lauantai 30. heinäkuuta 2016

Pohjusta, korosta ja korjaa

Aiemmin olen täällä swatchaillut Everyday Minerals:n vaaleimpia meikkipohjia ja vilauttanut myös teille meikkikuvaa tehtynä ko.sarjan tuotteilla, tänään olisi lisää swatchauksia luvassa. :)

Tässä postauksessa esille pääsevät siis:
White primer -pohjustaja *), Field of Roses -poskipuna, Hint -highlighter, Fair Mineral Concealer sekä Mint Jojoba Color Corrector. Muutama saamani tuote jäi tästä vielä uupumaan, joten ne tulen jälkikäteen sitten erikseen esittelemään - ei makeaa mahan täydeltä :)


Tuotteet yllä mainitussa järjestyksessä kuvissa. Käyn läpi jokaisen tuotteen erikseen itselleni tuttuun tapaan, aloitetaan pohjustajasta:

White Primer *), kuvaus lainattu sivuilta:
"Sopii meikkipohjasävyjen 0-5 alle.
Saa ihosi kirkastumaan ja tasoittumaan silmissä. Sopii erityisesti väsyneelle ja punoittavalle iholle. Kirkkaan valkoinen sävy kirkastaa ja heleyttää ihoa tehden siitä pehmeän, raikkaan ja valmiin meikkipohjan levittämistä varten.
Meikinpohjustusaine silottaa ihoa ja tasoittaa pieniä virheitä sekä tasoittaa ihonsävyä. Se levitetään iholle kosteusvoiteen jälkeen ennen mineraalimeikkipohjan levittämistä.
Ihanteellisin sivellin meikinpohjustuksen levittämiseen on Long Handled Kabuki -sivellin. Sen tiiviin ja pyöreän harjasosan avulla tuotteen saa levitettyä tasaisesti koko kasvoille."

Tykästyin tähän tuotteeseen ensikosketuksella! Itselläni välillä mineraalimeikkipohja on levittynyt kuin unelma ja välillä sitten tilanne on aivan päinvastainen, tästä olen nyt löytänyt avun millä nuo huonotkin päivät muuttuvat hyviksi ;) Vielä en ole tätä muiden meikkipohjien alle kerennyt kokeilla (mineraalimeikeistä minulta löytyy kotoa ainoastaan Lily Loloa Everyday Mineralsin lisäksi..), voisin kuitenkin kuvitella, että toimii muidenkin kanssa yhtälailla.
Hintaa tuotteella on 22,90€/4,8g.


Field of Roses -poskipuna, kuvaus lainattu sivuilta:
"Sävyltään raikas viileäsävyinen pinkki.
Tämä suloinen ja hienostunut sävy on saanut inspiraationsa luonnonvaraisista vaaleanpunaisista ruusuista, joiden terälehdet ovat täynnä väriä. Kirkas “baby pinkki” sävy raikastaa meikkisi hetkessä! Hento ja vaaleahko sävy.
Poskipunan levittämiseen käy parhaiten sitä varten suunniteltu Angled Blush -sivellin."

Aivan ihanan sävyinen poskipuna <3
Hintaa tuotteella on 15,90€/4,8g.

Hint-highlighter, kuvaus lainattu sivuilta:
"Sopii erityisesti meikkipohjasävyille 0-3.
Vaalea hohdepuuteri kasvoille. Helppokäyttöinen viileä sävy valkoisin kimaltein.
Hohdepuuteri saa ihon näyttämään hyvinvoivalta ja hehkuvalta. Voit käyttää hohdepuuteria sellaisenaan tai meikkipohjan päällä. Voidaan käyttää myös korostusvärinä.
Hohdepuuterin levitykseen sopii parhaiten Angled Flat Top -sivellin, jolla kohdistus onnistuu muun muassa kulmaluulle, poskien korkeisiin kohtiin sekä amorinkaareen."

Jos mahdollista niin tähän ihastuin vielä poskipunaakin enemmän! Ihastuttava tuote, jota olen myös luomivärinäkin ajoittain käyttänyt.
Hintaa tuotteella on 19,90€/4,8g.


 Fair Mineral Concealer, lainaus suoraan sivuilta:
"Vaalea mineraalipeiteaine.
Ihonsävyistä vaaleimmalle. Sopii hyvin 0-3 C (rosy) ihonsävyjen kanssa. Kevyt koostumus, joka sulautuu täydellisesti iholle.
Halutessasi peittää pieniä ihoalueita peiteaineella (esim. näpyt) käytä Peiteainesivellintä tai halutessasi peittää laajempia alueita, kuten silmänaluset tai nenän alue, käytä
Everyday -luomivärisivellintä
."

Hyvä ja toimiva tuote kun haluaa lisäpeittoa tietyille pienille alueille, itselläni ei tunnu liian kuivalta myöskään silmänalusille levitettynä.
Hintaa tuotteella on 12,90€/1,7g.

Mint Jojoba Corrector, lainaus suoraan sivuilta:
"Mint Jojoba-korjausväri neutralisoi punaista ihonsävyä. Sävy tasoittaa näppyistä tai punakkaa ihoa ja häivyttää katkeilleita hiussuonia sekä tasoittaa couperoottista ihoa.
Tätä korjausväriä voit levittää pienelle tai isollekin ihoalueelle. Käytä meikkipohjan alla parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
Parhaan lopputuloksen saat levittämällä korjausväriä pienille alueille muun muassa näpyille Peiteainesiveltimellä tai silmänympäryksille sekä nenän pieliin
Everyday -luomivärisiveltimellä
."

Tämän kanssa en aivan heti tullut täysin sinuiksi :D Tätä tarvitaan ihan superpieni määrä ja itsehän toki yliannostelin minkä lisäksi tämä nappasi kiinni paikoitellen epätasaisesti kasvoille, jolloin lopputuloksena on vihreät kasvot xD Vaatii siis harjoitusta - sekä ennen kaikkea White Primerin alle!!
Hintaa tuotteella on 13,90€/1,7g.


Yllä olevassa kuvassa kaikki vielä "häivytettyinä" eli pyyhkäisty kabukilla..


Tuotteet ovat erittäin riittoisia ja noista näytteistäkin riittää todella pitkäksi aikaa käyttöön, jos jokin sävy mietityttää niin ehdottomasti laita näytteenä tilaukseen, että saat ensin pienemmässä koossa kokeiltua ennenkuin teet päätöksen täysikokoisen yksilön kotiuttamisesta. :)


Oletko hyödyntänyt tuota näytteiden tilausmahdollisuutta?


*) blogiyhteistyönä saatu, mielipiteet bloggaajan omia. :)

2 kommenttia:

  1. En ole tilannut, enkä testannut. I Love me messuilla kävin messupisteellä pörräämässä, mutta siellä oli kova into ja tunku. Mutta olen todella huono käyttämään puuterimaisia meikki"voiteita". Eli nestemäiset on enemmän oma juttu, mutta pitäisi kokeilla, jotta viisastuisi.

    Kivaa viikonloppua Mira <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus sitä saattaa yllättyä kun kokeilee ;)
      Ihanaa alkuviikkoa sinne kun tähän vastaaminen nyt minulla hieman venähti :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat