensa nähden hinnatkaan eivät edes minun silmissäni ole pahat. Ainokainen miinus minkä keksin on spaatteleiden puute, näitä ehdottomasti molempien tuotteiden kanssa tarvitsee. Onneksi tämäkin on helposti korvattavissa; mikäli kotoa ei varsinaisia spaatteleita löydy niin ottaa vaikka teelusikan, veitsen tms. tätä varten käyttöönsä. Spaatteleiden ja näytepussukoiden puutekin on heidän kierrätysideologiansa kautta ymmärrettävissä.

Ja sitten se alennuskoodi; saat koodilla mira elokuun loppuun saakka kosmetologikauppa.fi:n koko valikoimasta -20% alennuksen. Tämän esittelemäni sarjan lisäksi heiltä löytyy valikoimista mm. suomalainen Ekopharma, jonka tuotteita tulette muutoin myöhemmin blogissanikin näkemään ;)


Onko Seascape Island Apothecaryn tuotteet sinulle tuttuja?

Tuotteet saatu blogiyhteistyössä, mielipiteet täysin bloggaajan omia. :)

8 kommenttia:

  1. Ei ole, mutta aivan ihanat purnukat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita en tuossa postauksessa huomannutkaan hehkuttaa, purkit ovat aivan ihania kuten myös nuo pahvipakkauksetkin! :)

      Poista
  2. Ihanat purkit, heti ihastuin korkkeihin eritoten ja tuo kuorinta näyttää houkuttelevalta. Ihan uudet merkit on. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähintäänkin yhtä ihania ovat kuin miltä näyttävätkin. :)

      Poista
  3. Hey would you mihd letting me know which hosting commpany you're
    using? I've loaded your blog in 3 completely different browsers and I must
    ssay this blog loads a lot quicker then most.
    Can you suggest a good hosting provider at a reasonable price?
    Thanks a lot, I appreciate it!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Mitä pakata mukaan?

Loma lähestyy hurjaa vauhtia ja olen jo tässä aloitellutkin meidän pakkailuja. Ja jo paljon ennakkoon tein itselleni pakkauslistaa, mitä kai...

Luetuimmat